פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית..שלא אני התקנתי.אלה הטכנאי שלי התקין.אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף..חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר..אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב..תודה..
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים הראוטר שלך נמצא כאן. שם אתה צריך להיכנס לVirtual server שמתחת לAdvanced setup ולהגדיר לו את הפורטים שאתה צריך.(כדי לחסוך חיפושים מיותרים ממי שקורא את זה, הנה קישור לדף התמיכה של המוצר)
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים מחבר סבבה אחי אבל מה אני כותב שם????כאילו הגעתי לאן שאמרת...אבל מה אני כותב שם????כאילו יש לי כזה מקום שכתוב בו את האי פי של הכתובת רק שאני צריך להוסיף את צירוף הספרות האחרון...ואחרכך יש לי PRIVET PORTאחרכך לבחור TCP אוUDP ובסוף PUBLIC PORT....עכשיו אני רוצה לפתוח את הפורט 6881 מה אני צריך לעשות הו של TCP....מה עושים?
פורסם 2004 בספטמבר 1321 שנים private ip = הIP של המחשב שאתה רוצה להפנות אליו את הפורטprivate port/public port = הפורט שאתה צריך לפתוחtcp/udp לפי מה שאתה צריך לפתוח
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר המחשב שאני רוצה להפנות אליו את הפורט???אבל אני יכול להשלים רק עוד צירוף אחד???
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים לא הבנתי את השאלה, אתה רוצה להפנות את אותו הפורט ליותר ממחשב אחד? אי אפשר
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר לא לא..אני רוצה לפתוח פורטים רק למחשב שלי.....והשאלה היתה.... שהאי פי שהוא מבקש ממני לתת זה כאילו ככה..:192.168.254.ואני צריך להוסיף תצירוף הזהעכשיו מה אני צריך להכניס בצירוף הזה?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים את הIP של המחשב שלך. אם אתה לא יודע מהו, במחשב שלך:התחל->הפעלה->cmdבחלון שנפתח ipconfigומה שכתוב מול IP address יש את הכתובת IP של המחשב שלך.אבל אם לא קבעת למחשב שלך IP סטטי ברשת, כל פעם הIP שלו ישתנה, והפורט לא יופנה אליו. אתה צריך לבטל את שרת הDHCP של הנתב על ידי כניסה לadvanced setup -> lan ושם כמובן סימון disable מול dhcp server. ואז אתה צריך לקבוע לכל מחשב ברשת IP קבוע. הסבר על איך קובעים למחשב IP קבוע יש במדריך לשיתוף אינטרנט (סטיקי בראש הפורום), כאשר אתה צריך רק את מה שבסעיף 2 ולקבוע למחשבים שלך IP בסגנון 192.168.254.2 כאשר אתה משנה את ה-2 בכל מחשב, והכתובת 192.168.254.1 שמורה לנתב. כמו כן, הgateway שלך הוא 192.168.254.1 - הנתב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.