פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים שלום,כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון.בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים:1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים.2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים.אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד!תודה ושנה טובה...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אני חושב שכדי לך לקנות עוד זכרון ואני גם מציע לך לעשות את כל הUPDATE לדרייברים שלך עולי זה יעזור אים מערכת ההפעלה שלך היא XP אז אתה באמת צריך להוסיף זיכרוןוטיפ אחרון שלי אליך כנס לMSCONFI ותוריד את כל התוכנות שעולות עצלך
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר היי שוב!תודה על התגובות... עשיתי בדיקת וירוסים וספיים ולא נמצאו דברים בעייתים.אני מפעיל את המחשב על WINDOWS2000, אז זה פחות בעייתי מXP...מישהו יודע מה המשמעות של הIDOQ שיש בתמונה הראשונה שהדבקתי - כי זה מופיע אם אני עושה באותה התוכנה בנצ'מארק על הזכרונות ובנוסף לכך אומר שרוחב הפס של הזכרונוות נמוך מידי (281 MB\S)תודה לכולם!
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים תנסה תוכנה אחרת כמו AIDA 32 כי סנדרה לפעמים עושה בעית ולא מדייקתתוסיף זכרון ומה שנוגע לAGP תמצא בביוס אפשרות של AGP 8X ENABLE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.