עבור לתוכן

משחקים להעברת הזמן בשיעורים משעממים- רעיונות?

Featured Replies

פורסם

חוץ מכל הדברים הרגילים כמו חי צומח דומם או איקס איגול... :P

משחק שאני מכיר שאפשר לשחק עם דף משבצות

המטרה היא לסגור ריבועים, כל אחד בתורו מדגיש צלע של משבצת בצבע שלו (כל אחד בצבע אחד כמובן, ככל שיש יותר אנשים אפשר לשחק על שטח יותר גדול)

שמישהו סוגר משבצת הוא צריך להדגיש עוד צלע אחת.

שתנסו תבינו... :silly:

ואם מישהו סוגר שטח של שתי משבצות למשל זה לא נחשב כאילו הוא סגר שתים, הוא צריך לסמן גם את הקו האמצעי ביניהם

בדוגמא למשל, בצד שמאל למעלה השחקן הירוק סגר משבצת, אז הוא ממלא אותה

בשורה השלישית יש דוגמא לסגירה של שתי משבצות שעדיין לא נחשבת, כי צריך להדגיש את הקו שיש שם, ואז זה ייחשב כשתי משבצות

12431.JPG

יש למישהו רעיונות אחרים? :P

• תגובות 59
  • צפיות 13.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמממ אולי ללמוד? :lol:

פורסם

4 בשורה  :silly:

פורסם

אממ לדבר לצחוק לישון פלאפון לשחק במכונית על שלט (שאגב ניסיתי כבר וזה היה מצחיק ביותר)

לא חסר...

פורסם

לשרוף שולחנות (רון...)

לחרוט את השם שלך על השולחן

לזרוק למישהו או מישהי עם ליפה חתיכות נייר קטנות לשיער

להרביץ למי שיושב לידך

לחפון את מי ש י ו ש ב ת מולך

הממ

לעשות מלחמת טפו טפו

אני אמשיך לחשוב

פורסם

לשאול תמורה שאלות דפוקות

ולראות איך הוא מתעצבן וצועק

"0 הציון שלך 0"

או משהו כזה

"אוי ה" למה נפלתי פה למה?!"

פורסם

מממ אני לא יודע עם זה נקרא משחק אבל בשביל הכיתה שלי זה כן :)

1) אז ככה לוקחים כ 5-6 פלאפונים עדיף בעל 40 פולי ומעלה מחביאים אותם בכיתה ואז באמצע שיעור יש קונצרט

אצלנו בכיתה יש תקרה כפולה אז שמנו שמה והמורה התרחפנה חחח, גם אפשר בתיק של המורה זה תמיד טוב אבל אחרי זה קצת צריך לעשות מבצע בשביל להוציא אותו משמה ואני אומר את זה מנסיון חח  ;)

2) לוקחים טייפ מנהלים, מקליטים כל ילד בכיתה צועק את השם של המורה ואז שמים לה את זה מתחת לשולחן ( עם מלא דבק צלוטפ ) והיא מתחרפנת :>

3) או פשוט זורקים עליה כמה טייגרים ( נפצים ) קטנים וחמודים ואז היא חושבת יש יריות

4) והכי הכי כיף זה לקנות 2 חבילות של רימוני עשן ( או אבוקה אחת ) לזרוק בכיתה, והשיעור בהחלט הופך למעניין ומהנה חחח ואני אומר את זה מנסיון  ;)

אבל כמובן שזה חד פעמי כי אחרי זה בא המנהל חחח ואז הוא מאיים :\  ( בלה בלה בלה ) ואחרי שבוע עושים משהו אחר :>

פורסם

בחטיבה חברה שלי לימדה אותי משחק שהעביר לי את הזמן בתיכון ובי"ג.

לוקחים דף נייר, רושמים משפט. אפשר שיהיה מצחיק, לא הגיוני, לא קשור לכלום והעיקר שיהיה, בשורה ה-1, מקפלים כך שלא יראו מה כתבת, מוסיפים עוד 2-3 מילים ו-3 נקודות והחבר שיושב לידך ממשיך את ה-2-3 מילים האלו למשפט נוסף וכך הלאה. כל הקטע שבסוף יוצא סיפור הזוי שלא קשור לתוכן של עצמו אבל מה מצחיק... פעם אני וחברה שלי כתבנו כזה אחד ודווקא יצא מאד קשור ויחסית הגיוני אבל מה קורע. התחלנו לצחוק כ"כ חזק שכאבה לנו הבטן והמורה העיפה אותנו מהכיתה לכל הרוחות והמשכנו לצחוק כל הדרך לחדר הסגנית...  :lol:

זה בערך כמו לשחק טלפון שבור אבל על נייר.

פורסם

שיעור משעמם לכו לישון למי יש כוח להתחיל לשחק גם קמים ב6 בבוקר כמו בוב הבנאי וגם משתעממים רק שינה!

פורסם

איך אפשר לישון עם כל הצרחות בכיתה תגיד לי? אם לא של המורה אז של התלמידים... אילולי זה לא היו לי שקיות מתחת לעיניים כל התיכון!

מזכיר לי, אפשר תמיד לצייר ספר קומיקס שלם, אני הייתי ממלאת מחברות (וההורים שלי תמיד היו זורקים). שנאתי תנ"ך ולא למדתי מסיבות אידאולוגיות עד שלא התחילו לאיים עליי שאם לא אבוא לשיעורים יעיפו אותי מהבי"ס. היה חרא ומשעמם וגם המורה היתה מזה מגעילה ומה מרשעת... אז לקחתי וציירתי קריקטורה שלה בלא פחות ולא יותר משאר מדי אס.אס. ! ואני לא מדברת קיקטורה קקמאיה, אני מציירת טוב, זה יצא בול! ככה שגם כשהעברתי את זה בשיעור תולדות האמנות בכיתה, גם המורה שתפס את זה זיהה את המורה הזאת :lol:

פורסם

בחטיבה חברה שלי לימדה אותי משחק שהעביר לי את הזמן בתיכון ובי"ג.

לוקחים דף נייר, רושמים משפט. אפשר שיהיה מצחיק, לא הגיוני, לא קשור לכלום והעיקר שיהיה, בשורה ה-1, מקפלים כך שלא יראו מה כתבת, מוסיפים עוד 2-3 מילים ו-3 נקודות והחבר שיושב לידך ממשיך את ה-2-3 מילים האלו למשפט נוסף וכך הלאה. כל הקטע שבסוף יוצא סיפור הזוי שלא קשור לתוכן של עצמו אבל מה מצחיק... פעם אני וחברה שלי כתבנו כזה אחד ודווקא יצא מאד קשור ויחסית הגיוני אבל מה קורע. התחלנו לצחוק כ"כ חזק שכאבה לנו הבטן והמורה העיפה אותנו מהכיתה לכל הרוחות והמשכנו לצחוק כל הדרך לחדר הסגנית...  :lol:

זה בערך כמו לשחק טלפון שבור אבל על נייר.

מכיר את זה :xyxthumbs: בהחלט משעשע

פורסם

מממ אני לא יודע עם זה נקרא משחק אבל בשביל הכיתה שלי זה כן :)

1) אז ככה לוקחים כ 5-6 פלאפונים עדיף בעל 40 פולי ומעלה מחביאים אותם בכיתה ואז באמצע שיעור יש קונצרט

אצלנו בכיתה יש תקרה כפולה אז שמנו שמה והמורה התרחפנה חחח, גם אפשר בתיק של המורה זה תמיד טוב אבל אחרי זה קצת צריך לעשות מבצע בשביל להוציא אותו משמה ואני אומר את זה מנסיון חח  ;)

2) לוקחים טייפ מנהלים, מקליטים כל ילד בכיתה צועק את השם של המורה ואז שמים לה את זה מתחת לשולחן ( עם מלא דבק צלוטפ ) והיא מתחרפנת :>

3) או פשוט זורקים עליה כמה טייגרים ( נפצים ) קטנים וחמודים ואז היא חושבת יש יריות

4) והכי הכי כיף זה לקנות 2 חבילות של רימוני עשן ( או אבוקה אחת ) לזרוק בכיתה, והשיעור בהחלט הופך למעניין ומהנה חחח ואני אומר את זה מנסיון  ;)

אבל כמובן שזה חד פעמי כי אחרי זה בא המנהל חחח ואז הוא מאיים :\  ( בלה בלה בלה ) ואחרי שבוע עושים משהו אחר :>

וואו

להדליק טייגר בכיתה לא ניסיתי

אני אנסה את זה עם אלמנה שחורה

ככה נקבל שחרור

כי כל הכיתה תתחרש לכמה ימים

חחח

פורסם

את שואלת איך אפשר לישון אני שואל איך אפשר להשאר ער אני מחזיק את הראש שלי כול שיעור הוא פשוט כבד ונופל על השולחן כמו בול עץ, אני פשוט משתעמם בבית ספר דווקה שיעור מטמטיקה הוא השיעור היחיד שמחזיק אותי אולי בגלל שלא משעמם שם.

אני ינסה את המשחק הזה עם הסיפור ההזוי נראה לי נחמד.

פורסם

לשרוף שולחנות (רון...)

:o

אש זה לא משחק ;D

אני ממליץ על לקחת גומיה לקפל ניירות ולצלוף באנשים

מעביר את השיעור מזה בסבבה

פורסם

4 בשורה :silly:

RESPECT

:silly:

לא הייתי שורד בתיכון 3 שנים בלי זה... :P:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים