עבור לתוכן

מפרט ב3000 לOcer מתחיל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

במארז הנ"ל יש מקום לשני מאוררי 120מ"מ, אחד מקדימה ואחד מאחורה.

הוא מגיע עם מאורר אחד.

לכן מומלץ שתקנה גם עוד מאורר 120.

נ.ב

רצוי שתדע טוב את המדיניות האחריות של KSP לפני שאתה רוכש מהם זיכרון.

אני יודע אבל אני גם יודע שאם עושים Oc האחריות תילך בכל חנות ככה שאין לאחריות משמעות אצלי \:

זה לא קצת סיבוך להוסיף מאוורר ? האם זה כ"כ נחוץ ? הטמפ' לא יהיו טובות רק עם אחד ?

תודה.

ד"א יש לו חלון ?

ד"א לא אמרת מה דעתך על המפרט :jump:

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט טוב, אבל אין בו כ.מסך.

אם חשוב לך כ.קול איכותי לך על ה NF7-SL.

אם אתה עושה א"ק אז רשמית הולכת לך האחריות, אבל אתה עדיין יכול להחזיר הכל לסטוק ולהשתמש בה..

אם אתה רוצה לקבל זיכוי בשנה הרביעית והחמישית לאחריות להרד דיסק, ולקבל הרד דיסק יותר שקט לך על SEAGATE.

לא, זה לא מסובך להוסיף מאוורר, ומאוד מומלץ.

בייחוד אם אתה מתכנן אוברקלוק אתה צריך אוורור טוב, אפילו מעבר ל 2-3 מאווררים.

פורסם

מפרט מפנדה כדאי להשקיע עליו.

מפרט ערוך לפי הדרישות

AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590

Abit NF7ver 2.0 Nforce 2 410

OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series 870

CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler for AMD 185

Compucase super Midi Tower CI 6A19 343

Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 462

סה"כ 2850.

הצעה לשדרוג

במקום הסטיק של ה-ocz אפשק לקחת שני סטיקים של 512 (ג'יגה זיכרון) סמסונג ב-1000 שח זה יעלה תמחיר ב-130 שח והמחיר הסופי יהיה 1970.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך כרטיס מסך יש לי fx 5200 זה מספיק לי

המפרט שלי יצא זול בהרבה.

הספק שלי טוב בהרבה

לא חשוב לי כרטיס קול.

איך מוסיפים מאוורר ?

תודה

פורסם

אני יודע אבל אני גם יודע שאם עושים Oc האחריות תילך בכל חנות ככה שאין לאחריות משמעות אצלי \:

זה לא קצת סיבוך להוסיף מאוורר ? האם זה כ"כ נחוץ ? הטמפ' לא יהיו טובות רק עם אחד ?

תודה.

ד"א יש לו חלון ?

ד"א לא אמרת מה דעתך על המפרט  :jump:

למארז אין חלון, ובכלל לכל מארזי Compucase (לפחות בארז), ויש במארז קליפסים מיוחדים (שניים במספר) שניתן להרכיב עליהם מאורר 120 בקלות בלי ברגים.

ועם תרצה להרכיב מאוררים מעבר לשני מאוררים האלו, תצתרך לקדוח/לחתוך חורים בשביל המאורר.

הבעיה עם האחריות של KSP שכל החלקים שאתה קונה מהם חייבים להיות מורכבים במעבדה שלהם אחרת אין אחריות, וגם על כל החלקים יש אחריות של שנה, ועוד כל מיני מיגבלות אחריות טיפשיות.

לכן אני ממליץ לך לרכוש מחנות שתתן לך גב עם אחריות (כמו זיגזג, פנדז,נועה).

זה אומנם ייקר את המפרט, אבל זה שווה את זה.

פורסם

אתה נעול על הצ'נברו?

כי אמרו לי שהוא לא הכי טוב לOC...

פורסם

אני לא צריך כרטיס מסך יש לי fx 5200 זה מספיק לי

המפרט שלי יצא זול בהרבה.

הספק שלי טוב בהרבה

לא חשוב לי כרטיס קול.

איך מוסיפים מאוורר ?

תודה

אפשר להוזיל תמפרט שלי בהורדת הכרטיס מסך ולקחת תגירסה הרגילה של ה-nfl7 כך שיצא 2850.

כל החלקים שהבאתי מיוחדים לאובר קלוק.

פורסם

אני אגיד לך למה:

אני גם קונה מארז חדש וחשבתי ללכת על הצ'נברו, אבל המליצו לי על ה1000AMG של ANTEC, ואמרו שיש לו זרימת אוויר טובה יותר...

פורסם

תשמע לAMG1000 יש זרימת אוויר מעולה אבל המחיר לא ממש משתלם 650 שקל בלי ספק כוח אומנם אתה מקבל מארז גדול ומאוורר עם חלון אבל זה לא שווה תכסף.

לך על הקומפיוקייס שהציעו לך קודם CI6920 הוא מצויין מגיע עם ספק 400W מצויין של HEC ומאוור בצורה טובה מאוד.

פורסם
  • מחבר

האחריות לא מעניינת אותי כי אחרי שאעשה Oc היא לא שווה כלום ...

אם היה לי כסף למארז antec לא נראה לך שהייתי לוקח ? \:

הזכרונות של a-data 500 טובים יותר מהocz 3200 לא ?

אין לי צורך ב1gb זכרון

אתה נעול על הצ'נברו?

כי אמרו לי שהוא לא הכי טוב לOC...

אתה לא מעודכן :hat:

אני חושב שהמפרט שנתתי מKsp ומפנדס היה טוב יותר אבל אם למישהו יש מקום לשיפור בשמחה !

תודה

פורסם

בקשר לזכרונות הזכרונות של ADATA יעמדו בבאס יותר גבוהה אבל התיזמונים של הOCZ יותר טובים לפי מה שאני יודע אצל AMD עדיף תזמונים אצל אינטל עדיף באס ככה שהOCZ אמורים לספק תוצאות יותר טובות מבחינת הביצועים.

בקשר למארז שמע זה שיקול שלך אני אישית לא חושב ששווה לשלם על מארז 650 שקל(תוסיף ספק זה עוד 300 שקל=950) כשאפשר ב550 שקל לקחת מארז וספק שלא יפול בהרבה אם בכלל מאותו מארז יקר, אבל שוב זה אני השיקול הוא שלך.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזכרונות הזכרונות של ADATA יעמדו בבאס יותר גבוהה אבל התיזמונים של הOCZ יותר טובים לפי מה שאני יודע אצל AMD עדיף תזמונים אצל אינטל עדיף באס ככה שהOCZ אמורים לספק תוצאות יותר טובות מבחינת הביצועים.

בקשר למארז שמע זה שיקול שלך אני אישית לא חושב ששווה לשלם על מארז 650 שקל(תוסיף ספק זה עוד 300 שקל=950) כשאפשר ב550 שקל לקחת מארז וספק שלא יפול בהרבה אם בכלל מאותו מארז יקר, אבל שוב זה אני השיקול הוא שלך.

או קיי אז לפי מה שאתה אומר אפשר לקחת תא הOcz (ואפילו עדיף) וככה אני מארגן כמעט הכל מפנדס

אני יקח את הcompucase

פורסם

ה COMPUCASE מארזים נהדרים.

פורסם
  • מחבר

ה COMPUCASE מארזים נהדרים.

אני יודע יש לאחי CI-6A19 אחלה מארז

עכשיו שאלה בקשר למארזים שלהם :

אמרו לי שיש קליפסים לשים מאווררים, של איזה גודל אני יכול לשים ? איך אני קובע אם הם יכניסו אוויר או יוציאו ומה עדיף לי ?

תודה

פורסם

מאווררים- בקומפיוקייס זה הולך שתיים של 120MM אחד מקדימה אחד מאחורה את הקידמי אתה צריך לקנות הוא לא כלול האחרוי כלול.

איך אתה מכוון את כיוון זרימת האוויר?, זה פשוט אתה הופך את המאוורר כול צד עושה משהו אחר אחד יונק אוויר אחד מוציא אוויר, תקנה עוד מאוורר בשביל החלק הקידמי וואטוס המליץ לך כבר בפתיחה על אחד ותמקם אותו שיכניס אוויר, האחורי ממוקם בשביל הוצאה.

הייתי ממליץ לך לעשות מוד קטן למארץ, ליקדוח חור בגג שלו ולהוסיף עוד מאוורר של 80/90 MM זה יכול לשפר את הסירקולציה של האוויר (מאוורר בגג גם ממקממים שיוציא אוויר) ואולי גם להוסיף מאוורר בדלת של המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים