עבור לתוכן

עזרה בקשר לראוטר שגורם לי כל מיני בעיות

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי את הראוטר הזה: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm

מאז שהוא חובר למחשב יש לי קצת בעיות, שהמרכזית היא שאני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיי סי קיו איתו.

אז הממ, למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון?

פורסם

אולי פתיחת פורטים ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש לך מושג איך אני עושה את זה?

אני די בור בכל מה שנוגע לחומרה, ותוכנה, והממ רוב הנושא של מחשבים.

פורסם

ב ICQ יש מסך שנקרא Connection Settings

יש שם הגדרות Proxy

סמן שם:

משתמש בפיירוול

לא משתמש בפרוקסי

פורסם

יש לי את אותו נתב...ויש הסברים מפורשים באתר של אדימקס איך לפתוח פורטים ל ICQ...משום מה אף פעם לא הצלחתי לסדר את זה,למרות שפתחתי בלי שום בעיות פורטים לתוכנות אחרות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עדכון קל. אני יכול לשלוח קבצים ואני לא יכול לקבל קבצים. למעשה, אני יכול לשלוח קבצים רק לכאלה שלא מחוברים דרך רשת או משהו מוזר כזה.

וכשאני לא יכול לשלוח זה אומר לי cant establish peer to peer connection.

ומה המשמעות בכלל של פתיחת פורטים? מה זה פורטים בכלל?

אגב, אתה בטוח שיש באתר של אדימקס הוראות על לפתוח פורטים *לאיי סי קיו*?

פורסם

וואללה היה שם ועוד איך היה,בפורום,פתאום לא נמצא מוזר.

יש פה רשימה של תוכנות והפורטים שלהם http://www.practicallynetworked.com/sharing/app_port_list.htm

איך לפתוח פורטים? תעשה חיפוש :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

נראה אם אני אצליח להבין משהו מכל העסק הזה...

עריכה:

אוקיי זה לא כל כך עזר, מצאתי את ההוראות האלה:

In ICQ under "Preferences & security", "Preferences" and Connections, click on "I am behind a firewall or proxy" then click on "Firewall Settings". Then select "I don't have a SOCKS Proxy server on my firewall" or "I am using another Proxy server". Click Next.  Click "Use the following TCP listen ports for incoming event" and set the TCP ports for 20000 to 20019 for the first user, 20020 to 20039 for the second user,  20040 to 20059 for the third user, etc.

ניסיתי לחפש באיי סי קיו את אותם דברים שהם מדברים עליהם ופשוט לא מצאתי אותם. אולי הם מדברים על גירסה אחרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים