פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים המחשב שלי מתחיל להימאס... ניסיתי הכל אבל עדיין הוא עושה בעיות...יש לו בעיה שהוא פתאום קופא בלי שום התרעה מוקדמת וחייב לעשות ריסט, שמתי לב שזה קורה בעיקר כשאני נמצא באינטרנט אך זה קרה גם כשהייתי ב-ICQ.ועוד בעיה מעצבנת היא שהמחשב שלי מחליט פתאום לעשות ריסט והוא פשוט עושה את זה!ניסיתי הכל כמעט, אני ממש מיואש... מי שיצליח לעזור (אם ניתן בכלל) הוא פשוט ענק....נ.ב.עד לא מזמן המחשב היא קופא בתדירות ממש גבוהה עד כדי כך שלהעלות את המחשב ל-5 דקות בלי בעיות זה היה סיוט... שיניתי ב-BIOS ל- 700Mhz אחרי שזה היה 900 משום מה... המעבד שלי הוא 700 ומאז זה עזר מעט....וזה לא בעיה של חימום המעבד או לוח אם (לא עובר את ה-50 מע"צ)אני ממש אודה למי שיוכל לעזור..תודה מראשניר.נ.ב.המחשב שלי:מעבד: Intel Pentium IIIE, 700 MHz (7 x 100)לוח אם :Asus CUV4X (1 ISA, 5 PCI, 1 AGP Pro, 1 AMR, 3 DIMM, Audio)כרטיס מסך: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Proזיכרון פנימי : 128MB SDRAM
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים איך בודקים?אם aida32 ftp://ftp.freenet.de/pub/.disk0/filepilot/windows/system/aida/aida32ee_393.exeכנס ל computer>>sensorהמחשב שלך מאוד ישן ויתכן שאין ללוח אם סנסורים,במקרה הזה הדרך היחידה לבדוק זה אם מולטימטר לכרטיס מסך יש מאורר ??? אם כן פתח תמארז וראה אם הוא מסתובבתחליף תחיבור כוח (מולקס) שמחובר לדיסק קשיח באחד אחר אולי הוא רופף אגב מה אם מה שהצעתי בתגובתי הקודמת ???
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר יש לי כרטיס מסך TNT2, לא יודע אם יש לו מאוורר אני גם לא ממש יודע איפה לחפש כי אני לא מבין במחשביםוגם לא יודע איך לעשות את מה שאמרת....
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר תבדוק את המתחים של הספק בדקתי ועל הספק כתוב 300W ואני חושב של חברה CODEGENהאם זה ספק שצריך להחזיק את המערכת שלי?והמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא מסתובב!!!
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אם המאוורר לא פועל זו בעייהתוציא את הכרטיס ותראה אם אפשר לנקות את המאוורר ובנוסף בחלק מהמודלים מתחת למדבקה שלו יש חור לשימון
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר יאני לא ממש מבין בחומרה שם אבל איך מוציאים את הכרטיס מסך?מותר לגעת בו בידיים ללא צמיד הארקה?תודה!
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים צמיד הארקה ??? מה זה ?תשחרר מאחורה את החיבור למסךתוציא את הבורג שמחבר את הכרטיס למארזתוציא את הכרטיס ע"י משיכות קדימה ואחורה(בלוחות אם חדשים עשוייה להיות אבטחה לכרטיס המסך כמו לחצן שיש למשוך אותו ונמצא בתחילת הסלוט)
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר אז לפי מה שאתה כותב אני מבין שאפשר לגעת בכרטיס מסך כולו בידיים, נכון?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים לא רק בכרטיס המסך גם בכל החלקיםרק אל תפרק אותם כשהמחשב עובד ומחובר לחשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.