עבור לתוכן

בעייה בשיוף סניק של מעבד...לא יודע מה קרה...

Featured Replies

פורסם

שלום!

ניסיתי היום לשייף ולהבריק סינק ישן של מעבד...לא יודע מה קרה אבל זה לא קרה....הצדדים שלא נגעתי בהם יותר מבריקים...

קראתי כמה הודעות בפורום ועשיתי כמו שאמרו...שייפתי אם נייר שיוף בסדר הבא1200 1000 800 600 400

בסדר יורד..

ואז ניסיתי גם להרטיב אותם...ולהשתמש בסקוטש..אבל לא יצא....אני מצרף תמונה....

ואני ממש מקווה שמישהוא יוכל לעזור לי...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

שייפת בסדר יורד??

חח אתה אמור לשייף בסדר עולה, מהמספר הקטן לגדול, מהנייר הגס לנייר העדין!

פורסם
  • מחבר

שייפת בסדר יורד??

חח אתה אמור לשייף בסדר עולה, מהמספר הקטן לגדול, מהנייר הגס לנייר העדין!

סילחה טעיתי בכתיבה מיהרתי...כן עשיתי מ 400 עד ל1200...

פורסם

השאלה איך שייפת.

מומלץ לקחת, להצמיד את הנייר למשטח חלק במיוחד (רוב האתרים ממליצים על חתיחת זכוכית) ולהזיז את הסינק על המשטח ולא להפך...

פורסם
  • מחבר

השאלה איך שייפת.

מומלץ לקחת, להצמיד את הנייר למשטח חלק במיוחד (רוב האתרים ממליצים על חתיחת זכוכית) ולהזיז את הסינק על המשטח ולא להפך...

עשיתי את זה אבל על השולחן...והוא די חלק...אתה יכול לתת יותר פירוט מה כדאי לעשות....קופסת דיסקים זה בסדר?

וד"א

כול הניירות שלי מלוכלכים מהסינק איך נאי יכול לנקות אותם?

פורסם

המטרה היא לא להבריק את הסינק אלא להחליק אותו, תגע בחלקים ששייפת, הם בטח יותר חלקים מהחלקים שלא שייפת. אני שייפתי בדיוק את הסינק הזה ויצאה לי אותה תוצאה, מה שכן, השתמשתי בניירות פחות עדינים, התחלתי ב400 וסיימתי ב600, גם כן, עם הסינק שחור ככה.

פורסם
  • מחבר

המטרה היא לא להבריק את הסינק אלא להחליק אותו, תגע בחלקים ששייפת, הם בטח יותר חלקים מהחלקים שלא שייפת. אני שייפתי בדיוק את הסינק הזה ויצאה לי אותה תוצאה, מה שכן, השתמשתי בניירות פחות עדינים, התחלתי ב400 וסיימתי ב600, גם כן, עם הסינק שחור ככה.

רגע רגע....זה לא יותר טוב אם הסינק מבריק?...

והוא אמור להיות שחור ככה? או שזה בגלל ה"נסורת" שלו? כדאי שאני אנסה לנקות אותו יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים