עבור לתוכן

סימס 2 - הדיון הרשמי!

Featured Replies

פורסם

אומנם אני לא מודר, וסליחה אם זאת הודעה שרק בסמכותם של מודרים לפרסם אבל כמו שאני רואה, צצים לא קצת נושאים בנושא סימס 2 ולכן החלטתי לעלות את הנושא הזה.

אז אני שוב מבקש סליחה אם אני עשיתי משהו שלא בסמכותי ותנעלו אותו אם אתם צריכים.

ואם לא אז:

כל מי שיש לו בעיה או שאלה או סתם בא לו להגיד משהו בנושא של סימס 2 אז שיפנה לכאן!

פורסם

לא מבין מה ההתלהבות של המשחק הזה, שיחקתי קצת סימס 1, ביום הראשון שיחקתי לפי הכללים, ביום השני הרגתי את כולם, ביום השלישי עשיתי uninstall

מאז יצאו איזה 7 "גירסאות" חדשות, ופתאום אחרי חמישים שנה ומיליון ערכות הם החליטו להוציא את סימס "2" ?

בכל מקרה לא ראיתי סקרין שוטים אין לי מושג מה יש בחדש אבל אני לא רואה שום התפתחות מרשימה מהמשחק המקורי (הסימס הראשון) בסך הכל הבנו את המטרה ואת הפואטנה של המשחק.. למה למשוך את זה עוד, תגייסו את צוות המפתחים למטרות חשובות יותר

פורסם

זה "רק" אחד המשחקים הכי מצליחים בעולם...

יש לי את רוב הגרסאות בגלל אחותי הקטנה ואני מכיר טוב את המשחק והוא מאוד חביב, והסימס 2 בהחלט שופר לעומת 1.

לגבי הגרסאות השונות - רובן היו שטותיות אבל היו כמה דברים חביבים.

אגב, הנתונים מצביעים על כך שרוב השחקנים הם בעצם שחקניות. בנות מתות על המשחק הזה.

פורסם

זה דיי ברור שזה משחק של בנות, מספיק לראות סקרין שוטים להבין את זה לבד

זה כמו שלא תראה הרבה בנות מכורות ל DOOM3

בכל מקרה לא מעניין בגרוש עד כמה שהמשחק מצליח, הוא עדיין משעמם ומעאפן לטעמי

יש המון המון המוווון משחקים שנחשבים לנמכרים והם עדיין גועל נפש

(אני נותן דוגמאות על אחרים אני לא אומר שסימס ספציפית גועל נפש, שלא תבינו אותי לא נכון)

פורסם

אנחנו צריכים לשתול מישהו בתוך המשחק , שיסתובב וירצח דמויות ... מעין וירוס .

ככה זה יוסיף קצת ספייס למשחק . רצח פה , רצח שם , רוצח סידרתי כזה , שישאיר להם רמזים כל פעם .

והכי חשוב , שזה יהיה במשחקי הרשת , ככה שאנשים יהיו בלחץ מתמיד , שיש רוצח ביניהם .

זה גם ישמור על דילול אוכלוסין סביר , גם יהיו תפקידים יותר מגוונים , כמו שוטרים , חוקרי מקרי רצח , ועוד כמה דמויות .

כמה אפשר לשחק בדבר הזה כמו עם טאמאגוצ'י מחורבן ....

לקום , לאכול , לעבוד , לחזור הבייתה , לראות טלויזיה , לצאת בערב לחברים , לחזור לישון , וחלילה .

המממ ..... משום מה זה מזכיר לי משהו .....  :o

פורסם

לא מבין מה ההתלהבות של המשחק הזה, שיחקתי קצת סימס 1, ביום הראשון שיחקתי לפי הכללים, ביום השני הרגתי את כולם, ביום השלישי עשיתי uninstall

מאז יצאו איזה 7 "גירסאות" חדשות אחת יותר דפוקה ומשעממת מהשנייה.

בכל מקרה לא מעניין בגרוש עד כמה שהמשחק מצליח, הוא עדיין משעמם ומעאפן לטעמי

יש המון המון המוווון משחקים שנחשבים לנמכרים והם עדיין גועל נפש

פורסם

SIMS = Barbie למחשב.

לשניהם יש שוק גדול ושניהם שווים לתחת.

פורסם
  • מחבר

חחחח.... יפה אמרתה.....

לפי דעתי היה יכול להיות נחמד אם היו משחקים גם במצב של העבודה שלך ולא סתם שיעבור הזמן במהירות.....

לפי דעתי משחק שאי-אפשר לשנות הרבה מלבד גרפיקה, Vatos-Locos צודק הבנו את הפוענטה ואין מה לשפר בזה.... אולי רק את מה שכתבתי למעלה.

אני אישית:

שיחקתי קצת סימס 1, ביום הראשון שיחקתי לפי הכללים, ביום השני הרגתי את כולם, ביום השלישי עשיתי uninstall

פורסם

אחרי דבריך הנוקבים,אני לא מבין למה פתחתה את הת'רד בכלל ???

פורסם
  • מחבר

כדי שפורום משחקים לא יהיה מלא בנושאים ובעיות בנושא המשחק סימס 2 אלא כדי שהכל יהיה מרוכז במקום אחד.......

כמו הדיון הרשמי של דום 3....

רק מנסה לעזור קצת..... ;D ;D

פורסם

בעיה:

אחרי התקנה, המשחק לא עולה וכותב:

"Failed to find and directx 9.0c compatible graphics adapters..."

Leadtek Geforce ti4200 agp x8 vivo - נותן את ההודעה הנ"ל.

ATI 9500pro - נותן את ההודעה הנ"ל.

Geforce2 MX 32MB - עובד !

מוזר....

הצעות ?

פורסם

יש לך בעיות בסימס 2??? מתי הוא הספיק לצאת?

פורסם

אליאור, אני מניח שהתקנת את המשחק בשביל האחות הקטנה/האחיינית הקטנה/הבת הקטנה של השכנים (מחק את המיותר).... :P

נסה אולי להתקין מחדש DIRECTX.

פורסם

המשחק הותקן בשביל.... אישתי :)

מברורים ברשת עולה שלא מעט אנשים נתקלו בבעיה... נחכה לFIX ?

או שיהיה פתרון אחר.

שנה טובה :)

פורסם

מתי יצא סימס 2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים