פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני סתם נתתי דוגמא תן לי משחק שהכרטיס הזה עם מחשב שינצל אותו לא יריץ משחק על 60 FPS?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר doom 3 ... FC ... HL2 שיצא ...וכו.. כמובן על הגדרות גבוהות עם פילטרים
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים לתפוז , הסיילנסר יותר טוב מכל קירור שיש היום ל6800 , וכן , גם יותר טוב מהלידטק , כי הוא מוציא את האוויר שלו החוצה מהמארז ישר! , ובכך מונע התחממות של הכרטיס העיצוב שלו הרבה יותר טוב ולמרות שהוא נראה קטן בתמונות , הוא יחסית מאוד גדול...
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים לתפוז , הסיילנסר יותר טוב מכל קירור שיש היום ל6800 , וכן , גם יותר טוב מהלידטק , כי הוא מוציא את האוויר שלו החוצה מהמארז ישר! , ובכך מונע התחממות של הכרטיס העיצוב שלו הרבה יותר טוב ולמרות שהוא נראה קטן בתמונות , הוא יחסית מאוד גדול...אתה מדבר מנסיון?כי אם כן אני לא מחכה שהלידטק יגיע לארץ...אם אני רואה פה עוד בקורות כלאה מאתרים אחרים ישר אני יכנה איזה XFX או אלבטרון ויחליף קירור לזה..
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים כן ומה לגביי האחריו?!?!?! עם יש איזשהו FUCK בכרטיס?? 99 אחוז שלא יהיה אבל אסור לקחת סיכונים!! ועם יש אז אתה צריך לשלוח להם את זה ואז ששישלחו לך את זה בחזרה בקיצור סיפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדיף לקנות בארץ ולהוסיף עוד כמה שקלים
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר כן ומה לגביי האחריו?!?!?! עם יש איזשהו FUCK בכרטיס?? 99 אחוז שלא יהיה אבל אסור לקחת סיכונים!! ועם יש אז אתה צריך לשלוח להם את זה ואז ששישלחו לך את זה בחזרה בקיצור סיפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדיף לקנות בארץ ולהוסיף עוד כמה שקלים עוד כמה מאות אתה מתכוון ... אבל אתה צודק ...גם אני בהתחלה חשבתי לקנות מחו'ל כי ממש זול ...אפשר להביא ואתו ארצה ב- 2200 גג ! אפילו פחות אבל םא יש פאק בכרטיס זה באמת סרט ... יש בפנדס את הלידטאק ב 2600 בערך (כן היה הוזלה) אני מזמין בתוך כמה ימים את הקירור הזה ... הוא קשה להתקנה ? כאילו כולה להוציא ברגים ולהחליף לא ?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים עם אני לא טועה צריך גם משחה טרמית ואני לא חושב שזה עם ברגים כי אני לא ראיתי שום ברגים על ה ALBATRON שלי אולי יש ולא שמתי לב
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים שמע אז אתה תעשה OCל 450 1200סבבה..יהיה לך שיפור של 7 FPS גג!! עזוב אותך מלפרק תקירור של הכרטיס?!?!למה סתם להסתבך.. במיוחד שאין לך ניסיון בגרוש!!!!הקירור של אלבטרון מספק ... אין אף משחק כרגע בשוק שלא יעבוד לך חלק!עם ה GT !!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים זה באמת שטויות... אין לך ממה לפחד בלהרכיב קירור חדש על הכרטיס... אבל אני מציע למרוח AS5 במקום המשחה שמגיע עם הסינק !!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר אתה יכול לתת לינק ל AS5 ? ואני לא מפחד ..זה כולה להוציא כמה ברגים ..ולחבר אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.