עבור לתוכן

בעיות תעם התקני USB , מעל 3 התקנים על חיבור אחד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB

קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר

האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים??

האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו??

תודה רבה

אמיר

/הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/

פורסם

לא אמורה להיות לך בעה לחבר גם 255 התקנים על אותו חיבור (עם מפצלים כמובן)

תבדוק שהאספקת כוח למפצל שלך תקינה (אולי אין מספיק הספק שמגיע אליו). תבדוק גם שהמפצל עצמו תקין

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

חיבור ה USB HUB חדש לגמרי מהקופסא, רק לא מובן מדוע לא מקבל יותר מכמה חיבורים, יכול להיות בגלל שהחיבור של ה USB הוא מלאפטופ אז בגלל זה אין מספיק מתח או שהוא לא מגיב טוב??

פורסם

מאוד הגיוני שבגלל שהוא מלפטום זה עושה את זה. הלפטופ מחובר לחשמל או רק על הבטריה?

פורסם
  • מחבר

הלאפטופ מחובר כל הזמן לחשמל.

פורסם

חיברת למפצל את הספק ואת הספק לחשמל (שאלה טיפשית)?

איזה מתח וזרם כתוב על הספק שהוא נותן?

פורסם
  • מחבר

הם שניהם היוו מחוברים לחשמל

דבר שני לא שמתי לב כמה היה רשום

דבר שלישי, מישהו אמר לי שלא ניתן להשיג יותר מ 6 או 5 חיבורים באופן אמיתי לחיבור אחד גם עם אני ישרשר כמה חיבורי USB HUBS עם חשמל בנפרד

האם מישהו הצליח באמת לשרשר ??

פורסם

127 התקנים (ולא ברור לי אם ההאב עצמו נחשב להתקן או לא).

אם לכולם ספק כח לא אמורות להיות בעיות מיוחדות.

מותר כזכור לי 5 דרגות של שרשור (ז"א 4 האבים ואז מכשיר שתקוע בהאב הרביעי נמצא בדרגה החמישית).

אם יש הרבה האבים עדיף לא לשרשר אותם לאורך אלא לתקוע אחד ואז ממנו לחבר את כל האחרים בצורה של כוכב (האב לכל שקע של ההאב הראשון במקום האב לתוך האב לתוך האב לתוך האב :P).

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם מישהו ניסה והצליח ???

פורסם

אם אני לא טועה, ישנם 2 סוגי HUB-ים לחיבור USB - הדגם הפשוט, שרק מקשר בין ההתקנים לחיבור ה USB (בעיקרון - חוט על חוט), וסוג אחר (שרק שמעתי עליו, יכול להיות שהוא בכלל לא קיים ואז אני טועה) שפועל כמו ה USB עצמו ודורש מתח חיצוני (גם הזרם שמוקצה ליציאה מוגבל).

ה USB פועל על עיקרון של הקצאת פרק זמן לכל יציאה, שרק בפרק הזמן הזה יכולים לעבור נתונים בין המחשב ליציאה. ה HUB הפשוט נחשב כהתקן אחד (שמחובר ליציאה אחת) מבחינת בקר ה USB שבמחשב, ולכן מקבל הקצאת זמן ביחס לשאר המכשירים שמחוברים לשאר יציאות ה USB. מה שקורה ב HUB הפשוט כאשר מגיע תורו לשדר הוא שכל המכשירים מנסים לשדר באותו זמן, ואם מחוברים אליו הרבה מכשירים, האות שמגיע מהם (כאמור - ביחד, אין בו הקצאת זמן לכל התקן) עלול להיות משובש מידיי, כך שהמחשב לא יכול "להבין" אותו.

סוג ה HUB השני (שכאמור - רק שמעתי עליו, לא ראיתי אף פעם) מסוגל לחלק את הקצאת הזמן שלו בין ההתקנים שמחוברים אליו, כך שבכל רגע נתון, רק התקן אחד שמחובר אליו מתקשר עם המחשב (זה קצת דומה להבדל בין HUB ו Switch ברשתות).

בנוסף, גם אם משרשרים כמה HUB-ים מהסוג השני, בסופו של דבר פרק הזמן שיוקצה לכל התקן לא יהיה מספיק כדי שהוא יוכל להעביר את הנתונים שהוא צריך למחשב.

מה שאני הייתי מציע הוא "לפזר" את ה HUB-ים על כמה שיותר יציאות USB במחשב ולא לשרשר אותם אחד אחרי השני.

עריכה:

כרגע ראיתי שפותח הנושא כתב שהוא משתמש ב HUB עם מקור מתח חיצוני, כך שייתכן שמדובר בסוג ה HUB-ים השני שדיברתי עליו (למרות שאני מניח שגם הסוג הראשון יכול להיות עם מגבר בתוכו שדורש אספקת מתח חיצונית).

כמו שנאמר כבר, יכול להיות שבגלל שמדובר במחשב נייד, יציאות ה USB מקבלות פחות זרם, כך שחיבור כל ההתקנים למחשב (דרך ה HUB), למרות שהם מקבלים את המתח שלהם ממקור חיצוני, גורם למשיכת זרם גדולה מידיי מהמחשב והוא פשוט לא יכול להסתדר איתה (יש קפיצת מתח שגורמת למחשב לקרוס).

פורסם

טכנית כל ההאבים זהים, הזולים פשוט מעבירים את ה 5V שנכנס אליהם והיקרים על הספק החיצוני לא משתמשים ב 5V שנכנס אלא מעבירים מתח מהספק שלהם לכל יציאה.

הלוגיקה של התיקשורת לא שונה בין הסוגים.

פורסם
  • מחבר

אם אני אוסיף כרטיס USB PCI עם 4 יציאות 2.0 וגם אוסיף עוד RESCOURSE ל USB מ 10 ל 20 אולי, האם זה יתן לי אפשרות להשתמש ב 12 התקנים??

פורסם

כן זה יתן לך ותגיד אתה יכול לברר לי כמה עולה כרטיס USB שמיתחבר ל PCI?

פורסם
וגם אוסיף עוד RESCOURSE ל USB מ 10 ל 20

מה ???

כרטיס PCI USB2.0 עם שתי יציאות עולה כ 80 שקל, עם 4 יציאות כ 120 שקל.

כל יציאה תומכת ב 500 מיליאמפר זרם ועד 127 התקנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים