עבור לתוכן

בעיה מעצבנת עם כל סידירום\צורב שניסיתי

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה להתקין משהו מדיסק, בדרך כלל ממשחקים של שני דיסקים ומעלה (דיסקים מקוריים, אם זה משנה), אני מקבל הודעה אחרי כמה זמן שהדיסק הלא נכון נמצא בכונן (לפעמים גם משהו אחר אבל בעיקר זה). כל פעם התקלה בזמן אחר.

התקלה קרתה בכמה וכמה משחקים שניסיתי. כולם מקוריים וחלקם אפילו בני כמה ימים בלבד.

עוד דבר מעצבן הוא שכשאני מנסה לבטל את ההתקנה (אחרי שניסיתי להמשיך\להכניס דיסק אחר), הוא מעלים את הקבצים של ההתקנה, אבל המקום בהארד דיסק נשאר תפוס!

כלומר, אם היה לי 3 ג'יגה פנוי ואני מבטל את ההתקנה, נשאר לי 2 ג'יגה באותו מצב של קבצים על המחשב.

ולפעמים ההתקנה עוברת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה (כל פעם שגיאה שונה! פעם שהדיסק לא מתאים ופעם סתם קריסה).

משחקים שאני מתקין מהמחשב עובדים מצויין ובלי בעיות.

הבעיה הזאת התחילה לפני כמה חודשים. מאז החלפתי סידירום, צורב, לוח, זיכרון, הארד דיסק, ווינדוס ועוד כמה דברים שוליים...

אני כבר התייאשתי. אני לא יודע כבר מה לעשות!

כל עזרה מינימלית תתקבל בברכה.  :'(

תודה.

פורסם

התקנת תמשחקים רק דרך הסידירום או שיש לך שני כוננים אופטים ובמקרה של שני דיסקים אתה שם אחד פה ואחד שם ???

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך בטוח מה זה כונן אופטי (Disk on key?)

אבל ניסיתי דרך הסידירום ודרך הצורב,

לפעמים שניהם ביחד (דיסק פה דיסק שם)

בכל המקרים זה לא עבד...

פורסם

זו תופעה שדוקא מתאימה למשחקים לא מקוריים. ::)

עם ה CD אתה קורא דיסקים אחרים ללא בעיות? עם הצורב אתה צורב בלי בעיות?

פורסם

כונן אופטי זה כונן אם עינית לייזר

סידירום/צורב/צורב דיוידי/דיוידי/קומבו

בדרך כלל במקרה של משחק שצריך דיסק כדי לפעול, צריך להכניס תדיסק המתאים לתוך הכונן האופטי ממנו ההתקנה עלתה

אחרי שקיבלת הודעה שהדיסק לא מתאים האם ניסית להכניס תדיסק לכונן האופטי האחר ולעלות תמשחק או לנסות תדיסק השני בשני הכוננים האופטים ולעלות תמשחק ???

פורסם
  • מחבר

זו תופעה שדוקא מתאימה למשחקים לא מקוריים.  ::)

עם ה CD אתה קורא דיסקים אחרים ללא בעיות? עם הצורב אתה צורב בלי בעיות?

המשחקים מקוריים, באמת.

צורב וקורא בלי בעיה (או לפחות לא בעיה שנראית לעין)

רק בהתקנה יש בעיה.

רון, ניסיתי :\

פורסם

האותיות כונן של הכוננים האופטים הם כמו שצריך להיות לפי ABC או ששינית אותם דרך מנהל ההתקנים ???

פורסם
  • מחבר

אממ... אני מניח שכן:

A: - Floppy

C:, D: - HD

E: - CDRW

הסידירום כרגע לא מחובר אבל הוא אמור להיות F:

פורסם
  • מחבר

שמתי לב עכשיו למשהו,

כששמתי את הדיסק (הנסיך הפרסי *מקורי, למי שעדיין חושד שהבעיה היא בדיסקים צרובים*) הוא רשם שהשם של הדיסק הוא POP_Install והוא לא הראה Icon (אבל הפעיל את הAutorun(

וכשעשיתי אתחול, השם של הדיסק נראה כך: Prince of Persia - CD 1 או משהו דומה.

בדקתי את זה שוב וזה עשה את זה בכל פעם שבדקתי.

אולי יש קשר לבעיה?

וניסיתי עכשיו להתקין שני משחקים של דיסק אחד כל אחד והם עבדו בלי בעיות, אז הבעיה היא כנראה רק בהתקנה של שני דיסקים...

פורסם
  • מחבר

אני ממש מצטער על ההקפצה

פשוט זה די דחוף וחשוב לי... ואני לא מכיר עוד אתר שאני יכול לשאול שאלות כלליות חוץ מפה...

מישהו יכול להפנות אותי בבקשה?

פורסם

ל Windows יש תכונה של לשמור את רשימת הקבצים שעל הדיסק שבכונן, כך שתוכל "לטייל" בינהם יותר מהר. יכול להיות שיש לך בעיה ב registry ואז אחרי שאתה מכניס דיסק לכונן, ה Windows חושב שדיסק אחר (בד"כ הקודם) נמצא בו.

תבדוק אם יש לך מקום בכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה.

כמו כן תמחק את הקבצים הזמניים ותרוקן את סל המיחזור - זה אמור לעזור לך בקטע של המקום שמסרב להתפנות.

אם זה לא עוזר, נסה לפרמט את המחשב.

טיפ קטן - תפעיל את המשחקים מהדיסק הקשיח - תחפש את קבצי ה noCD (קובץ שגורם למשחק "לדלג" על שלב בדיקת הימצאות הדיסק בכונן) המתאימים למשחקים שלך. בד"כ מוצאים את הקבצים האלו באתרי warez (שם גם ניתן להוריד את המשחק באופן לא חוקי), אבל מכיוון שלך יש כבר את המשחקים המקוריים, אני לא חושב שתהיה לך בעיה של חוקיות.

פורסם
  • מחבר

יש לי 6 ג'יגה פנוי שם (מתוך 9)

אני בספק שזו בעיה ברג'יסטרי כי התקנתי ווינדוס כמה פעמים מאז (כולל פירמוטים) והווינדוס פעל טוב עם הסידירום פעם... אבל אני מוכן לבדוק. יש דרך לבדוק?

רוקנתי את הסל מחזור, הTemporary Files, הnorton protected files, הכל... זה פשוט נעלם. אבל זה חוזר כשאני מתקין ווינדוס מחדש אני חושב, לא בטוח בקשר לזה.

ו... אני לא יכול להפעיל את המשחקים מהדיסק קשיח כי אני פשוט לא מצליח להתקין אותם...

פורסם

אתה יכול לשחק אם אתה מכניס תדיסק ומאתחל מחדש?

פורסם

כשאתה שם דיסק חדש הוא תמיד מפעיל את את הAUTO RUN , או פעם כן פעם לא?

פורסם
  • מחבר

הAutorun עובד בכל פעם.

אני לא יכול לשחק אם אני מאתחל מחדש, אבל...

אתמול הצלחתי להתקין את המשחק איכשהו

העתקתי את הדיסק הראשון לImage, שמתי את השני בכונן ואיתחלתי.

ההתקנה עבדה אבל כשניסיתי להפעיל את המשחק קיבלתי שגיאה.

ניסיתי להוריד קובץ NO-CD ולהפעיל איתו, המשחק עדיין ביקש את הדיסק אבל פעל... כנראה בגלל שהוא לא ממש השתמש בכונן, בגלל הקובץ...

במשחקים אחרים זה בלתי אפשרי... יש לי Enter The Matrix שזכיתי בתחרות לפני שנה ולא יצא לי לשחק בו דקה אפילו בגלל שזה 3 דיסקים...

יותר מדי זמן התקנה ואפשרויות לקרוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים