עבור לתוכן

זקוק לעזרה בחיבור ממיר של YES לכ.ט של לידטק.

Featured Replies

פורסם

אני לא 100% בטוח,יתכן שהוא משמש כדי לחבר בין הכרטיס טלויזיה לכרטיס קול

פורסם

הכבל הכי ימני הוא בשביל לחבר את הכרטיס לכרטיס קול בלי כבר line in/out חיצוני. ולא מקבלים אותו עם הכרטיס הזה.

לי יש את הכרטיס הזה גם. ואני קיבלתי איתו את הכבל שמפצל את היציאה דמויית ה PS/2 ל S-video / comopsite. והכבל הזה הוא לא אופציונלי. מקבלים אותו כחלק בלתי נפרד מהחבילה. קשה לי להאמין שלא קיבלת אותו, ואם כן לא קיבלת אותו אז זו אשמת החנות.

ושאני רוצה לחבר את הכרטיס לממיר דיגיטלי (של הכבלים) אני מחבר אותו דרך ה Video in/ composite (החיבור העגול והפושט.... אני מקווה שלא הפכתי את השמות).

פורסם

גם אני מחבר ככה אבל האיכות לא טובה.

אולי אם אני אחבר עם כבל 21 פין - SVIDEO האיכות תהיה קצת יותר טובה ?

פורסם

תקשיב - חיבור RCA או T.V Scart = חיבור שהוא Pure Digital = איכות תמונה מירבית.

הכבל RF הינו כבר ישן מאוד ומעביר שידור אנלוגי שמומר לדיגיטלי - מה שמוריד טיפה מאיכותו וחדות התמונה.

כאשר בכבלים האלה עברו שירותי הכבלים אז זה עבד אבל כעת כשעוברים בכבל הזה ערוצי יס, הוא פשוט לא קולט אותם..

לYES אין שידור אנלוגי - אתה חייב לעבור דרך מפענח מסויים שימיר את האות שהוא מקבל מהשקע למפענח ומהמפענח לטלויזיה - או לכ.טלויזיה.

לכבלים יש גם שידור אנלוגי וגם אופציה לשים חיבור דיגיטלי על אותה הרשת - ובגלל זה אם יש לך טלויזיה שהיא Hyperband אתה לא צריך ממיר אנלוגי אפילו כדי לראות כבלים - כי לכ.טלויזיה\טלויזיה יש Tuner פנימי שזה בעצם -"ממיר" פנימי.

בלווין אין אופציה לשידור אנלוגי - אפילו עם הטלויזיה הכי חדישה עם HB אתה לא תראה כלום בלי הממיר של הלוין .

יום טוב ובהצלחה!

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים