עבור לתוכן

צפצוף ארוך בהדלקת המחשב, ותפצוף מוזר באמצע עבודה והמחשב נתקע.

Featured Replies

פורסם

שכחת לבשר לא כי אם:

If not ok,Please contact local dealer for checking

:xyxthumbs:

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

3. הוצא את הבטריה ואחרי כן קצר את ה + וה - על הלוח למשך 3 שניות

הכוונה לשים את הבטריה הפוך כשאר ה+ שלה הוא על ה- של הלוח אם ולהפך?

פורסם

לדעתי אתה יכול לקחת סתם חוט נחושת קצר ולגעת בפלוס ובמינוס ל3 שניות אבל על תסתמך על מה שאני אומר.

פורסם
  • מחבר

אני לא אסתמך על מה שאתה אומר חחח...

בכל אופן רק שתדעו שהייתה לי את הבעיה של הצפצוף הארוך שהדלקתי את המחשב, אז הזזתי והחזרתי את הג'מפר איזה 200 פעם וזה לא עזר...

רק אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך והזכרונות, והחזרתי אותם אז המחשב נדלק עוד פעם.

פורסם

זה אומר שמה שאמרתי בהתחלה עוזר תתחיל לצמצם אפשריות....

פורסם
  • מחבר

רק רק "הבעיה" היא שאין לי את הבעיה הזאת כל הזמן. אחרי שאני מסדר את זה ע"י הוצאת הזכרונות ולפעמים הכרטיס מסך זה לא חוזר יותר לפחות חודשיים-שלושה.

ואז פתאום זה קורה עוד פעם בגלל משהו שחיברתי ללוח אם, או הוצאתי והחזרתי... יכול להיות אפילו מאוורר או שסתם סידרתי את החוטים במארז ופתאום הצפצוף המעצבן שהמחשב נדלק קורה עוד פעם..

פורסם

יש לך אחריות על הדבר הזה,יש לך לאן לקחת אותו?

פורסם

לקצר + ו - על הלוח זה אומר לחבר בעזרת מוליך כלשהו כך שחוט נחושת הוא פתרון טוב

פורסם

הבנת את זה SHLOSH

:lol:

פורסם
  • מחבר

מה חחחח איזה חוט נחושתתתת.

עשיתי את הכל כמו שצריך אבל כמו מפגר שמתי פשוט את הבטריה הפוך חחחח.

והדבר האחרון שעשיתי היה להתקין את הדרייברים החדשים 4.9 אז גם החזרתי את המצב ל-4.8.

נראה מה יהיה...

אגב לפני שעשיתי את זה שיחקתי בwolfenstein enemy והמשחק נתקע פעמים לאיזה 10 שניות באמצע המשחק. ואחרי המשחק פתאום עוד פעם יש לי את ההודעה המטומטמת של

AUTOPLAY

ו-

searching....

לא ידע מזה.....

פורסם

אתה עובד עם אנטי וירוס ברקע.

אם אין לך זה גרוע מאוד. אם יש תוריד עדכון אחרון ותריץ בדיקה. הייתי ממליץ לך להוריד את התוכנה spybot - search and destroy

ולבדוק גם שמה אם יש לך בעיות. אני לא יודע עד כמה זה יעזור אבל אולי זה יפתור חלק מהבעיות

כי יש לך לפחות שלוש בעיות קיימות.

פורסם

לפי כל הסימנים זה ברור שמשהו בחומרה תקול רק השאלה מה?

אני הייתי בודק גם מצב חום של המעבד ואפיחו מוציא בזהירות את המעבד מנקה בפו של אויר ומחזיר בזהירות למקום (בזהירות לא בכוח)

בדוק נקיון המחשב בפנים מאבק.

פורסם

Co2 לא יעזור כאן. סתם אני צוחק, אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' בסדר גמור. ופתרתי כבר בעיה אחת! הרעש של המאוור+ציפצוף בקע מהסידירום שכמו שאמרתי קודם לפעמים לא פעל ונתקע כאילו אין בו חשמל.

ניתקתי את הסידירום כרגע. השאלה היא האם הסידירום עשה את הרעש בגלל שהוא דפוק, או אולי בגלל הספק כח.

זה גם מסביר את ההודעה של AUTOPLAY ו-searching... שהיא אותה הודעה כמו שאתה מעתיק דברים מהסדיריום למחשב.

בכל אופן גם הרגשתי זרם נמוך בכל המארז..... שזה לא טוב כמובן.

ובזמן שהיה את הרעש שהגיע מהסידירום המחשב היה באמצע בדיקת 3DMARK2003 שנתקעה כמה פעמים באמצע, עד שהמחשב נתקע סופית.

יש למישהו עוד הצעות מה לעשות????? איזה בדיקה אולי ליציבות הזיכרון? אגב אם כן בבשה תביאו לי לינק לתוכנה המדויקת שצריך כי אני יודע שיצאה גרסא חדשה באתר אבל יש כל מיני סוגים שונים botable ו-iso וכל מיני.....

ובכל אופןןןןןןןןןןן הקלטתי בוידיאו ובסאונד את הרעש המוזר!!!!!!!! אז פליז שמישהו יבוא לאייסקיו שלי 278070919 ושאני אשלח לו את זה..תודה!

יכול להיות שהסידירום גרם לדפיקה של המערכת? או הספק שגרם לסידירום להתפרפר ואז המערכת נדפקה? או משהו כזה...

פורסם

אנשים , אני הרכבתי לו את המחשב , מהתעסקות המאוד קצרה שלי עם המחשב שלו , ועם חוסר הידע שלו(מה לעשות , הוא לא כל כך מבין בעניין) , הבנתי שהבעיה אצלו היא בתאימות זיכרונות ללוח האם , ובאמת C1 בלוח אומר שהזיכרונות לא מוכנסים כראוי או משהו כזה , או שהביוס לא מוגדר כמו שצריך ודורש איפוס...

בקיצור , כבר אמרתי לך אלף פעם , הזיכרונות שלך על הפנים , והם לא מתאימים כמו שצריך ללוח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים