עבור לתוכן

קניית אקדח עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

אוקי אחי לאקחד של השוטרים בקונטאר קטראים

usp ויש לו תחמושת 0.45 הוא מכיל 10 כדרוים במחסינת לפני ידעיתי אך אפשר לקות מחסנית יותר גדולה או דגם של 9 מילמטר הנה לינק לאתר היצרן

http://www.hecklerkoch-usa.com/

והנה לינק עם מידע בעברית מפרוט

http://www.netex.co.il/FlashFrame.asp?answerflag=1&Surl=http://www.haslik.co.il&uid=111&Fromflash=0&SourceID=0

• תגובות 59
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

22. זה ממש כדור מסכן... לאבא שלי יש S&W .22 (אקדח ממש מצחיק הוא תופי 6 כדור אבל ממש גדול)

הוא מתחרט שהוא קנה אותו והוא מנסה לברר אם יש אפשרות להרחיב אותו ל38.

זה קליבר ממש קטן לכל מטרה חוץ מקליעה תחרותית

פורסם
  • מחבר

22. זה ממש כדור מסכן... לאבא שלי יש S&W .22 (אקדח ממש מצחיק הוא תופי 6 כדור אבל ממש גדול)

הוא מתחרט שהוא קנה אותו והוא מנסה לברר אם יש אפשרות להרחיב אותו ל38.

זה קליבר ממש קטן לכל מטרה חוץ מקליעה תחרותית

על איזה נשק אתה מדבר?

דרך רגב אבא שלי התרשם מהups והוא נראה פצצתי לאללה יש מצב אם יש לו מחיר הגיוני שנקנה אותו.

פורסם

היה פה ת'רד לפני מלא זמן על רובי אויר והצעתי עזרה ואיש מקצוע בגרמניה אבל הבעיה שאם אראה את הבנזונה ברחוב אני אלבש את השיניים שלו על מחרוזת אז, קצת יהיה קשה אבל יש עוד שמבינים לא פחות. בכל אופן, קודם כל עדיף להסדיר את עניין החוק במקום להסביר את עצמך בתחנה אח"כ, להוציא פול כסף על עו"ד ואם אין כזה כסף אז כמה חודשים בכלא אשמורת וגמירה של הרקטום (כי אנסים מקבלים עבודות שירות... מוגש מטעם משרד המשפטים). אך ורק אחרי שתסדירו רשיון וכל זה, תרגישו חופשי לבוא אליי ואני אגיד לכם לאן לפנות אבל רק רובי אויר עם כדורי פלסטיק/עופרת/חומר ספוגי מוזר וגם זה  רק למען הספורט. אם אתם רוצים משהו להגנה עצמית אז יש אקדחים שנראים בדיוק כמו אמיתיים אבל הם חמושים בגז מדמיע אבל זה מספיק כדי להפחיד כל ערסוואט עם סכין נשלפת.

וזה סתם נראה לי מתאים...

58.jpg

פורסם

BDB

אני לא יודע מאיזה מקורות השאר מדברים... אני מדבר מקריאה רבה של חומר באינטרנט.

אני רוצה לספר לך עכשיו על מקרה שאני בטוח שתכיר אותו, לפני כמה שנים בזמן התפרעות של ערבים באיזה הפגנה או משהו כזה

שלחו כוח של המשטרה לאבטח את המקום, השוטרים הגיעו למקום והחלו להתפרס, שוטר אחד שאני לא זוכר את שמו

הלך ברחוב אחד באזור שם בזמן שערבי אחד שלף איזה סכין והחל לרוץ לעברו ממרחק קצר יחסית של 4 5 מטר נגיד.

השוטר שלף את האקדח 0.22 וירה בו כדור אחד באזור הבטן הערבי הספיק לעשות את הצעד הנוסף ולדקור את השוטר בחזה.

השוטר הצליח לירות בו כדור נוסף בחזה והרג אותו אך הוא בעצמו מת לאחר כמה שעות מאובדן דם מאסיבי.

מאז אותו מקרה לא משתמשים יותר ב 0.22 ומשתמשים ב 9 מ"מ כדי לעצור את התוקף.

אם אתה רוצה בכל זאת ללכת על 0.22 תבלה, אבל האידיאלי לחיים האזרחיים זה 9 מקוצר קומפקטי קטן ובעל כוח רתע.

[ltr]I did say for self defance a .22 is as good as anything, after all 2 shots from the .22 did kill the atacker, as you said yourself. and keep in mind that that caliber is hardly the most important figger, after all M16 use 5.56mm NATO/.223 remington. personaly I wouldn't go for anything below 9mm and defenetly not a revolver.[/ltr]

פורסם

מי שאמר שאין חברה כזאת מאגנום צודק חלקית...

מאגנום זה באמת סוג של תחמושת אבל יש חברה בשם Magnum Research שקמה בשביל לבנות אקדח חצי אוטומט מאגנום כי לא היה כזה דבר בזמנו ולא הם לא המציאו את התחמושת אלא קראו לעצמם על שם התחמושת

הם עשו אבטיפוס שהיה בערך 80% מוכן ונתקלו ביותר מדיי בעיות אז הם נתנו לתע"ש לסיים את הפיתוח של האקדח והתוצאה הייתה נשר המדבר

פורסם

[ltr]I did say for self defance a .22 is as good as anything, after all 2 shots from the .22 did kill the atacker, as you said yourself. and keep in mind that that caliber is hardly the most important figger, after all M16 use 5.56mm NATO/.223 remington. personaly I wouldn't go for anything below 9mm and defenetly not a revolver.[/ltr]

מסכים עם לא ללכת על כלום פחות מ9 מ"מ

אבל למה לא תופי? אמינות הרבה יותר גבוהה

פורסם

אח שלי בן 20 מחזיק על עצמו גלוק :hat:

פורסם

עכשיו רק יוצא לי לראות את כל התגובות, לא קראתי עדיין את כולם אבל חלק כן, אז האקדח לא בשביל שאני יהיה גבר גבר  ::) (קצת טיפשי לא?),האקדח בשביל אבא שלי רשיון יש לו שנים ועכשיו (אחרי שלוש שנים בערך שאבד לו האקדח אל תדאגו הוא הלך לצינור ביוב) הוא חידש את הרישיון.

בקשר למחיר שהוא אמר לי, 1800 על גלוק זה לא על אחד חדש אלה מחודש, אז אני אמרתי לכם תקציב עד ל2000 שקל לנשק גם מחודש.

בקשר לאקדח שיש לשוטרים בcs מה השם? ומי יש לו לינק לנתונים עליו ותמונה? (אם הייתי יודע איך למצוא הייתי מחפש לבד אבל אין לי שמץ מאיפה להתחיל)

אני יעבור על כל התגובות יותר מאוחר, וגם ראיתי תגובות לא לעניין אז מי שאין לו מה להגיד שלא יגיד ולא סתם יספים ויהרוס את הדיון, כי את הנשק אבא שלי מבחינתו קונה מחר אבל רק אני מעכב אותו, ואם זה יגרר לספאם וויכוחים אני לא יקבל מידע מועיל וזה חבל...

cz, וזה אקדח צ'כי (כמדומני). הנסיון שלי איתו הוא לא כ"כ טוב - מתוך 50 כדור שיריתי באחד כזה היו לו 3 תקלות (מה שלא קרה לי אף-פעם ביריחו או בגלוק), ולא ממש נהניתי לירות בו. אני לא יודע אם האקדח הספציפי שיריתי בו פשוט לא תוחזק כראוי (אם כי קשה לי להאמין שמטווח שמכבד את עצמו לא יתחזק את האקדחים שלו) או שפשוט בגלל שאלו כלים ישנים אז הם נוטים יותר לתקלות.

בכל אופן - גלוק, בהנחה והמחיר מתאים.

פורסם

[ltr]Desart Eagal was developed, funded and manufactured in Israel. when it's production stop in Israel Magnum which is the sole importer of IMI weaponry in the USA strated producing it at the .357 Magnum caliber.

oh and I forgot somebody said that the glock 17 is a great gun and not too big. well he's confused with the glock 19, the glock 17 is the bigest glock there is, because it's a competition pistol (for marksmen competitions) it has a very long barrel, that gives it an insane accuracy for a pistol. the 19 is a stardard size glock which isn't that big comper to other pistols, but still too big in my opinion.[/ltr]

אני אצטט לך מהאנציקלופדיה המלאה לאקדחים שברשותי (למי שרוצה לקנות השם המלא הוא The Complete Encyclopedia of pistols and revolvers / A.E. Hartnik )

"The Desert Eagle was designed by the American firm, Magnum Research Inc. in Minneapolis,and has been produced by Israel Military Industries,abbreviated as IMI since 1984." להבא כשאתה סותר טענה של מישהו תשתמש במקור ולא בטענה שמבוססת רק על מה שאתה יודע.

(אל תטרח לענות אם כל מה שיש לך להגיד זה שבספר יש טעות כי קראתי את זה גם באתר של מגנום וגם בisayaret כשהם עבדו וגם כשחיפשתי בגוגל על זה)

ובקשר למפיץ של הנשקים הישראלים בארה"ב אז זאת החברה uzi america שהיא חברת שהוקמה ע"י שיתוף פעולה בין תע"ש ומוסברג(mossberg)

ואני אתקן את מה שאמרתי לפני זה אין קשר ממשי בין נשר המדבר ליריחו (רק בעיצוב של ה941 הרגיל נראה דומה)

ובקשר ל.22 או אקדחי טו-טו (שתיים שתיים) הם אקדחים למתנקשים בגלל גודלם, אין רתע כמעט, היותם שקטים וזה שכדור בראש יהרוג  אבל מה לעשות לא כולנו צלפים לכן עדיף משהו חזק יותר שיספיק כדור ביד או ברגל על מנת לעצור תוקף.

פורסם

האמת

האיש צודק

למה לא איזה אקדח USA 6-5 כדורים (טופי אם אני לא טועה)

אחוז קטן של בעיות

קליברים עצומים (יש כל מיני)

פורסם

אמינות של אקדחים תלויה מאוד במי שמטפל בהם.

יריתי בזמנו ביריחו שנתקע כל 3 כדורים, אבל אי אפשר להכליל מזה על כל היריחו.

ה USP הוא אקדח נהדר אבל הוא מחוץ לתחום התקציב בהרבה.

בכלאופן, אחד הפרמטרים כאשר בוחנים אקדח הוא כח העצירה שלו. המטרה היא לעצור אדם במקום בעזרת כדור אחד בפלג הגוף העליון. עם כל הכבוד, 0.22 פשוט לא עושה את זה.

פורסם

מי שאמר שאין חברה כזאת מאגנום צודק חלקית...

מאגנום זה באמת סוג של תחמושת אבל יש חברה בשם Magnum Research שקמה בשביל לבנות אקדח חצי אוטומט מאגנום כי לא היה כזה דבר בזמנו ולא הם לא המציאו את התחמושת אלא קראו לעצמם על שם התחמושת

הם עשו אבטיפוס שהיה בערך 80% מוכן ונתקלו ביותר מדיי בעיות אז הם נתנו לתע"ש לסיים את הפיתוח של האקדח והתוצאה הייתה נשר המדבר

מעניין

אבל היום אין כזו חברה

מגנום זה היום רק סוג של תחמושת

וכל האקדחים האלה למיניהם שרואים בסרטים שחושבים שזה מגנום

זה קולט

פורסם
  • מחבר

להוא שדיבר על הcz בכלל לא דיברנו על הנשק הזה תקרא טוב ההודעה טוב.

להוא שדיבר על הusp אמרת שהוא בכלל לא בתקציב, יש לך מושג מה המחיר של חדש? ומה המחיר של משומש?

ואם הוא באמת לא בתקציב זה יהיה או יריחו או גלוק כלשהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים