עבור לתוכן

קניית אקדח עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

אחח , מה אתם מזכירים כאן צעצועים (shut gun)??

אין כמו הבארט..

פשוט צריך ללכת לאורטופד אחרי כל מקצה ירי :lol:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 59
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ושוב אני שואל מה הבארט יעזור להגנה עצמית?

כמו נשר המדבר הבארט מיועד להעיף כדור מאוד גדול למטרה רחוקה יחסית אחרי שכיוונת כמו שצריך (כמובן שבנשר המדבר זה כדור וטווח גדולים יחסית לאקדח ולא בהשואאה לבארט)

זה לא מיועד לזה שמתקיפים אותך פתאום מטווח קצר ואין לך זמן תגובה כמעט

פורסם

ושוב אני שואל מה הבארט יעזור להגנה עצמית?

תאמין לי, אחרי שתשלוף למישהו בארט הוא ישתין במכנסיים  ;D

או שפשוט תרביץ לו עים הקת...

פורסם

אני רק יכולה להגיד שאקדח/רובה אויר עם כדורי עורפת קטנים זה mui-keff! :lol:

פורסם

מוי כייף למי ? לזה שיורה או לזה שמקבל את הירייה.

בכל מקרה רובה שיורה כדורי עופרת זה מסורבל כי הוא עובד עם אוויר.

בואי תראי מה זה מוי כייף אמיתי מישהו מפורום אחר קיבל עוזי שיורה את כדורי הפלסטיק המוכרים , now thats mui-keff !

884159.jpg

786849.jpg

בקשר לבארט ... לא נראה לי שרוב האוכלוסיה מבינה באקדחים וגם בעימות שמתפרץ מהר

התוקף לא יסתכל מה הוצאת לו ואקדח יראה כמו אקדח הוא לא יעצור ויגיד רגע  ::) זה 9 מ"מ ? 0.22 ? הקליעים שלו מחוררים בראש ?

פורסם

קח איזה אחד כזה

http://world.guns.ru/sniper/sn38-e.htm

אני קניתי אחד לפני  שבוע ואני מאוד מרוצה ממנו.

dsr-1.jpg

פורסם

למה להעליב את הSHUTGUN?

תשלוף לפני מישהוא אח אותו והוא יעשה במכנסיים (באחריות)

ואין את הבעיה של חדירה , SHUTGUN מרסק

כוון לראש לחץ הדק ו... אין ראש :xyxthumbs:

פורסם

[ltr]you really shouldn't reply to this thread if all your knowleadge about firearms is from computer games. in the world of self defance, where nobody wares a bulleft prove vest a weak ass .22 is just as good as big ass .50 AE. and considering that most self defance cases happens within 2 meters, it doesn't have to be accurate either[/ltr]

פורסם

BDB

אני לא יודע מאיזה מקורות השאר מדברים... אני מדבר מקריאה רבה של חומר באינטרנט.

אני רוצה לספר לך עכשיו על מקרה שאני בטוח שתכיר אותו, לפני כמה שנים בזמן התפרעות של ערבים באיזה הפגנה או משהו כזה

שלחו כוח של המשטרה לאבטח את המקום, השוטרים הגיעו למקום והחלו להתפרס, שוטר אחד שאני לא זוכר את שמו

הלך ברחוב אחד באזור שם בזמן שערבי אחד שלף איזה סכין והחל לרוץ לעברו ממרחק קצר יחסית של 4 5 מטר נגיד.

השוטר שלף את האקדח 0.22 וירה בו כדור אחד באזור הבטן הערבי הספיק לעשות את הצעד הנוסף ולדקור את השוטר בחזה.

השוטר הצליח לירות בו כדור נוסף בחזה והרג אותו אך הוא בעצמו מת לאחר כמה שעות מאובדן דם מאסיבי.

מאז אותו מקרה לא משתמשים יותר ב 0.22 ומשתמשים ב 9 מ"מ כדי לעצור את התוקף.

אם אתה רוצה בכל זאת ללכת על 0.22 תבלה, אבל האידיאלי לחיים האזרחיים זה 9 מקוצר קומפקטי קטן ובעל כוח רתע.

פורסם

התכונה העיקרית הטובה ב-0.22 זו שהוא הכלי היחידי שמשתיק קול באמת משתיק.

כמובן שהכדורים שלו הורגים , אבל...

פורסם

לאלה שרבו פה מקודם על משהו בקשר לDEAGLE

ואמרו משהו שזה ע"י חברת מגנום

אז אתם דיי טועים

כי מגנום זה לא חברה

זה סוג של תחמושת שבאה בשלושה גדלים

357 44 ו5

פותח הת'רד

תסתפק בנתיים באלת בייסבול!

פורסם

כן אבל פה לא מדברים על יכולת השתקה.

הרי פותח התרד הוא לא מאפיונר שעוסק בחיסולים שצריכים להיעשות בשקט  :hat:

מדובר על אקדח לחיים האזרחיים להגנה עצמית, ואז המשתיק הופך לחיסרון כי הוא מאריך את הכלי.

ואם יתקוף אותו מישהו מה יעזור לו לירות עם משתיק? , אם אני לא טועה משתיק גורע מיכולת הדיוק של האקדח.

פורסם

מוי כייף למי ? לזה שיורה או לזה שמקבל את הירייה.

בכל מקרה רובה שיורה כדורי עופרת זה מסורבל כי הוא עובד עם אוויר.

בואי תראי מה זה מוי כייף אמיתי מישהו מפורום אחר קיבל עוזי שיורה את כדורי הפלסטיק המוכרים , now thats mui-keff !

884159.jpg 

786849.jpg

בקשר לבארט ... לא נראה לי שרוב האוכלוסיה מבינה באקדחים וגם בעימות שמתפרץ מהר

התוקף לא יסתכל מה הוצאת לו ואקדח יראה כמו אקדח הוא לא יעצור ויגיד רגע  ::) זה 9 מ"מ ? 0.22 ? הקליעים שלו מחוררים בראש ?

בקשר לכדורי עופרת - אל תצחק, מנסיון עבר, אם אתה מבין מה אתה עושה זה אחלה של דבר. רק בחר אחד...

pellets.jpg

פורסם

אני גם מדבר מנסיון.

ירי ברובה אויר שיורה כדורי עופרת הוא מסורבל מאד, אחרי שאתה שם את הכדור ודחוף קדימה את הידית

לדריכה לפעמים היא נתקעת או שלא מגיעה טוב עד הסוף כדי להצמיד את הכדור לאיפה שהוא צריך להיות מוצמד.

מה עוד שכל כדור אחד צריך למשוך את הידית אחורה להכניס כדור ושוב זה מעייף... אבל גם יותר מדויק כי ככה בעת היריה

יש פחות חלקים נעים = יותר דיוק וככה זה ברובי הצלפים ה"כבדים" באמת.

אם תנסי לטעון 2 כדורים ביחד זה יכול להיתקע לפעמים :)

והנה הכדורים שאני יריתי בהם מוקפים בעיגול.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

עכשיו רק יוצא לי לראות את כל התגובות, לא קראתי עדיין את כולם אבל חלק כן, אז האקדח לא בשביל שאני יהיה גבר גבר  ::) (קצת טיפשי לא?),האקדח בשביל אבא שלי רשיון יש לו שנים ועכשיו (אחרי שלוש שנים בערך שאבד לו האקדח אל תדאגו הוא הלך לצינור ביוב) הוא חידש את הרישיון.

בקשר למחיר שהוא אמר לי, 1800 על גלוק זה לא על אחד חדש אלה מחודש, אז אני אמרתי לכם תקציב עד ל2000 שקל לנשק גם מחודש.

בקשר לאקדח שיש לשוטרים בcs מה השם? ומי יש לו לינק לנתונים עליו ותמונה? (אם הייתי יודע איך למצוא הייתי מחפש לבד אבל אין לי שמץ מאיפה להתחיל)

אני יעבור על כל התגובות יותר מאוחר, וגם ראיתי תגובות לא לעניין אז מי שאין לו מה להגיד שלא יגיד ולא סתם יספים ויהרוס את הדיון, כי את הנשק אבא שלי מבחינתו קונה מחר אבל רק אני מעכב אותו, ואם זה יגרר לספאם וויכוחים אני לא יקבל מידע מועיל וזה חבל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים