פורסם 2002 במאי 223 שנים שלום חברים אני חייב לשתף אתכם במכונה החדשה שקיבלתי בעבודה. ;D זוהי מכונת בראנד של DELL בשם PRECISION 530 מפרט: שני מעבדי XEON 1.7 1גיגה זכרון RDRAM כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 4 900 XGL 128 MB DDR דיסק 40 גיגה WD IDE שיוחלף ב 73 גיגה SCSI אופטי המארז בגודל FULL ATX גוף אלומיניום מצופה פלסטיק שחור, המחשב כבד מאד !!! הלוח המיוצר ע"יי DELL ומשתמש בציפסט INTEL 860 כולל SCSI U3 240/אופטי כל היציאות הסטדרטיות וגם FIRE WIRE לחלונות 2000 לוקח שתי שניות לעלות המכונה מאד מאד שקטה - יש לה שלושה מאווררים 92 מ"מ עם רגש טמ'פ שמשנים את המהירות בהתאם לצורך כפי שרואים בתמונה למעבדים יש תעלה ירוקה לקירור אין מאוורר ישיר על הגוף קירור אלה המאוורר על דופן המארז ושואב את החום החוצה ולספק שני מאווררי 40מ"מ קטנים בקיצור מחשב מגניב הולך לעבוד אצלי קשה מאד הבחור :smoke: הפנטיום3 1@1.2 גיגה שלי בבית נראה פתאום כל כך פושט
פורסם 2002 במאי 223 שנים וואו מגניב, אבל לא רואים כלום מהצ'יקמוק הזה (סליחה, תמונות).. תעשה טובה תביא איזה eye candies כמו שצריך.
פורסם 2002 במאי 223 שנים חתיכת מפלצת ;D יש לי שאלות : לא ממש הבנתי את עניין הקירור תוכל לנסביר שוב איך זה עובד ? והאם הקירור מספק ? גם יהיה נחמד אם תפרסם בנצ'מארקים PCMARK\3DMARK ושאלה אחרונה האם אפשר להמהיר את המחשב ? אולי תתרום אותו לאתר בתור שהרת החדש אני חושב שהוא יעשה את העבודה
פורסם 2002 במאי 223 שנים מחבר בקירור עובד כך:על המעבדים יש גוף קירור ללא מאוורר שיושב על הגוף קירור כמו אצלך במחשב.מהצד כמו בתמונה יש לכל מעבד מאוורר שמוצמד בדופן המארז ועל ידיי כיסוי שמפריד את המעבדים משאר חלל המארזמאווררים אלו שואבים את האויר החם שפולטים המעבדים אל מחוץ למארזמאווררים אלו בעלי יכולת לשינוי מהירותם בהתאם לצורך בין 1200-5500 RPMעובד לדעתי מאד יפה גם בזכות זה שהגופי קירור שעל המעבדים מאד גדולים.אני לא מבטיח שאוכל לספק בנצים מכיוון שהמכונה כבר עובדת במה שנקרא PRODACTIONעם האפליקציות המיוחדות שלי בחברה ואני לא יכול "לשחק" איתהאם זה היה שלי אולי הייתי תורם כולמר אם היה לי כסף לכזה דברלמרות שזאת לא מכונה שנועדה להיות שרתזה מה שנקרא Professional workstationמכונות כאלה משמשות בד"כ גרפיקאים ,מהנדסי CAD ובכלל מפתחים שצרכים מכונה חזקה יותר מסתם DESKTOPhttp://www.euro.dell.com/countries/il/heb/bsd/products/model_precn_precn_530.htmלמי שממש מתעניין
פורסם 2002 במאי 323 שנים מחבר טובנו... מדדתי 3.6 עדיין מדהים וזה עם דיסק IDE רגיל שאמור להיות מוכלף בדיסק אופטי 15000 RPM כנראה של פוגיטסו, עדיין לא הגיע..נראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.