פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים שלום לכולם...! מצאתי אתמול מחשב ישן והחלטתי לחלץ ממנו את המאורר שישב על צלעות הקירור של הCPU ואת המאורר מספק הכוח... (מצורף תמונה) הבעיה היא כזאת לשניהם אין חיבור מולקס ככה שאין לי לאן לחבר אותם... רציתי לדעת האם ישנה דרך לשנות להם את החיבור כך שאני יוכל להשתמש בהם והאם אין סיכון בליקיחת רכיבים ישנים למחשב חדש...? תודה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אתה יכול לאלתר חיבור .........אם אתה רוצה לחבר למולקס אז תארגן לך כמה מולוקסים נקבה ותחבר אותם למאורורים וזהו . ולא יהיה לך שום נזק כל עוד אין קצר
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מחבר ללוח האם אני לא יכול כי יושבים שמה 2 חיבורי הvantec smart fan ואיך לחבר למולקס מבלי ליצור קצר...?
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים בקשר למאורר הגדול,תחבר את החוט האדום שלו לחוט הצהובבמולקס (לצהוב,לא לאדום)ואת החוט השחור לחוט השחור במולקס(יש 2,לא משנה איזה)בקשר למאורר הקטן,אחד מהחוטים מיותר,אני די בטוח שזה הצהובאם כן,קח את האדום והשחור ועשה איתם בדיוק מהשכתוב למעלה בקשר למאורר הגדוליש מצב שאני טועה והמאורר הקטן צריך לעבודעל 5V ולא על 12? אפילו שזה לא הגיוני כיאז אם נחבר את הגדול (אותו סוג חיבור) ללוחאם 5V לא יספיק לדחיפת אוויר מאוד גדולהאז אני 99% בטוח שאני צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.