פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אני לא יודע אם תצליח למצוא עכבר אלחוטי איכותי + מטען ב-200ש"ח. מה שכן תוכל למצוא עכבר אלחוטי איכותי ב-200ש"ח ללא מטען (כמו אלו של Microsoft). בכל מקרה אם תיהיה מוכן לחסוך עוד קצת אני ממליץ לך בחום על ה-Logitech MX700. אתה מקבל את העכבר + מטען + שתי סוללות 1700mAh נטענות. יש חנויות שמוכרות אותו כבר ב-360ש"ח (מחיר לא יקר ביחס למה שאתה מקבל). שנה וחצי אצלי ועושה את העבודה מעולה (ושרד שתי נפילות משולחן ).
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים 330 שקל סKSP לMX700והמייקרוסופט הלא נתען לא רע בכלל. יש לי אותו כמה חודשים טובים והוא חסכוני בבטריות ומאוד נוח.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים זה מה שאמרתי, אפשר להתפשר גם על עכבר לא נטען ופשוט שתמיד יהיו כמה סוללות במטען למקרה שתגמר הסוללה,הייתי מוכן לכזה עכבר פשוט אני מעופף ואני יודע שלא הייתי מתאמץ לטעון סוללות ונשאר בלי עכבר אז העדפתי אחד נטען.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים גם אני בעליו הטרי של האקספלורר האלחוטי החדש של מייקרוסופט ואני מרוצה עד הגג, לפי שיחות עם אנשים שיש להם את העכבר, הסוללות מחזיקות לחצי שנה עד שנה, כך שאין ממש צורך במטען (והוא גם סתם תופס מקום).
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים לא הבנתי אותך, איך הסוללות מחזיקות לחצי שנה? אתה מתכוון לסוללה עצמה או עד שהסוללה מתרוקנת?כי חצי שנה בלי הטענה נשמע זמן טיפה ארוך...
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים סוללות רגילות (אנרג'ייזר, דורסל) מחזיקות חצי-שנה עד שנה בגלל פיצ'ר חדש בעכבר של מייקרוסופט שתפקידו הוא חיסכון בסוללות, כשהעכבר לא בתנועה כמה דקות הוא עובר למצב כמעט כבוי, כך הוא חוסך המון בסוללות.ציטוט מהביקורת על העכבר:לדברי Microsoft, בעכבר זה מיושמת טכנולוגיה חדשנית לחסכון בסוללות, המאפשרת עבודה של חצי שנה ומעלה ללא החלפת הסוללות. הטכנולוגיה משתמשת בחיישנים המזהים מתי המשתמש מניח את ידו על העכבר ורק כשזה קורה העכבר נדלק ומוכן לשימוש. בנוסף, לטענתם העכבר כבה בעת כיבוי המחשב - שוב, כדי לחסוך בצריכת החשמל שלו.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים העכבר הזה כבד יותר מהאקספלורר הרגיל? (החוטי- שעולה 150 ש"ח)..ההבדל מורגש? הוא נוח למשחקי רשת?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר חשבתי על מה שאמרתם אבל לא שווה להןציא 400 שקל על עכבר מסכן אז הזמנתי את זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product/z_18052.jpgסופר עכבר אופטי אלחוטי נטען מבית MLKחמישה כפתורי מולטימדיה!!5 שנות אחריות!!איכות ונוחות וטכנולוגיה ברמה שעוד לא הכרתם!! מחיר מבצע*: 99 ש''ח מספר מכירה: 2305855 תאריך סגירה: 11/9/2004,בשעה 23:47:00 סוג מכירה: קבוצתית סטטוס: פתוחה ספק: TIGER מחיר שוק*: 345 ש''ח תשלומים: 1זמן אספקה: 21 ימי עסקיםאחריות: 5 שנים אחריות ע"י: TIGER דמי משלוח: 59 ש''ח הקלק למפרט טכני תיאור המוצר:Digitizer MLK !!! סופר עכבר דיגיטייזר משוכלל אופטי אלחוטי נטען כולל חמישה כפתורי מולטימדיה ניתנים לתכנות מבית קונצרן MLK!!! העכבר המהיר, המשוכלל והמדויק ביותר בעולם ברזולוציה 800 DPI !!!דרייבר עוצמתי רב תכליתי. איכות ונוחות וטכנולוגיה ברמה שעוד לא הכרתם.חמש שנות אחריות!!! Wireless Optical Rechargeable Super Mouse Digitizer MLK !!! סופר עכבר דיגיטייזר משוכלל אופטי אלחוטי נטען כולל חמישה כפתורי מולטימדיה ניתנים לתכנות מבית קונצרן MLK!!! דרייבר עוצמתי רב תכליתי העכבר פועל בטכנולוגיית RF (שידור רדיו) רבת ערוצים המאפשרת עבודה אלחוטית נוחה בטווח של שני מטרים ויותר וכל זאת ללא צורך בקשר ישיר בין המקלט לעכבר!!! לעכבר סנסור אופטי משוכלל ביותר הפועל ברזולוציה של 800 DPI !!! לעכבר חמישה כפתורי מולטימדיה ניתנים לתכנות וגלגל גלילה המאפשר לנוע בתוך מסמכי טקסט ומולטימדיה במהירות וביעילות מירבית!!! העכבר מגיע עם סוללות נטענות ומטען אינטגרלי בעל שתי נוריות בקרה - המעוצב כתושבת לעכבר וכולל בתוכו את המקלט האלחוטי - קומבינציה המאפשרת עבודה נוחה לאורך שנים !!! לעכבר עיצוב ארוגנומי מרהיב המאפשר שימוש קל ונוח לשמאליים ולימניים כאחד !!!מטען העכבר מגיע עם חיבור USB סטנדרטי המתאים לכל מחשב!!! העכבר והמטען מעוצבים בצורה קלאסית ומשתלבים בקלות בכל שולחן עבודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים העכבר הזה כבד יותר מהאקספלורר הרגיל? (החוטי- שעולה 150 ש"ח)..ההבדל מורגש? הוא נוח למשחקי רשת?לאאני עברתי מהאקספלורר החוטי לאל חוטי ולא היה ממש הבדל במשקלהסוללות כבר 3 חודשים והסימן של הסוללה בקושי השתנהמי צריך בכלל מטען
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים לאאני עברתי מהאקספלורר החוטי לאל חוטי ולא היה ממש הבדל במשקלהסוללות כבר 3 חודשים והסימן של הסוללה בקושי השתנהמי צריך בכלל מטעןהוא גם לא ישתנה בזמן הקרוב. יש לי את העכבר, ואחרי 4 חודשים בערך, תלוי בכמות השימוש בעכבר בזמן הזה, המד סוללה ירד לך בבת אחת לחצי בערך וישתנה לצבע כתום מוזר כזה.אחרי חודש בערך המד ירד כמעט עד הסוף וישתנה לאדום.אחרי שבועיים בערך הסוללות יגמרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.