עבור לתוכן

מפזר חום ראשון עם מאוורר 120 מ"מ - Thermalright XP-120 - סקירה

Featured Replies

פורסם

נותן תוצאות יותר טובות תחת מאמץ מול מפזר החום של זלמן, ה 7000AlCu.

מקור:

http://www.silentpcreview.com/article186-page1.html

הערה:

עם מפזרי חום כאלה ואתלון 64 ניתן בקלות לקבל מחשב שקט לחלוטין אפילו

ללא COOL N QUIET.

פורסם

יאללה רק שיגיע כבר לארץ! פנדה האלה כל דבר שלושה חודשים לוקח להם !

פורסם

חיה רעה!!  ;)

אבל אני ישאר אם ההיפר 6 שלי!!

שהוא גם חיה רעה לא פחות מה-XP120!!  ;)

אבל מה שטוב בזה שהוא שוקל רק 380 גרם אז אפשר בלי בעיה להעמיד את המחשב לעומת זאת את שלי אני לא מסתכן להעמיד!! אולי יתלש לי הפלסטיק

וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה במחשב חדש :P :P

פורסם

חח טומי יש לך נטיות לדברים כבדים ה cu היפר 6 אולי אני יקנה לך טנק ותתקע גם אותו על המעבד?

חחח לול ואחי לא חבל יכלתה בכסף של היפר 6 לקנות xp120 ולקרר ל אתלון שלך תצורה !

פורסם

טעות ..

יש לו נטייה למוצרים של זלמן

פורסם

עלק סקירה, הבחור השתמש בטמפרטורה שכותב הלוח אם. לא רק שאי אפשר להשוות טפרטורות בין שתי מערכות, בגלל קריאה שגוייה, אלא אפילו אי אפשר להשוות טמפרטורה של אותו מערכת! זאת אומרת, שאם בidle הטפרטורה היא 35 מעלות ובעבודה הטמפרטורה היא 55 מעלות, ההפרש במציאות הוא לאו דווקא 20 מעלות, יכול להיות לגמרי אחרת. סקירה אמיתית של היט סינק צריך לעשות בסביבה מבוקרת, כלומר עם מכשיר שמדמה ליבה של מעבד, כותב את הטמפרטורה שלה ואפשר לכוון כמה אנרגיה הוא יוציא. זה למה הביקורות של סינקים של overclockers.com כל כך מוערכות - http://www.overclockers.com/articles373/

אפשר לבחור שם בין השוואות של סינקים לאינטל, לAMD ובלוקים.

פורסם

אני עדיין מאמין שהוא מקרר טוב יותר מהזלמן, ולו רק בגלל האפשרות להתקין מאווררי 120MM מפלצתיים, לעומת המאוורר הממוצע שמגיע עם הזלמן.

השאלה היא אחרת - האם עבור תוספת הביצועים שלו שווה לשלם מחיר כפול+ (סינק ומאוורר) מהמחיר של הזלמן...

פורסם

אשכרה יש לו נטיה לזלמן :\ יאלה זהאקס פי שלי יגיע כבר ואני יביא תוצאות :D

פורסם

ולמה אתם אומרים את זה??

פורסם

כי אנחנו אוהבים אותך טומי :D חחח סתם לא יודע למה אתה קצת מוזר בקטע של ההתמכרות :silly: לזלמן פנה לפסיכולוג

פורסם

אבל אני לא מכור לזלמן! :silly:

פורסם

TommyW - השלב הראשון בהחלמה זה הכרה בנמצא ........ :lol:

מי פה הזמין את ה XP120 ???

פורסם

לא נראה לי שמישהו יזמין כי לא שווה להZמין ולחכות מלא זמן שאפשר לשנות SLK948U + טורנדו 92מ"מ ולקבל אותו תוך כמה ימים בלבד ולא לחכות מלא זמן!!

וזה שיש לי 5 מוצרים של זלמן זה לא אומר שאני מכור! :hat:

אני ממליץ אליהם בגלל הביצועים המצויינים של ההיטסינקים!!

פורסם

המטרה של XP120 היא להיות שקט במיוחד עם מאוורר 120 מ"מ שקט, וזה לא ממש מה שנותן הטורנדו....

פורסם

אני יודע אז נגיד במקום לקנות XP 120 אפשר לקנות HYPER 6 שיש עכשיו במלאי והוא גם שקט ומקרר מעולה!! ;) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים