פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים יש לך 70 הודעות, אז אתה לא ממש משתמש חדש.אז עד עכשיו לא הבנת שאסור לבקש ולדבר על דברים כאלה בפורום הזה?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מה אתה בכוח רוצה באן? איך אתה עדיין לא יודע שאסור לדבר פה על ווארז.במקומך הייתי עורך את ההודעה המקורית ומתנצל לפני ש...
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר סליחה אני מתנצל בשמי אני רוצה לומר סליחה למנהלי האתר והפורומים ושנה טובה !!!!!!
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים העיקר שהבנת שפה אין ווארז, תקרה את חוקי הפורום להבא. ומה המצב פה עם המודרייטורים, יצאו לחופשת חג?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים קראקים זה לא ווארז ..תעשו חיפוש דיברנו על זה לפני שנתיים ~ כי עם יש לי דיסק מקורי של משחק שאני רוצה לשמור על המחשב , אבל אני לא רוצה כל פעם להכניס את הדיסק לסידי ...
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים קראקים זה לא ווארז ..תעשו חיפוש דיברנו על זה לפני שנתיים ~ כי עם יש לי דיסק מקורי של משחק שאני רוצה לשמור על המחשב , אבל אני לא רוצה כל פעם להכניס את הדיסק לסידי ...במקרה כזה פיתרון יכול להיות לעשות כונן וירטואלי
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים ייתכן ש "no cd patch"-ים הם על גבול הווארז, אבל אף אחד לא רוצה שהפורום הזה יהפוך למשהו "על גבול הווארז" נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.