עבור לתוכן

FAR CRY על מעבד 64 ביט ???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אמרו לי שFAR CRY ניראה הרבה יותר טוב עם מעבד 64 ביט ושיש איזה PATCH שמסדר את זה... ויש תמונות באתר של AMD של המשחק והוא באמת ניראה משהו אחר !! שמיים ושמש ומשהו בחל על הזמן !!! רציתי לדעת מה הקשר עכשיו בין מעבד לגרפיקה ??

פורסם

מעבד מהיר כמו AMD64 יתן לך אפשרות להרציץ את המשחק טוב יותר!!

אבל אתה חייב גם כרטיס מסך טוב כמובן לפחות איזה 9600XT או 5900XT ואז אתה יכול להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות ואז יהיה לך את אותו הדבר

כמו בתמונות שראית שם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא לא אתה לא מבין !!! רשום שם שהמעבד 64BIT מראה תמונה שונה ממעבד רגיל המשחק הזה !!! את מה שאתה אמרת אני כבר יודע, ואני שם תמיד את המשחק הזה על ULTRA HIGH ו 1280*1024 ופילטרים על פול !! ואין לי את התמונה הזאת !!! זה נראה פשוט אחרת !!!

פורסם

איפה ראית? תן לינק אולי נבין יותר טוב...

פורסם

אולי צריך גם מערכת הפעלה 64 ביט

פורסם

No way!

Yhe CPU cant change the image details, the Video card is the main factor which effects the image quality.

except for the video card, the memories + CPU helps hit to run it faster and make lots of frames but sure they dont change the picture quality.

פורסם

No way!

Yhe CPU cant change the image details, the Video card is the main factor which effects the image quality.

except for the video card, the memories + CPU helps hit to run it faster and make lots of frames but sure they dont change the picture intensity.

פורסם

It doesnt tied with features, the speed of the cpu, thats what makes the different.

cause as much as the cpu will be faster so the frames number will be bigger, but the cpu speed/manufacturer doesnt tied with image quality.

פורסם

אתה רוצה לומר לי שאם אני אשחק FAR CRY על P3 אז יהיה לי אותה איכות גראפיקה?

כמובן שלא כי אני אאלץ להוריד אופציות בשביל מהירות משחק אז בגרסה ל AMD64 בגלל שזה עובד כ"כ מהר הם הוסיפו אופציות

לי זה נשמע הגיוני...

פורסם

quality its not frames number!!

Of course if you have A64 you will see the game run 'smoother" but the image quality wont change!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים