פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים הזמן תגובה...לא יודע בדיוק אבל פחות מאחד מילישניה...(פחות מ1ms)...השני אני לא יודע...
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים הזמן תגובה של CRT הוא מיידי (לפחות מכל בחינה מעשית) ולכן לא מודדים אותואני לא מומחה גדול בשאר אז אני אתן למישהו אחר לענות כי אני פוחד להטעות
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים כן. התצוגה של מסכי הCRT מתקבלת על ידי תזוזת אלקטרונים הנשלחים משפופרת המסך. כמו שאתה בטח יודע, אלקטרונים זזים במהירות עצומה (כמעט במהירות האור) ולכן זמן התגובה הוא קטן מאוד (מאוד מאוד). במסכי TFT זמן התגובה תלוי בפאנל. לפיקסלים במסך לוקח זמן מסויים לשנות את הצבע שלהם וזה זמן התגובה במסכי TFT
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים זמן התגובה הוא פונקציה של החומר הפלורסנטי שנמצא בקידמת השפופרת.המיגבלות של הרזולוציה וקצב הרענון (מה שקובע את ה pixel rate שאקדחי האלקטרונים מסוגלים לצייר) נובעות מהמהירות שניתן לשנות את השדה החשמלי תוך שמירה על הדיוק הנדרש כדי לפגוע בנקודה הרצויה ולא מזמן התגובה של החומר הפלורסנטי.כל מסך שתקנה היום מסוגל להחזיק 250HZ ב 640*480 (לא בטוח שניתן לכוון את הכרטיס להוציא דבר כזה, אבם המסך היה מחזיק את זה) אז אפשר לומר שזמן התגובה בהכרח נמוך מ 1/250 שזה 4mS.כשמעלים רזולוציה זמן התגובה של הפיקסל לא משתנה, אבל התדר המירבי בכל זאת משתנה כי כאמור לוחות ההסטה לא יכולים להשתנות מהר מספיק.זאת בניגוד למסך LCD שמסוגל להציג אותו מספר פריימים לשניה בכל רזולוציה כי המיגבלה היא זמן התגובה של הפיקסלים שלא משתנה עם הרזולוציה.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים תשלח פינג מהקצה האחורי של תותח האלקטרונים ועד לזכוכית עצמה ותחלק בשתיים.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר תשלח פינג מהקצה האחורי של תותח האלקטרונים ועד לזכוכית עצמה ותחלק בשתיים. מה?! לא הבנתי כלום ??? מה זה קשור לשאלה שלי?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים בCRT הישן של הפנטיום 3 שלי בTRUECRIME יש שלב שפשוט לא ראיתי כלום כי היה חשוך והיה קונטרס לא טוב העלתי את הבהירות בהגדרות של הדריוורים של הכרטיס מסך והכל עבד 10 !
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר כנראה שהשאלה שלי קשה. :-[ באמת קשה לדעת איזה CONTRAST יש ל CRT רציתי לדעת את זה בשביל להשוות אותו ל LCD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.