עבור לתוכן

מתלבט בין מארזים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב.

אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב.

במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל!

לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד.

על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4).

עכשיו הבעיה היא במארז:

1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W).

2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וספק 420/480 של TT.

3. לקחת את ה1000AMG של ANTEC ולהוסיף ספק 420/480 של TT.

עכשיו מה כדאי לי.? ברור לי שהאנטק הכי יקר, אבל האם הוא מקרר הכי טוב? אני לא צריך ביצועי קירור מטורפים לOC מטורף, אלא מספיק כדאי שהמעבד שלי לא יעלה על 50 מעלות במאמץ.

האם האנטק שווה את כספו? יש לי את הכסף לקנות אותו, אבל אני לא רוצה לזרוק סתם כסף, אם הצ'נברו יציג ביצועים דומים, פחות או יותר, ויעלה כ300 ש"ח פחות או שהקומפיוקייס יציג ביצועים דומים, פחות או יותר, ויעלה לי כ550 ש"ח פחות...

אז על מה אתם ממליצים?

פורסם

מבין שלושת האפשרויות כדיי לך ללכת על הCompucase גם בגלל המחיר הזול והספק המעולה.

הצ'נברו לדעתי מצועצע מידי (ומכוער לטעמי).

יש עוד אפשרות שכדיי לך לשקול, ולקחת את CHIEFTEC DX-01WD מנועה מחשבים, זה אחד המארזים הטובים מבחינת אפשרויות קירור, וגם קשה מאוד להשיג אותו, כיוון שהפסיקו את היבוא שלו לארץ.

כדיי לך לקפוץ על המציאה הזאת, כי בקרוב כבר לא יהיה אפשר להשיג אותו.

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1395&catcode=352

פורסם
  • מחבר

המארז שהצעת נראה כמו חיקוי זול של המארז של אנטק...

העיצוב שלהם מאוד דומה...

אני אשקול אותו, אבל נגיד שהאפשרויות הן מה שהצעתי, מה עדיף?

פורסם
  • מחבר

אני חייב להקפיץ כי אני קונ הלפני סוכות...

סליחה...

אז מה אתם אומרים?

צ'נברו? אנטק? קומפיוקייס? צ'יפטק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים