פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים למשל במארז Raidmax 868 יש ספק ריידמקס עם 420W ... אז אני רוצה לדעת אם הוא ג'נרי..
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר איזה נושא? ומזאתאומרת "איכות של ג'נרי"? יש סיכוי שהוא ישרף ולעיתים ישרוף?
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים צחפש יש כבר תרד בנושא שלך ודבר שני זה שהוא גנרי זה אומר שהוא פשוט ספק לא יציב שיכול לגרום לקריסות ולעיתים לשרוף כמו שאמרת
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מה הקשר לאוברקלוק ספק גנרי ידוע בא יציבות הוא יכול לפעול שנה כמו סלע ואז להרשף גם אם לא עושים אוברקלוק מנסיון אישי אני אומר את זה ודבר שני אם יש לו מערכת שדורשת טיפ טיפה יותר מסתם ספק גנרי....
פורסם 2004 בספטמבר 1421 שנים מחבר וולקנו, אתה יכול להיכנס בבקשה לפורום מפרטי מחשב, ולהגיד מה דעתך על המארז שהבאתי?הוא בא גם עם ספק כוח (לא ג'נרי חס וחלילה) , אבל מה שאני דואג זה בקשר לקירור שלו...
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אפשר לדעת מזה כל השטויות האלה עם ספק גנרי?!יש לי כבר 3 מחשבים עם הספקים שקיבלתי יחד עם המארז ולא היתה לי בעיה איתם...
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים 2 מחשבים כבר נשרפו לאבא שלי מספקים ג'נרים מחשבים בלי אוברקלוק!!אבל שאני אומר נשרפו..הכל..כרטיס מסך לוח אם מעבד הרדיסק ועודבקיצור..לא לסמוך על ספקים ג'נרים
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים בולשיט.95% מהאוכלוסיה (אם לא יותר) משתמשים בספקים "ג'נריים". אתם באמת חושבים שאם אחוז התקלות היה כזה גבוה הסוחרים היו ממשיכים להשתמש בהם? הרי כל מחשב שמתקלקל במסגרת האחריות עולה להם כסף.הסיבה היחידה לקחת ספק לא "ג'נרי" זה למערכות כבדות שעוברות OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.