פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים שלום אני רוצה לעשות תמדריך הזה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55374.10המדריך הראשון(של האורות על הפרספקס הכפול)עכשיו אני רוצה לבנות את המעגל הזה ולהוסיף לו שנגיד אני שמע מוזיקה זה יעשה תאורות בקצב של המוזיקה..אממ עכשו א רוצ לבנות מעגל 3 מצבים אחד מכובה אחד דלוק שהאורות מהוהוים או איך שא כותבים את זה..בקיצור לא דולקים רצוףועוד אחד שהוא מאיר בקצב של המוזיקה אז תוסיפו לו את הפרטים שאני צריך(את החומרים שאני צרך לקנות בנוסףאו חומרים שונים כאילו להחליף )ואיך לבנות תמעגל הזהתודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים ככה אפשר לעשות לדים רצים לפי המוזיקה:http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184זה לא מסובך מאוד,לקח לי בערך שעתיים של עבודה לא רציפהואני נוב ממש במודינג,אז זה לא צריך להיותמאוד קשה או צורך זמןבקשר ללדים שתמיד דלוקים/מכובים,אני לא יודע איך אפשר לשלב את זה עם המעגלשבונים במדריך שנתתי למעלה
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מחבר אממ 2 דברים..אם אני יבנה מעגל אחד כמו במדריך שבפורום וישים במקום מפסק 2 מצבים אני ישים 3 מצבים מצב אחד יכבה מצב אחד ינטב למעגל של האורות המהוהבים ואחד ינטב לזה שהאורות יהיו בקצב של המוזיקה..ואז זה יעבוד נכון??כאילו אני בנה 2 מעגלים..ומישהו יכול לתרגם לי תמדריך הזה לעיברית או שיש לו מדריך דומה.?וגם אני נוב..זה העבודה הראשונה שלי..
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אם הבנתי את מה שאמרת,אז אני חושב שזה אפשריבקשר לעשייה,כדאי שמישהו שמבין בזה יעזור לךלא אני...
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מחבר חשבתי על זה וזה אפשרי אבל הבעיה שאנ ישתמש לשתי המעגלים באותו לדים אז אני מקווה שזה לא יצור בעיות.אממ ובבקשה שמישהו מבין יעזור לי..!אני חיייב את זה אני רוצה מחר ללכת לבנות את זה ואם לא מחר אז יום חמישי אז אנשים בבקשה בבקשה.אתם יודעים מה מי שיעזור לי לבנות את המעגל הזה עדף לבנות רק אחד שיעשה את שלושת המצבים שאני רוצה(מהבהב\כבוי\לפי מוזיקה) אבל אם אי אפשר אז אני שיתן לי מדריך בעיברית ללעשות תמעגל עם המוזיקה ואני יתן לו מספר של 7 ספרות(איסי) אם אין בעיה מבחינת החוקיםאז בואו אלי לאיסי 553379 או תכתבו פה מה שיותר נוח לכם..עדיף פה כדי שכולם יראו ויוכלו להישתמש אבל איך שאתם רוצים מי שאין לו איסי שיבוא לפרטי אני תן לו תמסנגר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.