עבור לתוכן

חנות של שקרנים עבדו על חבר שלי, נראה לי שזה הפורום המתאים, בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

אז ככה: לחבר שלי נשרף הלוח (צי'פ 850 RDRAM)

הקיצר המעבד הוא 1.5 בסוקט 423

עכשיו הוא הלך לחנות והתפתה לקנות גם הארדיסק וסידירום. מה שקרה זה שההארדיסק 80 ג'יגא של ווסטרן בלי 8 מגה קאש ועם שנה אחריות!

חבר שלי שמח שהוא קיבל עוד הנחה..עלה 420 ככה

חח נו טוב אין מה לעשות, לא הקשיב לי

עכשיו מה שמעצבן:

הביאו לו בהתחלה לוח RDRAM עם 2 סלוטים רק! ו AGPX4

הוא שילם מראש על הלוח 350 שקל (חדש)

הלוח של אסוס והביאו לו אותו באריזה של MSI (משהו מסריח כאן)

בקיצור אמרתי להם שיביאו לו לוח עם 4 סלוטים של RDRAM ו AGPX8 והוא החזיר את הלוח

עכשיו ה"חכמים" עשו בדיקה ואמרו שהלוח לא מתאים למעבד ושרק לוח עם DDR יתאים (WTF?)

בקיצור אמרו לו יש לוח של ג'יגא בייט DDR 266 חחח אמרו שזה הכי חדש ויתמוך בכל המשחקים וזה

אמרתי לא אוי ואבוי לך זה יעלה לך במחשב חדש, עכשיו הם אמרו שהמעבד הוא לא 478 וצריכים להחליף אותו (למה מה קרה? הוא ביקש את זה?)

הם אמרו אין עוד לוחות עם RDRAM, מה לעשות? הוא שילם כבר 350 שקל והוא חייב לוח של RDRAM והוא לא רוצה להשקיע עוד

הוא שילם כבר אז הוא ברשת שלהם, מה ניתן לעשות?

פורסם

שיבקש תכסף בחזרה! ! ! ואם הם לא ירצו אז זמבר להם תצורה באיזה תביעה...!

איך אני לא סובל אנשים כאלו חאפרים

פורסם
  • מחבר

נראה לך שהם יביאו לו תכסף? זה מזמן היה פותר תבעייה :P

ומה לתבוע אותם

להתחיל להתעסק עם זה עכשיו

יש עוד דרכים?

פורסם

אני הייתי אוסף רשימה של כל לוח קיים שיכול להתאים לדרישות שלך, ואני מתכוון ממש רשימה ארוכה של דגמים, הולך לחנות הזאת ודורג לקבל אחד מאלה.

בלי בולשיט, לחפש בחנות את אחד הדגמים ולדרוש אותו, נקודה.

מקסימום, אם יש לך חבר (או חבר של אבא :P ) עו"ד, הוא יכול לנסח מכתב קצר שיגרום להם להשתין במכנסיים ולתת לך בדיוק מה שאתה רוצה. מנסיון, זה עובד יופי.

עדכן אותנו...

נדב.

פורסם

חה אין לוחות, ואני וחבר קנינו לפני חודשיים בערך לוח rdram 4 סלוטים חדש לעסק שלו... (מהיבואן\משווק לא ממש זוכר מה הוא קנינו בשביל החנות, אבל בגלל שאין ביקוש לזה אז זה לא בכמויות גדולות אבל מה שבטוח זה שיש, אני עדיין זוכר את השם של המשווק שקנינו ממנו)

פורסם

תראה לכל דיסק קשיח של WD אם 2MB BUFFER יש שנה אחת אחריות,ובכלל זה לא אשמת החנות שהביאו לו אם 2MB זה כבר אשמתו שלא דרש אם 8MB לא כל המוכרים מבינים גדולים בחומרה

לוחות לסוקט 423 & ותמיכה בRDRAM כבר לא מייצרים

ועד כמה שאני יודע לציפסטים intel 850/850e יש AGP4X אז הדרישה הזאת לא אפשרית בכלל

לדעתי שימצא לוח משומש ,ויאיים עליהם שיפרסם את סיפורו בעיתון אם לא יחזירו לו את כספו :lol:

מה בדיוק יש ללוח ??? אם זה קבלים פגומים זה קל לתקן

שיקח למעבדת תיקון מוצרי אלטרוניקה זה לא יעלה הרבה

יש משו שלא הבנתי,יש לו בחנות הזאת אחריות או שנגמרה האחריות ???

פורסם

אין כבר להשיג את הלוחות האלה. היחידים שעדיין יש זה למעבדי 478 ולא 423.

תחפש במשומשים למיניהם, או שתגיד תודה למעבד ולזכרונות (אותם אולי תצליח למכור איך שהוא) ותפתח דף חדש.

לגבי החנות, אז חלאות כאלה בד"כ מתקפלות כשהם רואות מישהו קצת יותר מבוגר. אולי אבא יוכל לעזור ולקבל את כל הכסף חזרה תמורת החזר כל המוצרים.

פורסם

אין שום טעם לחפש לוח למעבד הזה.

אם החנות מוכנה לתת לו על המעבד 100 שקל שיגיד תודה ויקח את זה

את ה RDRAM שיחזיר גם (נגיד 100 שקל לכל 128MB)

ושיקנה משהו חדש, נניח איזה בארטון 2500+ עם 512MB DDR400

פורסם
  • מחבר

אין לו בכלל אחריות בחנות הזאתי, אני אמרתי לו שיש להם לוחות יד שנייה כי אבא שלי קנה שם (מזל שהוא לא שילם כי המחשב לא שלו, דפקו אותו עם לוח מובנה של אסוס לסלרון והוא עלה 400 שקל בלי הרכבה!) גם לי הם עשו בעיות אבל לא כאלה, הם גנבו תכרטיס רשת שהיה ואמרו "מה אתה צריך עוד כרטיס רשת? יש לך על הלוח" חח מצחיקים הם, אמרתי שלא מעניין אותי ושיחזירו.

בקיצור המוכר אמר לו שיחפש לוח יד שנייה אם לא אז האמא של חבר שלי תבקש תכסף חזרה, אם גם זה לא אז נראה כבר

בכל מקרה תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים