עבור לתוכן

מה אתם אומרים על PQI??

Featured Replies

פורסם

יש בפנדה זיכרונות של PQI עם תיזמונים של 2-2-2-5....עכשיו 1024 מהם עולים משהו כמו 1700-1800....

עכשיו החברה הזאת מוכרת??...שווה לקנות?...או שהיא סתם חברה..

אני חשבתי ללכת על הדגם שלהם עם תיזמונים 2-3-2-6 שעולה משהו כמו 1400...למישהו יש על משהו אחר להמליץ לי ב1400 וכמובן 1024 DDR (לא מחייב דואל...כי זה AMD 64 בסוקט 754..)

פורסם

אתה יכול להזמין מחו"ל מcruical.com בסניף הבריטי זה יצא בערך 1500 שקל ל2 סטיקים של 512 כולל משלוח וכולל מע"מ (אם ילקח זה כבר יותר עניין של מזל)

ניתן להזמין גם Corsair XL מoutpost.com באמצעות mustop ויצא מחיר דומה כולל משלוח (הדרך הזאת מסובכת יותר)

יש גם בKSP קורסאיר C2 עם תיזמונים רשמים של 2-3-3-6 ועולים מחיר דומה גם ל1024

1700-1800 זה המון ל1024 של PQI לדעתי אם אכן זה המחיר החדש(עצלן בשביל לבדוק) עד לפני חודש הם עלו 1400 שקל לכן במקומך לא הייתי מסתכל לכיוון שלהם.

פורסם

לדעתי עדיף כמות מאשר תזמונים,ב1500-1600 אתה יכול לקנות 1.5GB זכרון

פורסם

מעל ל1GB של זכרון הוא לא יראה הבדל.

פורסם

תראה  pqi די חדשה פה בארץ  אני לפחות נתקלתי בהם רק בשנה שנה וחצי אולי האחרונות  ודווקא מהתחום של ה Disk On Key.

בכל אופן כשמדובר על זיכרונות למחשב ההיתי הולך על חברה יותר טובה יותר מוכרת בתחום ולא חסר כאלה (SAMSUNG, KINGSTON, CROSAIR, OCZ...)

עדיף לקנות זיכרון איכותי של חברה איכותית ומוכרת עם וותק יותר בתחום ולשלם יותר או לשלם אותו כסף ולקבל אולי תיזמונים קצת פחות טובים אבל זיכרון איכותי יותר.

פורסם

PQI רצים חזק במחשבים של IVORY אם אני זוכר טוב

לא בטוח אבל נראה לי שהם מייבאים את הזכרונות האלה

סתם תברר לעצמך מי האבא של הזכרונות האלה, אולי תתאכזב.

חוץ מזה אני לא מבין אותכם... למה אתם משלם עוד 500 על זכרונות מהירים יותר? הרי ב 500 שח האלה אתה יכול לשפר את המחשב שלך הרבה יותר ממה שיתנו לך הזכרונות, או לקנות משהו שימושי אחר

אלא אם כן אתה רוצה אותם ל OC.

יניב

פורסם

רק סידרת ה - 3200 מבוססת על הציפים החדשים מסוג TCCD - ואכן הם שווים (לא מנסיון).

פורסם
  • מחבר

אני רואה אתם לא הכי אוהבים אותם.....

אז מה ההצעה שלכם....הדרישות שלי זה 1024 ומחיר 1450...מקסימום??...

תגידו איזה חברה ואיזה תיזמונים..!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים