עבור לתוכן

כמה אמורה לעלות מערכת שכזאת?

Featured Replies

פורסם

דיברתי עם מישהו שיש לו מערכת קולנוע ביתית מדהימה. לגבי הטלויזה אני יודע שעלתה 30,000 שקל. לגבי הרסיבר גם לא יודע.

אבל לגבי הרמקולים הוא כמעט הפיל אותי לרצפה.....

הוא אמר שהמערכת שיש לו זה זאת

http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20Nautilus

עכשיו בגלל שזאת החברה הטובה ביותר בעולם, ואני יודע שהם מוכרים כל רמקולי לחוד. כמה אתם חושבים שמערכת רמקולים כזאת אמורה לעלות??

לפי דעתי יותר מ-100,000 שקל רק הרמקולים!

לא ככה?

פורסם

כע הרבה יותר .. וזה לא מגבר אחד

זה כמה מגברים בשביל המפלצות האלה

פורסם

ו....?

מה הפואנטה של הת'רד הזה?

וB&W ממש לא החברה הכי טובה בעולם לרמקולים.

פורסם

באמת מי החברה הכי טובה לרמקולים?, אני יודע שיש המון תחומים אבל נגיד רמקולים לקולנוע ביתי איזה הכי טובים?

פורסם

אני חושב שרמקולים אלקטרו סטטים נותנים את הסאונד הכי יפה, אבל אני לא ממש יודע איזה חברה מיצרת את הרמקול הזה הכי טוב =|

וממה שאני יודע אז PROAC נחשבים לרמקולים מעולים ביצור המוני אבל בטח יש איזה חברה שמיצרת ממש מעט רמקולים באיכות מטורפת ואני פשוט לא מכיר אותה :-X

פורסם

לא הכי טובה אבל אולי bose.............??

פורסם
  • מחבר

b a w אחת היוקרתיות ביותר בתחום. ונחשבת לטובה ביותר לפי מה שקראתי. יש לה סדרת רמקולים שכל רמקול יחיד עולה 140,000 שקל-נאוטילוס 800 נדמה לי.

ואני לא חושב שהם מיוצרים המוני, אלא בהזמנה אישית כי גם אין מחירים לגבי הרמקולים שלהם באינטרנט כמעט. חיפשתי איזה חצי שעה ולא מצאתי זכר למחיריםץ

פורסם

שוב אני אגיד - B&W ממש לא החברה הכי יוקרתית או הכי טובה לרמקולים.

על הWilson Audio X1 למשל שמעתם? Wilson Audio X1, מחירו אם אני זוכר נכון עומד על 75 אלף דולר כרגע.

אין כזה דבר חברת הרמקולים הטובה ביותר, כל אחד אוהב סגנון צליל אחר, לכל חברה יש מוצרים טובים ומוצרים פחות טובים.

פורסם
  • מחבר

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

זה נראה כמו תותח לייזר. נראה לי שרק לאנשים בסגנון ביל גייטס יש כאלה דברים. אם אני לא טועה 75,000$ זה:

350,000 שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

דווקא לא לאנשים כמו ביל גייטס. אלא לאודיופילים שאין להם אפילו 1 אחוז מהכסף שלו אבל מוסיקה זורמת להם בדם. אני מכיר מישהו עם קומפקט דיסק בסכום של 170 אלף שקל ועוד מונובלוקים מנורות של קארי, אבל הוא נוהג בטויוטה קורולה. עם הסכום שהוא השקיע המערכת הוא בקלות יכול היה לרכוש איזו מרצדס יוקרתית או להשקיע בבית.

פורסם

את ה"רמקולים הכי טובים בעולם" לא תמצאו ביצור המוני. אני מאמין שהרמקולים ברמות הגבוהות ביותר מגיעים מבית היוצר של אודיופילים מושבעים בעלי כישרון ורקע בעבודות מלאכה שפיתחו בעצמם דגמים שונים.

בניה של מערכת סאונד מושלמת לא תבוא ממוצר\ים קיים, אלה מחייוט מדויק לסביבת השמעה ליצירת הרמוניה מושלמת של סאונד (נשמעה כבד אה?!).

מערכת ביינונית שכזו עשויה להגיעה למחיר של עשרות אלפי דולרים! לא לשכוח שכמובן, בנוסף לרמקולים יש את הצורך בחדר מותאם(תקרה נמוכה, קירות באלכסון), הגברה, כבלים, מערכת חשמל וכל מה שבא מסביב... עסק לדמוניים ומשוגעים לעניין. מלבד הכסף, זו השקעה של חיים שלמים לתחביב.

פורסם

הלוואי עליי אני פשוט חייב להיות מיליונר כדי להקים את חדר הקולנוע הטוב בעולם כמה דמיוני :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים