עבור לתוכן

בעייה מאוד מעצבנת, כל פעם שאני משחק זה יוצא לי לשולחן עבודה! חייב עזרה תודה.

Featured Replies

פורסם

אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר!

כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה...

כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה!

אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי.

Temperatures

Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F)

CPU 58 °C (136 °F)

Aux 51 °C (124 °F)

WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F)

Cooling Fans

CPU 4219 RPM

בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר!

ד'א זה המפרט שלי

AMD ATHLON 2800

לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE

Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB

512MB DDR RAM 3200...

למי שישאל אין לי וירוסים עשיתי סריקה עם נורטון והתוכנה a2 ואין לי גם ספיים עשיתי עם serach and... and ad aware. אולי היו איזה 40 אבל זה לא מה ששינה משהו...

יש לי SP2 והנה תמונה של ה- תוכנות שרצות ברקע. זה רץ בין 2-4-11 ה- CPU USAGE...

wtfffffffff.JPG

ולמי שישאל :D שוב פעם אז ב- MSCONFIG רק תוכנות שאני מכיר רצות.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

מעניין מה הפיתרון לכך.... :) האמת שהוצגה בעיה כזו וגם פתרונה במדריך שכתב איש תמיכה טכנית בפורום משחקים

אני ממליץ לך לקרוא שם, ישנם הרבה פתרונות אולי אחד מהם יעזור לך.

האם זה תמיד היה ככה או רק בזמן האחרון?

פורסם

איזה ספק כוח יש לך ??? (רשום גם של איזה חברה לא רק כמה ואט)

המעבד/כרטיס מסך באוברקלוק ???

האם אתה משתמש בדרייבר 4.9 BETA של ה.כ מסך ???

תפתח תמארז ותראה אם המאורר של הכרטיס מסך מסתובב

הטמפרטורה של המעבד גבוהה אבל לא קריטית ואם הלוח שלך הוא 7N400 זה ידוע שהחיישן שלו מזייף

נסה את זה : תסיר תדרייבר של הכרטיס מסך ,תשתמש בdriver cleaner כדי לנקות שאריות של הדרייבר ותתקין תדרייבר הכי חדש,לינק ל driver cleaner - http://www.softpedia.com/public/cat/14/4/14-4-75.shtml

פורסם
  • מחבר

איזה ספק כוח יש לך ??? (רשום גם של איזה חברה לא רק כמה ואט)

המעבד/כרטיס מסך באוברקלוק ???

האם אתה משתמש בדרייבר 4.9 BETA של ה.כ מסך ???

תפתח תמארז ותראה אם המאורר של הכרטיס מסך מסתובב

הטמפרטורה של המעבד גבוהה אבל לא קריטית ואם הלוח שלך הוא 7N400 זה ידוע שהחיישן שלו מזייף

נסה את זה : תסיר תדרייבר של הכרטיס מסך ,תשתמש בdriver cleaner כדי לנקות שאריות של הדרייבר ותתקין תדרייבר הכי חדש,לינק ל driver cleaner - http://www.softpedia.com/public/cat/14/4/14-4-75.shtml

יש לי ספק גנרי 300W אבל זה לא בגללו כי לפני שבועיים הכל עבד מעולה... חברה לא יודע אבל גנרי.

הכרטיס מסך בלי אובר קלוק הוא היה עם אובר קלוק קטן אבל החזרתי את זה חזרה לרגיל...

אני משתמש בדרייברים שך OMEGA הגירסה המלאה...

את המארז אני לא מתכוון לפתוח כדי לא להרוס כלום כי פעם קודמת הרסתי.

והלוח אם שלי הוא

7VM400M-RZ

GIGABYTE

פורסם

לפי מה שנאי יודע בעיות של יצאה ממשחק לשולחן עובדה נגרמת מטפ גבווה לכרטיס סך או דירבר של הכרטיס מסך שאינו תואם לדירקטאיס

פורסם
  • מחבר

לפי מה שנאי יודע בעיות של יצאה ממשחק לשולחן עובדה נגרמת מטפ גבווה לכרטיס סך או דירבר של הכרטיס מסך שאינו תואם לדירקטאיס

כדי לי למחוק את הדרייבר של OMEGA ולהוריד את הדרייבר של ATI ? 4.9...?

ד'א הרגע העלתי את המחשב מחדש כי לאחרונה המסך מתחיל להכבות לי סתם ככה ואז כותב POWER ANABLE וכו'... מסךל דפוק של MAG INVISION 786PF

ואז שפתחתי את המחשב זה כתב VPU RECOVER ועוד כמה דברים ואז שלח דוח שגיאות ובטל שלחצתי על משהו פתאום נהיו על המסך קווים בצבעים כאלה והמחשב נתקע ואז שעשיתי ריסט יכולתי להפעיל את המחשב על SAFE MOD או רגיל בחרתי רגיל ואיך שלחצתי שיכנס למחשב זה עשה ריסט 3 פעמים ברצף :\ סגרתי את המחשב ל2 דקות בערך ופתחתי וזה עבד...

פורסם
  • מחבר

אוקי פתחתי את המארז... המאוור של המעבד עובד אבל נחשו מה ? המאוור של הכרטיס מסך לא :silly: נגעתי בגוף קירור והוא פשוט רתח! גם כל הכרטיס רתח ממש אז השכבתי את המארז וחיברתי לחשמל והמאוור באמת לא הסתובב...

אז אם כבר הוא לא עובד יש לי תירוץ טוב לאבא שלי :D עכשיו הוא יקנה לי VGI SILENCER 3 משהו כזה...

פורסם

תתחדש ;D

פורסם

ניר רק דבר איתי לפני שאתה קונה טוב? (זה אורן, ד"א אני צריך את השיטה שלך בפוקסוור)

פורסם
  • מחבר

ניר רק דבר איתי לפני שאתה קונה טוב? (זה אורן, ד"א אני צריך את השיטה שלך בפוקסוור)

מה אורן אתה פעיל פה :D ?

אני פתחתי את הדיון כי בגיימר לא עונים לי :D מה אתה רוצה לקבוע יום וזמן כדי שתבוא להתקין ל אותו ^_^

ובוא לאיסיקיו עכשיו אם אתה רוצה את השיטה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים