פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מחבר וביחס ללדים אלטרא ברייט הם עושים יותר או פחות אור?<ואולי חנויות בארץ אתה מכיר לא בחול?
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים יש את arihav.com(זאת חנות בחיפה אם אני לא טועה,הם עושים גם משלוחים)אבל אני לא בטוח אם יש להם לדים UV,חיפשתי באתר ולא מצאתי אבל זה לאאתר טוב במיוחד אז עדיף להתקשר לשאולבקשר לכמה אור הם עושים,לפי מה שהבנתי הם עושים קצת אורככה זה אולטרא סגול, אבל אני עדייןחושב שזה יהיה מספיק בשביל להאיראת המארז (5 לדים ככה לדעתי)אבל עדיף שתחכה למישהו שבאמת השתמש בלדים כאלה
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים בקשר לכמה אור הם עושים,לפי מה שהבנתי הם עושים קצת אורככה זה אולטרא סגול, אבל אני עדייןחושב שזה יהיה מספיק בשביל להאיראת המארז (5 לדים ככה לדעתי)אבל עדיף שתחכה למישהו שבאמת השתמש בלדים כאלהultra סגול , ultra משמע 'עילי' , משמע מעל ספקטרום הראיה שלנו.אולי רואים קצת אור סגול שנפלט פה ושם P: , אבל כביכול הלד הזה אמור לשלוח קרינת אולטרא סגולומה שמגיב לאולטרא סגול יאיר יפה :] ממש דבר יפה למי שעושה סליבינג.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים בקשר לכמה אור הם עושים,לפי מה שהבנתי הם עושים קצת אורככה זה אולטרא סגול, אבל אני עדייןחושב שזה יהיה מספיק בשביל להאיראת המארז (5 לדים ככה לדעתי)אבל עדיף שתחכה למישהו שבאמת השתמש בלדים כאלהכמו שMorishani אמר, הUV לא מאיר כמו אור רגיל, הוא מאיר רק דברים שרגישים לUV, כמו סליבים, מאווררים וכו'.אני מציע לא לשלב לדים רגילים וUV ביחד, כי אפקט הUV נחלש ומאבד מערכו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.