עבור לתוכן

מת מפחד!

Featured Replies

פורסם

שלום,

ב15 לספטמבר מגיע לדוד שלי בארה"ב x800 XT PLATINUM EDITION,משלוח לארץ זה עניין של כמה ימים.

לאחרונה התמלאתי חששות!

1.מה יקרה עם הכרטיס שישלח דפוק?זה סיפור מהת^ת להחזיר למרות שיש שלוש שנות אחריות(אם בכלל יחליפו)

2.מה יקרה אם הוא יאבד איכשהו בחברת דואר?מה אני אמור לעשות במצב כזה?...

3.מה יקרה אם במהלך הטיסה הוא ידפק או משהו כזה?

4.האם הגיוני שהמחשב שלי לא יתמוך?(כמובן שבדקתי מיליון פעם והיה ברור לי שכן,אבל אתם יודעים לקראת זה מתמלאים חשדות...)

5.אני חייב מהר מהר להחליף ת'ספק הג'נרי שלי,חשבתי על Tt silent pure power apfc מזיגזג האם הוא שווה את המחיר(504+משלוח)?(זה לא בידיוק מתאים לחומרה אחרת+המנהל שם שונא אותי...).

6.האם יכול ליהיות שהסםק הזה ישרוף אותו או משהו...(די טיפשי אבל שוב אני ממש חושד)?(נגיד ותמירו את זה להאם 480W גבוה מדי...(למערכת בכללי))

7.אתם יודעים לא כל יום נופלת לידי כזאת מפלצת...אז סליחה אם נשמעתי טיפש(אני לא זה מהלחץ...)או מודאג מדי

יום\לילה טוב...

זהו

פורסם

קודם כל תנשום עמוק ותרגע רוב הסיכוים שזה יגיע תקין

בקשר לספק לא זכור לי שיש דרישות יותר מידי מיוחדות לXTPE אבל עדיף בכל מקרה ספק איכותי שיגן על הכרטיס הזה אתה לא רוצה שבמקרה שהספק ימות הוא יקח איתו את הכרטיס נכון?

אם משהו מקולקל מראש אתה יכול לשלוח חזרה לחברה שממנה זה נקנה(יקח זמן עד שזה יחזור ויש מכס על התיקון+משלוח אם נלקח כסף לצורך תיקון)

לא שמעתי על בעיות מבחינת אחריות זה פשוט סיבוך ולוקח זמן

אם זה נפגע נזק פיזי במשלוח אז באמת אתה בצרות אבל אם אתה משתמש בחברת משלוחים איכותית אז יש להן ביטוח ואז אתה יכול לבקש פיצוי

פורסם
  • מחבר

אממ ומה אתה אומר על הביחרה שלי(סםק)הוא סטיחותי?...לא סביר שאם הוא ימות הוא לא ימות לבד אם אתה מבין לה אני מתכוון?...

איזו חברת משלוחים טובה אתה מכיר?(בהנחה שהפרו שלך מחול)

פורסם

מכס משלמים רק פעם אחת! לאחר מכן אתה מראה את הקבלה על המוצר ששילמת עליו מכב ואתה יכול להוציא ולהכניס אותו ללא צורך בלשלם מכס בפעם השניה!

פורסם

אתה מתבלבל אני לא מדבר על מכס על המוצר אלה מכס על התיקון וזה כן משלמים במידה והתיקון עולה כסף(והוא כולל גם את המשלוח)

דבר שני אין מכס על רכיבי מחשב יש רק מע"מ 17 אחוז על כל מוצר שבא במשלוח וערכו מעל 50 דולר.

הפרו שלי לא מחו"ל - חברת משלוחים טובה זה Fedex (ויקרה) ויש את DHL ו UPS אין לי ניסיון איתם

אם זה Tt יהיו לו פיוזים והגנות נגד אובר/אנדר וולטאג' אז כן זה בסדר גמור, ולא הוא לא יקח איתו את הרכיבים של המחשב שלך.

פורסם

תשנה לכותרת אינפורמטיבית.

פורסם

וואי למה קנית כזה כרטיס יקר? אתה עד כדי כך גיימר כבד???

פורסם

אני רואה שאתה אוהב להיות פסימיסט...

בקיצור הX800XT שלי הגיע מחול...הכל היה בסדר

פורסם
  • מחבר

כן.

מה שבא בניגוד רב לחתימה... :).

בכל מקרה אני חוסך טוב טוב לשידרוג כרגע,אז...(באסה אבא מהנדס ואמא רואת חשבון,הברז של הכסף שלחלק כאן יש די סתום :lol:סתם,סתם)

יש לך תשובות לשאלות אולי?...

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאתה אוהב להיות פסימיסט...

בקיצור הX800XT שלי הגיע מחול...הכל היה בסדר

$_$וווואאאאההההה,איפה היית כל הזמן הזה?!

נו איך אתה מרוצה ממנו?

איזה דגם לקחת?

מה המעכת שלך?

איך היה השליחה,מהירה?מסובכת?יקרה?

הכל תקין?

מה הספק?

יאללה יאללה שתף אחי :xyxthumbs:

פורסם

אם זה FEDEX אני מאמין שאתה יכול להיות רגוע.

זה חברה של צפונים... חחח :)

באים עד הבית ודופקים לך בדלת ואם אתה לא נמצא הם שמים לך כזה כרטיס ביקור כדי שתדע שהם היו שם..

ממש אמריקאי... :)

בכל מקרה מזל טוב ובהצלחה עם הכרטיס ובעזרת ה' שלא יהיו איתו בעיות.

פורסם

גם מתעלם ממה שכתבתי (לשנות לכותרת אינפורמטיבית),

וגם מקפיץ.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים