עבור לתוכן

זקוק לעזרה בחיבור ממיר של YES לכ.ט של לידטק.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית.

קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) .

כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים.

כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי.

את שני הכבלים קניתי אבל התברר לי שהכניסה בכ.ט היא כניסה משונה כלשהי שזהה מבחינה ויזואלית לכניסה PS\2 של העכבר והמקלדת. לפי הספרון שהגיע עם הכ.ט הכניסה הזאת נקראת : s v/cvbs In.

בבקשה תעזרו לי:)

כבר אין לי מושג מה לעשות עם הממיר הזה.. ביינתיים הוא סתם שוכב לי בחדר ותופס מקום.:(

תודה מראש!

פורסם

שמע אחי אני יענה לך על כל השאלות... רק תגיד לי כמה דברים בשביל שזה ילך הכי חלק ולא יגרר כמה ימים...

תגיד לי איזה כרטיס טלוויזיה בדיוק יש לך.

ואם יש לך מצלמה דיגיטלית תצלם את האחורה של הממיר שלך ואת האחורה של הכרטיס טלוויזיה (פחות קריטי כי יש בטח תמונה באינטרנט אחרי שתביא לי דגם מדוייק)

צלם גם בדיוק את הכבלים שקנית\יש לך\אתה יכול להשיג וכו' וכו'...

זה נורא פשוט

בלי קשר לעולם

תוריד את הגרסא הכי חדשה של הכרטיס TV שלך... הכוונה לדריבר ולתוכנה שהם נותנים בכדאי לצפות בערוצים.

יאלה לעבודה ותוכל להתחיל להנות מהכרטיס...

יניב

פורסם

אני חושב שאתה אמור לקבל מתאם שמעביר מהכניסה הזאת עם ה-7 חורים לשתי כניסות/יציאות - אחת S-Video (יכול להיות שרגיל..), ואחת RCA(בזה אי אפשר לטעות).

זה אמור להראות ככה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא נראה לי

התמונה שהבאת זה כבל בדיוק כמו שאיזה משהו שאל פה יום שבת...

זה כבל לכרטיס טלוויזיה עם TV OUT וככה אפשר להוציא מהמחשב גם SVIDEO וגם בננה צהובה.

מה שהוא צריך בלידטק אם יש לו את החיבור המוזר זה כבל שמתחבר לכרטיס TV ומשם יוצאים 4 כבלים

אחד SVIDEO להכניס וידאו למחשב דרך החיבור הזה

ועוד אחד בננה צהובה להכניס (בניגוד לכרטיס מסך עם TV OUT)

ועוד 2 חיבורים לבן ואדום שזה לסטריאו...

או שבמקרה אחר כל החיבורים האלה פשוט BUILD IN בלידטק ללא המתאם

מה שבטוח במליון אחוז שאם צריך מתאם בלידטק קיבלת אותו עם הכרטיס TV. אם לא שכחו לתת לך או לקחו אותו בטעות (או לא בטעות חחח)

יניב

פורסם

זהו הממיר/קבל שמקבלים עם Winfast TV2000XP - תמונה א' / תמונה ב'

יכול להיות שאין לכרטיס TV OUT, זה באותו החיבור או ש-SVIDEO הוא ה-OUT והכניסה בטיונר היא IN (להקלטה ושידור על המחשב...)

פורסם

אוקיי צודק

יכול להיות באמת שזה הכבל שהוא צריך אם יש לו את ה XP הרגיל או DELUXE

אם זה ה EXPERT אז זה הכבל שאני אמרתי...

בכל מקרה אם לוקחים את השילוב של 2 התמונות שלך אז זה כרטיס TV ללא LINE IN.

זאת אומרת שצריך את הכרטיס קול לכנסת ה SOUND. לא שזה רע אבל פשוט זה אומר שלא טרחו לשים LINE IN בכרטיס TV וחבל...

ב EXPERT אתה מכניס סטריאו עם חיבורים לבן ואדום.

קיצור שפוך תמונות ונגיד לך בדיוק איך לחבר

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

דגם מדויק :

leadtek winfast tv2000xp deluxe tv/fm retail card

מצלמה דיגיטלית אין :( אבל אני יכול לתאר את כל הקטע האחורי של הממיר משמאל לימין:

כניסת חשמל, כניסת קו טלפון, 4 כניסות של בננות שמעליהן רשום TV , שתי כניסות גדולות של 21 פין, 4 כניסות של בננות שמעליהן רשום VCR,  שתי כניסות RF, מתחתן יש אנטנה אין,  כניסת dish input ואחרונה חביבה: rs-232.

אולי חשוב לציין שהממיר ישן ולא מהדגמים החדשים,.הממירים החדשים קטנים יותר ועם הרבה פחות כניסות.

כבל ראשון שקניתי : צד אחד של הכבל שתי בננות שמתחברות לaudio left right בממיר, בקצה השני זה נראה כמו כניסת אוזניות, החלק הזה של הכבל מתחבר לליין-אין בכ.ט.

כבל שני שקניתי: צד אחד, מתחבר לכניסה רחבה ועבה של 21 פינים, קצה שני , s-video. שאמור להתחבר לכ.ט.

הבעיה היא שהכניסה בכרטיס טלוויזיה היא :S V/cvbs In.

את גרסת הדרייברים החדשה ביותא אני אנסה למצוא כעת.

ו-Ironeddie אתה צודק. בחוברת מצוייר בדיוק הכבל שאתה מדבר עליו  הוא נקרא Y cable, אבל לא קיבלתי אותו בחבילה.. :(

פורסם

יפה!

אז הכבל הראשון שקנית מתחבר ל LINE IN של הכרטיס טלוויזיה שלך ואתה יכול גם לחבר אותו לכרטיס קול שיש לך.

מממ... נראה לי אותו דבר, מה שנוח לך או מה שהתוכנה שאתה עובד איתה עובד יותר נוח לה ותומכת.

עכשיו הכבל השני שקנית אתה יכול בתאוריה להשתמש בו אבל הוא לא נחוץ.

היה עדיף לך כבל זול יותר שבקצה שלו יש בננות רגילות...

צהוב לוידאו, משם לכרטיס טלוויזיה

אדום ולבן ומשם ישר לכרטיס קול או טלוויזיה, העיקר ל LINE IN.

ככה הכל יוצא מהחיבור 21 פינים (שהוא בתאוריה קצת פחות טוב מחיבורי בננות, תכלס אני בספק אם תראה הבדל ברמות האלה)

עכשיו הבעיה שאין לך את הכבל Y הזה... שמפצל לך מהחיבור המוזר שיש לך בכרטיס טלוויזיה ל SVIDEO ו COMPOSITE (החיבור הצהוב).

תבדוק מה כתוב בחוברת, אם אתה אמור לקבל אותו... אם כן תדרוש מהחנות את הכבל, תגיד שלא קיבלת ואתה חייב את הכבל.

לבינתיים אחי אתה יכול להשתמש בכניסת RF שיש לך בכרטיס טלוויזיה

שזה אומר כבל אחד שמעביר גם וידאו וגם אודיו.

זה פשוט הכבל הלבן הזה שקיים איזה 1000 שנים... שיש בתוך כבל נחושת. אתה בטוח יודע למה הכוונה, בדרך כלל לטלוויזיות ישנות

כמובן שהחיבור הזה פחות טוב מהבננות או ה 21 פינים אבל זה מה יש כרגע, וחבל לא לנצל את הכרטיס... אתה עדיין תראה טוב מאוד טלוויזיה.

אני מניח שמהקיר מחובר לממיר כבל לבן כזה, כמו שאמרתי לך... יפה

הוא מחובר ל IN של הממיר...

עכשיו אתה צריך את OUT של הכבל הלבן הזה, ההוא עם הנחושת בפנים ולחבר אותו לכרטיס טלוויזיה שלך.

אם אני לא טועה קראת לזה בפירוט של הממיר שכתבת עכשיו שתי כניסות RF ומתחתן יש אנטנה אין... זה אמור להיות אחד מהם. אחת מהן בטח תפוסה מהכבל שמגיע מהקיר לממיר שלך.

חשוב שתגדיר טוב את החיבור שאתה רוצה מהכרטיס

אל תצפה סתם ככה להחליף חיבורים ושהכל יעבוד... בתוכנה יש אופציה לבחור איזה חיבור אתה משתמש.

זהו... תוריד את הדריבר החדש ביותר בלי קשר... הכל נמצא באתר שלהם.

רק מה שלא הבנתי זה למה יש לך 4 כניסות בננות ואז רשמת עוד 4 כניסות בננות... נראה לי קצת יותר מדי ואם כבר אז היו לך 3 ועוד 3... לא יודע מה בדיוק יש לך שם. חבל שאין לך מצלמה דיגיטלית...

יאלה לך תשיג את המפצל הזה ותנצל עד הסוף את הכרטיס ולא עם החיבור RF המעפן הזה.

תתחדש!

בהצלחה!

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה יניב!

הבעיה היא שכבל הRF שיוצא מהממיר והכבל הכבל שנכנס לממיר לא מראים שום ערוצים דרך התוכנה.. כאשר בכבלים האלה עברו שירותי הכבלים אז זה עבד אבל כעת כשעוברים בכבל הזה ערוצי יס, הוא פשוט לא קולט אותם..

את הקול כבר חיברתי ונשאר לי רק הקטע של הוידאו.. הכבל שמפצל לא אמור להיות כלול בחבילה..

אולי יש מישהו בפורום שחיבר את הממיר שלו לכ.ט דומה לשלי ויכול להגיד לי איך הוא עשה זאת בדיוק?

תודה מראש!

פורסם

הכ. TV לא יזהה ערוצים! הממיר משדר לו בווידאו אנלוגי את הערוץ שמוגדר בממיר, הכרטיס TV אמור להיות מוגדר על קבלת מקור ווידאו אנלוגי, כמו חיבור מצלמת ווידאו או ווידאו רגיל. מהממיר אתה מוציא RCA ומכניס לחיבור הווידאו האנלוגי של הכרטיס, אם אין לו אז חבל, תשתמש בכרטיס מסך VIVO לזה.

פורסם

מה זה אין לו... תשתמש בכרטיס VIVO חחח.... אז הוא קבל יכול לזרוק את הכרטיס טלוויזיה לפח וזהו :)

שמע אני לא מבין למה הכבל RF שיוצא מהממיר של YES ומתחבר לכרטיס טלוויזיה שלך לא מראה שידור במחשב

אתה צריך להגדיר לו בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה את המדינה ועוד כמה הגדרות וזה אמור לעבוד.

אתה מעביר ערוצים בשלט דרך הממיר והממיר מעביר את הערוצים לכרטיס טלוויזיה והכל אמור לעבוד יופי.

זה אמור לעבוד... (למרות שיש לי תבל בכלל אבל נראה לי גם יס אמור לעבוד)

אז אתה אומר שלא עובד?

אני חושב בלי קשר שזה חוצפה מצד LEADTEK לא לספק כזה כבל בסיסי... אתה בטוח שכתוב בחוברת שזה OPTIONAL? נראה לי מוזר נורא נורא... זה פשוט חוצפה!!!

בכל מקרה תבדוק כמה פינים זה החיבור בכרטיס טלוויזיה שלך

אם הוא דומה לחיבור של TV OUT בכרטיסי מסך אז אולי אפשר לארגן אחד בקלות רבה יותר.

היום כרטיסי מסך, ה TV OUT שלהם אני מדבר גם מצריכים מפצל בשביל שיהיה את האופציה למשתמש לבחור בין SVIDEO ל COMPOSITE.

אם זה אותו כבל אז יש לך הרבה יותר סיכוי למצוא משהו עם כבל מיותר שכזה.

תבדוק את הקטע של RF לבינתיים.

יניב

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום.

מצטער שלא הגבתי כל כך הרבה זמן.

ניסיתי את הקטע של הRF אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר בתוכנה להגדיר מקור וידאו אנלוגי..

ניסיתי בWINDVR3 ואני לא יודע איפה אני אמור להגדיר את זה...

אוף! כבר חודש יש לי יס ועדיין אני לא יכול לראות אותו במחשב..

תודה מראש!

פורסם

יש להגדיר COMPOSITE

ויש להגדיר S VIDEO

ויש להגדיר את ה ANTENA

כל אלו באותו מקום... תחפש זה באחד הכפתורים בתוכנה

תוך שלוש דקות אתה תמצא

אם זה לא עובד אז יש אצלך בממיר בעיה או בחיבורים

יניב

פורסם
  • מחבר

בתוכנה WINDVR3 יש אופציה לבחור או COMPOSITE או SVIDEO.

ואין שם אפשרות להגדיר אנטנה, כאילו יש אבל אי אפשר לגשת לשדות שמגדירים את זה. הם נמצאים בDISABLED.

פורסם

14-122-181-09.JPG

מזה הכבל הכי ימני ?, אותו לא קיבלתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים