עבור לתוכן

המחשב נתקע בכל בוט אפילו של פלופי פשוט..?!

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה חמורה- כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר, ואז אחרי זמן מסוים פתאום מתכבה המסך, המקלדת לא מגיבה, המחשב נתקע הלוד של XP.

זה היום השני שזה קורה.

ניסיתי לעשות בוט עם live cd שך לינוקס, עם סידי של XP ועם פלופי של 98 ובשלושתם קורה אותו הדבר!!!! @#$#@ המסך מתכבה והמחשב לא מגיב!

מה זה יכול להיות??????? אני מקווה שלא נדפק משהו.. במיוחד ההרדדיסק...

פורסם

אפשרויות סבירות הם התחממות של המעבד עקב קירור לקויי או חוסר מגע של ההיטסינק במעבד, או שהספק כח מקרטע.

פורסם
  • מחבר

בקשר למעבד- 99% שזה לא.

ספק כוח- איך אני יכול לדעת??

יש למישהו עוד רעיונות?

פורסם

ספק כוח- איך אני יכול לדעת??

1.לבדוק מתחים אם מולטימטר

2.נתק תמולקסים מהכוננים האופטיים,מאוררים של המארז,ונסה לעשות בוט מאיזה דיסקט..

הוספת חומרה חדשה לפני שזה התחיל לקרות ???

פורסם
  • מחבר

תראו- עכשיו חזרתי הבייתה הפעלתי את המחשב והוא פועל בסדר. כנראה שמדובר על התחממות של הספק.

יש ברשותי את ה HEC AR-T 300W הידוע ולפי דעתי המאוור שלולוקח אוויר מבחוץ...

יש לי מאוורר של Tt על הגג שמכניס אוויר והמאוור מעל הסינק של זלמן וכנראה שזה מפריע לאיוורור של הספק? אז יכול להיות שאם אני אחליף את הכיוון של המאוור של הספק זה יהיה בסדר?

פורסם

על הגג אמור להוציא אויר, לא?

פורסם

ברור שבגג המארז הוא אמור להוציא אוויר... תחליף תחליף כיוון כבר... :)

אוויר חם עולה למעלה

יניב

פורסם
  • מחבר

טוב.. פתחתי את הספק ושימנתי את המאוורר, הוא דווקא כן הוציא אוויר. ניקיתי קצת אבק שם והמחשב עובד מאה אחוז עכשיו (סביר שזה לא בגלל מה שעשיתי.. אבל הוא בסדר).

בקשר למאוורר- עד עכשיו יש לי טמפ' מעולות! מה אתם רוצים?! :) idle 27 (26) busy 44-46 .

ויש לי שניים גנריים של 80 שמוציאים אוויר. אם אני אהפוך לא נראה לי שיכנס אוויר כמו שהTt מכניס.

עכשיו עוד שני דברים-

*אם הספק מגיע ל40 מעלות המאמץ זה בסדר?

*אני וחבר שלי צבענו את המארזים שלנו בשחור+ מוד של מאוורר בדלת של המחשב של חבר שלי יצא משהו יפה! אולי אני אפתח ת'ראד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים