פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים אני מנסה להתקין WIN98 על מחשב פנטיום 2ותמיד בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה על REGISTRY ERROTשלא ניתן לתיקון.ההתקנה נכשלת.אני חושד בזיכרון.שמתי זיכרון שרשום עליו CL3.בתפריט של הBIOS רשום CAS LATENCY - 3,אולם כשהמחשב עולה במסך של בדיקת הזיכרוןרשום: SUGGESETD CAS LATENCY - 2.כנראה שהמחשב עולה עם CAS של 2.יש למישהו רעיונות או הסברים?
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים לא, הוא עולה עם 3. הביוס פשוט ממליץ לך על 2 (כנראה זה זיכרון CL3 ב 133 מה"ז ואתה מפעיל אותו ב 100 מה"ז אז הוא ממליץ להוריד את התיזמונים).תשתמש ב memtest86 אם אתה חושד בזיכרון, היא כמעט תמיד תאתר בעיות כאלו.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר זה מחשב של חבר שעד היום היה לי זיכרון SDRAM 128MB 133MHZוההודעה לא הופיעה.רק החלפתי מודול של זיכרון לדגם של חברה אחרת.יש סיבה או הסבר למה זה קורה?בכל מקרה הורדתי את הLATENCY ל-2 ועדייןיש לי את ההודעה ממערכת ההפעלה.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים ברור שזה לא היה פותר את הבעיה עם מערכת ההפעלה.הסטיק הקודם כמובן לא היה מסוגל לפי ה SPD שלו לעמוד ב CL2 והחדש כו, מה הבעיה עם זה ?
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר אסף תודה,בכל אופן הבעיה בסופו של דבר היתהעם הכבל IDE של הדיסק הקשיח.הוא היה טיפה חתוך.מסתבר שדוס (התקנה של מערכת הפעלה) לא משתמשבכל הפינים ואילו ווינדוס כן.לכן ההתקנה של מערכת ההפעלה עברה בהצלחהורק בסוף ההתקנה נוצרה שגיאה.החלפתי כבל והכל עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.