עבור לתוכן

מחפש רעיון למעגל +מדריך בשבילו

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות מעגל חשמלי שיהיה מתוחכם אבל לא יותר מדי כי אני מתחיל זו תיהיה העבודה הראשונה שלי אבל אני לא רוצה משהו ממש ממש פשוט שתיהיה טיפה מורכבות..

למשל בתחרות המדריכים יש איזה מעגל בעמוד השניהמדריך הראשון אז משהו בסיגנון אפילו יותר קשה..

אממ ואני לא רוצה להיתעסק עם שום דבר שקשור במחשב..

כאילו חשמל יש לי ספק של 12 וואט וזהו אני לא רוצה שום דבר שקשור בתוך המחשב..

לדוגמה פד לעכבר עם מעגל חשמלי כמו שאיזה אחד פה כתב שהוא רוצה או תמונה עם אורות דבריים כאלה אבל אפשר גם דברים יותר מורכבים כמו איזה משהו שראיתי שזה מכשיר שמשבש אותות של השלטים

או הדבר שאני הכי רוצה זה לבנות הזעקה לחדר שלי..

אז תתנו לי את כל הרעיונות שלו ומי שאנ יגיד לו שהרעיון שלו אני וצה לעשות אז שיתן לי אם הוא יכול מדריך איך לבנות ומה צריך בדיוק לקנות..

תודה מראש

פורסם

בקשר לרעיון תחליט בעצמך ותגיד לנו ואז נשיג לך את המעגל. ודרך אגב גם אני מעוניין במעגל של אזעקה ומעגל של ווקי טוקי.. אני זוכר שפעם קניתי חבילה כזאת שבונים איתה ווקי טוקי אבל הייתי קטן והרקסתי שם הכל... אז אם מישהו יוכל להביא מעגל של ווקי טוקי או אזעקה אודה לו מאוד. :)

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה הכי קשה זה למצוא רעיון..

אז מי שיש לו רעיון שיתן לי בבקשה אני יעלה תמונות שלהעבודה הסופית ואולי גם אם אני שיג מצלמה אז תמוונות של העבודה

פורסם

ווקי טוקי. זה יכול לצאת מזה יפה וטוב!!! אני אחפש את הקיט הזה...

תקח 100 לדים לבנים (הרבה אני יודע..) ותכין חיישון אור שברגע שיש חושך כל הלדים הלבנים ידלקו עם כמה בטריות AA ותחבר אותם במקביל כדי שלא תצטרך לספק להם מתח ממש גבוהה... ואז תמקם אותם בחדר שלך וזהו מעכשיו מתי שיהיה חושך הם ידלקו אוטמוטית ;) ועכשיו אתה לא צריך לפחד מהפסקות חשמל.

פורסם

יש באתר

www.arihav.co.il

קיטים לבניה די נחמדים

מסווגים לרמות

פורסם
  • מחבר

http://www.geocities.com/electronics20002001/circ_alarm.html

יש כאן הרבה מדריכים להזעקות ניראה לי אני עושה את זה..

מישהו יכול לכנס למדריך האחרון ויגיד לי בערך כמה יעלו החלקים כולל המדריך של הסירנה.. תודה מראש

פורסם

חחח איזה צירוף מקרים... לפני שלושה ימים בניתי לעצמי אזעקה לחדר.

לא היה לי זמן לספר על זה כל כך אבל אם כבר שואלים אז בכיף....

סה"כ צריך ללכת לחנות אלקטרוניקה הקרובה לביתך ולקנות את המוצרים הבאים:

מלחם-22שקלים (לא מקצועי ולא הכי נוח אבל בשביל עבודה ראשונה הוא מספיק בהחלט)

לחצן (כמו מפסק) "normally closed"-שלושה שקלים

בטריה 6-9Vשקלים

באזר (buzzer)-בעצם מה שעושה את הרעש-ארבעה עד שישה שקלים

מפסק SPDT-לנטרל או להפעיל את המערכת כולה-3 שקלים

קונקטור לסוללה 9V-שלושה שקלים

חוטים ובדיל-לא יותר מחמישה שקלים.

קופסה שקפוה\אטומה קטנה-עד חמישה שקלים. (לא חובה, אפשר גם להדביק סתם את המערכת לקיר, אבל אני שמתי את זה בתוך קופסא שקופה וזה יצא יפה מאוד לדעתי.

תהנה... (רק תזכור שהמעגל ששירטתי הוא בסיסי ביותר ואינו משתווה למעגלים המסובכים השונים שאתה יכול לבנות)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בלי להעליב האזעקה שלך לא יכולה לשמש כאזעקה... נגיד ובא גנב.. לא נראה לי שהוא יחליט ללחוץ על זה.... ואם הוא לא ילחץ אז בעצם לא יקרה כלום... ככה שזה לא שימושי....

לכותב הת'רד המעגל האחרון שם בעל המון רכיבים... אתה בטוח שיש לך מספיק ידע כדי לבנות מעגל כזה בתור מעגל ראשון?

נגדים יעלו לך בסביבות העשר שקל כי יש שם נגדים משתנים או אולי אפילו יותר...

קבלים יעלו לך ממש מעט מקסימום חמישה שקלים.

שאר הדברים יעלו במחירים שונים שאני לא יכול לאמר לך כמה כל דבר...

סך הכל אני משער שתגיע לפחות מחמישים שקל. אבל אמרתי רק שאני משער אל תתפוס אותי במילה.

פורסם
  • מחבר

ok אז זה לדעתכם יהיה קשה לעבודה ראשונה?

ויש בעבודה של אבא שלי חשמלאי שהוא ממש טוב בכל זה ואני ויכ לעזר בו כמה אניצריך..

אז עדין יהיה קשה?

ואתה אומר יותר מ 50 יעלה גם האינפרה אדום?

פורסם

המעגל של האינפרה אדום ?

15 שקל , מקלט , 15 שקל לוח הלוחמות (אפשר בלי ) וכל השאר איזה שקל ביחד

פורסם

מאיפה קנית את הרכיבים של האינפרא אדום שזה יצא לך כל כל זול?

פורסם

יש פה אתר עם מספיק מעגלים למתקדמים ולמתחילים

www.electronics.up.co.il

פורסם
  • מחבר

כן אח שלי משם לקחתי תמדריך שנתתי בעמוד הראשון..

שמעו שיה מה אתם אומרים על המדריך לחישן אינפרה אדום?

הוא יהיה ממש קשה אם אני עשה אותו לבד?

ואבא שלי יש לו ידע בזה לא יותר מדי אבל יש לו ידע הוא יעזור לי..

אז זה יהיה קשה?

פורסם

דווקא האינפרא אדום ממש פשוט ואין ספק שלא תהיה לך בעיה. הבעיה בו היא הקינפוג שלו במחשב.

פורסם

בלי להעליב האזעקה שלך לא יכולה לשמש כאזעקה... נגיד ובא גנב.. לא נראה לי שהוא יחליט ללחוץ על זה.... ואם הוא לא ילחץ אז בעצם לא יקרה כלום... ככה שזה לא שימושי....

לא לזה התכוונתי... את ה"normally closed" שמים על חלק של הדלת שכל הזמן שהיא סגורה אז המעגל לא פועל וברגע שמישהו פותח את הדלת המעגל נסגר והאזעקה מתחילה לעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים