פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולהA DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Deleteולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה?וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB/מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים בקשר לכונן הקשיח שלךאם הוא יושב על כבל לבדו תבדוק שהוא מוגדר STAND ALONE (יעני בלי עוד כונן איתו והוא MASTER)אם יש איתו עוד כונן כלשהו תעשה אותו MASTER WITH SLAVE או משהו כזה. הכוונה ברורה אני מקווה.יכול להיות שהוא עובד עכשיו ולא מוגדר טוב. קרו לי הרבה מקרים כאלה.בכל מקרה בעולם אם זה עדיין לא עובד תשים אותו לבד לא משנה מה הוא מוגדר כרגע ותבדוק אם זה הגורם לבעיה.יש לך כוננים של SAMSUNG במקרה? אני יודע שהישנים שלהם נוטים לעשות בעיות כאלהבלי קשר עדכון ביוס יכול לסדר את זה, בדוק באתר יצרן לוח האם שלך.תבדוק שה HDD מוגדר לעשות BOOT מההתחלהבקשר לעכבר, היה אותו דבר עם אופטי מיקרוסופט שהיה בן כמה שנים... אם זה מה שאני חושב תתחיל להפרד מהעכבר שלך.נסה להוריד דריבר חדש ללוח אם או USB ספציפי. בדוק הגדרות USB ב BIOS וכו'...יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר איך זה יכול להיות? המחשב בן חודש ומשהו כולה. וכן זה עכבר אופטי של מיקרוסופט גם חדשוההארד דיסק הוא WD 120Gולא נגעתי בכלל בחוטים או בכלוםככה קיבלתי אותו עם המארז ורק לפני יומיים היה את הבעיה הזאת
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מה זה משנה בן כמה ההרד דיסק... מה נראה לך שהוא סופר שנתיים ואז מחליט לעשות לעצמו באגים אני מכיר הרבה מחשבים שפתאום התחילו לעשות את הבעיה הזאת שמע אם אתה לא רוצה לפתוח את המחשב אז אתה לא חייב... תבדוק הגדרות ב BIOS. זה המקסימום שאתה יכול לעשות... יכול להיות שחסרים לך קבצי מערכת ב C:/ ? יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר אין לי בעיה לפתוח את המחשב, את זה אני עושה הרבהואתה בטוח שזה ההארד דיסק? כי זה רושם A DISK ERRORזה לא כונן A? :-\
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים שמע אחי זה לא קשור לכונן A...אם אני זוכר טוב יש הודעה אחרת כאשר הפלופי לא עובד\לא מחוברמה שהצעתי לך זה מה שעלה לי לראש באותו זמןלא בטוח שזה יעזור, תנסה...יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר אם אני מתקין את הווינדוס עוד פעם זה יכול לעזור? כי לפעמים המחשב עולה ולפעמים הוא רושם לי את זה
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים כן יכול לעזור בתאוריהיותר קל לג'מפר כונן קשיח מאשר להתקין מערכת הפעלה... או יותר מהיר בכל אופן.ניסית את זה כבר?יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים מחבר ההארד דיסק מחובר עם הכבל IDE יחד עם הצורבמזאת אומרת? להפוך שהצורב יהיה מאסטר וההארדיסק סלייב וההפך?בקיצור עדיין נמשכת הבעיה אבל כשאני פותח תמחשב ומהדק את הכבל של ה IDE אז הווינדוס עולה וכמה זמן אחרי זה שאני עושה ריסטרט הוא לא עולהאולי הכבל לא בסדר? איך אני בודק?
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים פשוט לוקח כבל חדש IDE ושם במקום הכבל שיש לך עכשיו...שמע אחי, נתק את הצורב שמחובר עם ה HDD. תשאיר את ה HDD לבד על הכבל שלו.תוציא את הג'מפרים שיש לך מה HDD... תשאיר אותו בלי כלום. אם אני זוכר טוב WD ללא ג'מפרים זה MASTER.תגיד לי אם עובד...כל מה שאתה עושה\לא עושה\חושב לעשות וכו' תזכור איך זה היה מקודם... זה לא יהרוס לך כלום בתנאי שאם זה לא מסדר את הבעיה אז אתה מחזיר הכל למצב של עכשיו (שהמחשב עוד עובד סבבה אפשר להגיד)יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.