עבור לתוכן

לוח ecs וחוסר יכולות שידרוג

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח של ecs דגם kvsom ובלי קשר שהלוח נורא קטן ראיתי שאין כניסת agp ואי אפשר לשים כרטיס מסך טוב .יש לי עכשיו את המובנה.

מה לעשות?האם לשדרג לוח ומעבד וכרטיס מסך או לקנות כרטיס pci כי אני רוצה שלפחות יהיה לי זיכרון מלא שלא יהיה מנוצל ב40 אחוז על ידי הכרטיס מסך

פורסם

עדיף לוח חדש כן (אני שונא את ECS),אבל למה לקנות עוד מעבד? איזה מעבד יש לך עכשיו?

פורסם
  • מחבר

יש לי דיורון 1.3 שהוא סבבה בשביל הצרכים שלי שהם מוזיקה סרטים אינטרנט ופה ושם משחקים אבל לא חדשים שאפילו הכרטיס המובנה מעלה בסבבה

פורסם

תראה,אם אתה לחוץ בכסף והמחשב שלך עדיין מספק אותך אז שאר איתו,לפי מה שהבנתי אתה רוצה לוח חדש ומעבד יותר מהיר (סתם מנחש אבל פנטיום 4) אז אל תשכח שגם תצטרך זכרונות,מארז וכו...

פורסם
  • מחבר

א.אני הולך רק עם amd ואני מתכנן לקנות amd 64 תוך חצי שנה עם כרטיס מסך חזק וקיצר מחשב בן זונה!!!!

אבל כרגע אני רוצה פשוט לשחק במשחקים יותר בכיף ושהזיכרון יהיה מלא אז האם לקנות כרטיס pci יש אחד ששאלתי עליו בפורום אבל משום מה אומרים לי ש-

riva tnt 32 mb יהיה יותר טוב ודיברתי היום עם נציג של קייאספי שאמר לי שזה כרטיס טוב שלא נופל מכרטיס ב-agp בהרבה.

אז מה לעשות??..

פורסם

ההבדל ממש זניח בין הכרטיס ה בילד אין שלך ל Riva....לדעתי בזבוז כסף אפילו שזה גרושים.

פורסם
  • מחבר

נראה לי התבלבלת אני לא מתכוון לקנות riva אלא גיפורס 4000 pci

איך הוא?

שווה 300 שקל?

ישפר את המערכת לא?

פורסם

לא,בהחלט לא שווה 300 שקל,תחסוך את ה300 שקל האלו שיהיה לך את המחשב החדש...או שתקנה הרבה מסטיקים (הייי עדיין עדיף מהכרטיס שאתה רוצה לקנות ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים