פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים איפה אפשר לקנות מגבר סטריאווכמה עולה בערך דבר כזהואם אפשר קישורים יהיה טובתודה לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים אתה רציני? ברגע זה שאלת: איפה אפשר לקנות מכונית וכמה עולה בערך דבר כזה ואם אפשר קישורים יהיה טוב שימושים?! תקציב? :
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים הבן אדם מנסה לעזור וככה אתה מגיב? אני מציע שאפחד לא יענה לו עד שהוא לא יבקש סליחה....... והשאלות שלו מאוד לגיטימיות........ אתה זורק באוויר שאלה.......... תודה גם כן......
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים השאלה הייתה בסדר אבל תן תקציב ותן שיומש כמו שFkl0rster ביקש ממך קודם לא עשית בשכל שדיברת אליו ככה הוא בנאדם שמבין ויכל לעזור לך מאוד תבקש סליחה.
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר שאלית את זה ככהכי דוד שלי אמר לי שאם אני רוהצ לקנות רסיבר ורמקולים כדי לשמוע מוסיקה אז כבר שווה לי להשקיע במגבר סטריאו אז רציתי לראות מה זה המ התווך מחירים והכול ככה שאין יל מושג מה התקציב וכנראה שגם בסוף אני אל יקנה...אז רק רציתי שתראו יל המ זה המ הטווח מחירים והכול
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר תודה רבה לך farkashאפשר לענות גם בלי הערות מפגרות ופשוט להגיד השאלה שלך לא מובנת מצטער על מה שאמרתי פשוט עלתה לי הקריזה והיה לי יום מחרפן היוםעכשיו מישהו הקשה יכול להסביר לי עוד על הדבר הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.