פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים יש לי ספק ג'ינרי,ואני רוצה לדעת אם המתחים שלי בסדר? ומה אומרים כל המתחים ? ולאן הם שייכים??? מצורפת תמונה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83791.0הת'ראד הקודם שלך ננעל והועבר, ועדיין החלטת משום מה לפתוח חדש באותו מקום?!דאבל פוסטינג אסור, דבר ראשוןובטח ובטח אחרי שהעירו לך שהשאלה לא קשורה לפורום הזה! :-Xקרא את חוקי הפורום
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר מה ננעל? מה הועבר? ולמה?!?!?!?!? ולא פתחתי שום תראד חדש על אותו נושא!!!! ויש לי מעבד 1.7
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים ת'אמת שזה הועבר חזרה מחומרה היקפית... חחחחח טוב... אולי תחליטו למה זה שייך? בכל מקרה - התנצלותי הכנה neogod.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מזה -48 מעלות Oo ! אפשר לומר שזה חם, אבל זה מעבד שמיותר ב0.18 מיקרון אז זה בסדר יחסית... הוא יעמוד בזה וגם המתח של המעבד בסדר...
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים אפשר לומר שזה חם, אבל זה מעבד שמיותר ב0.18 מיקרון אז זה בסדר יחסית... הוא יעמוד בזה וגם המתח של המעבד בסדר... התכוונתי מינוס 48 משהו פה נראה מוזר אם תראה רשום - ....
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר אין לי מושג מזה ה 48- ,ניסיתי לברר לבד,ושאלתי פעם גם באיזה פורום אבל לא קיבלתי תשובה מספקת!!!! ומישהו יכול להסביר לי מזה המתחים שרשומים למטה? ומה הם מזינים? תודה לכל העונים! ואלה שיענו!
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים אם רשום -48 אז זה שטויות של התוכנה. היא מחפשת חיישן חום שלא קיים ומציגה כאלה נתונים משונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.