פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים נשמע בכול זאת ההרדיסק.יכול להיות שפשוט חיבור החשמל שלו רופף, או שהספק מקרטע ותחת עומס המתח יורד עד שההרדיסק נכבה (ונתקע לך המחשב).
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים כן ה"טיק" הזה נישמע כמו ההארדיסק באמת... רגע זה קורה רק כשאתה מריץ תוכנה מסוימת? או שגם במשחקים זה ניתקע?מה המעלות של המעבד שלך? תפרט יותר...
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אבל קודם כל תבדוק אם החשמל של ההארדדיסק רופף ואם הספק עומד בעומס; לא כדאי לעבור למסובך לפני שבודקים ת'פשוט...
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק שזה הספק?זה קרה בתוכנות שעובדות על כל ההארד דיסק (AD-AWARE חיפוש, DISKKEPPER איחוי)
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים גם לי זה היה קורה פעם, כל פעם שתוכנה מסויימת ניסתה לגשת לאיזור מסויים בדיסק - הכל היה נתקע.מה שאתה עושה זה מוריד דיסקט דיאגנוזה מאתר החברה של הדיסק שלך (לדוגמא PowerMax אם זה מאקסטור), ומריץ לו בדיקה מקיפה בדוס.אני די בטוח שתמצא כמה פאקים וזה יצליח לסדר לך...
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר לי יש מקסטור אחדוWDובTOOLKIT ( :ylsuper: התוכנה :ylsuper:)יש את כל הדיאגנוסטים והכלים לדוס ודיסקטים שרק יש
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים תנסה להוריד תוכנה לניטור S.M.A.R.T (כגון ACTIVE SMART) , ותראה אם היא מוצאת משהו חריגאם יש לך עוד מחשב תנסה להפעיל עליו את האארדיסק ולחרוש עליו (לדוגמא להפעיל AD AWARE וסריקת וירוסים)
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר אותרה חריגה אחת הטמפ' 54C , האם זה גבוהה ( רק HDD אחד תומך בניטור)התוכנית לפתרון הבעיה יצירת סנדוויץ' בראש השנה
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר זהוא תראד המשך לתראד http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83950.0התקנתי ACTIVE SMART והוא מודיע לי על בעיה : ID C3 )195( - ECC on the fly count , 54מה זה אומר?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים שיש שגיאות בקריאה של המידע ונעשה שימוש בפרוטוקול ECC לתקן אותן.זה לא מצב בריא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.