עבור לתוכן

פורט 80

Featured Replies

פורסם

היום ניסיתי לגלוש ולא הצלחתי בבדיקת טלנט לפורט 80

התגלה לי שהפורט חסום,אין לי פירוול חיצוני,נסיתי לנטרל את הפירוול של הXP

אך ללא הועיל, ניסיתי להריץ כבר אנטי ויורס ותוכנות ספוויר

האם מישהו מכיר תוכנה או אופצייה שיכולה לברר איזו תוכנה

במחשב שלי חוסמת את פורט 80.

פורסם

לא הגיוני שהפורט הזה חסום כי אחרת לא היית יכול להכנס לאתרים...

פורסם

אם זה לא firewall ולא תוכנת spyware/adware ייתכן שפרוטוקול ה-TCP/IP נדפק. נסה לסגור את כל התהליכים הלא הכרחיים ברקע ולעשות telnet. אם אתה

מקבל connect failed אולי שווה לעשות איתחול הגדרות ל-TCP/IP. כדי לעשות זאת היכנס להתחל, בחר בהפעלה והקלד: netsh int ip reset log.txt

לנרגילה: מן הסתם הוא על מחשב אחר כרגע, מנסה למצוא פתרון. :-X

פורסם
  • מחבר

האמת היא שניסיתי להסיר את פרוטוקול tcp/ip ולהתקין אותו מחדש וגם זה לא עזר

ניסיתי גם את מה שהצעת ואני באותו מצב

אין דרך לדעת איזו אפליקציה משתמשת בפורט הזה?

אם זה לא firewall ולא תוכנת spyware/adware ייתכן שפרוטוקול ה-TCP/IP נדפק. נסה לסגור את כל התהליכים הלא הכרחיים ברקע ולעשות telnet. אם אתה

מקבל connect failed אולי שווה לעשות איתחול הגדרות ל-TCP/IP. כדי לעשות זאת היכנס להתחל, בחר בהפעלה והקלד: netsh int ip reset log.txt

לנרגילה: מן הסתם הוא על מחשב אחר כרגע, מנסה למצוא פתרון. :-X

פורסם

אולי נדפקו לך winsock-ים. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל נדמה לי שעצם ההסרה וההתקנה מחדש של רכיב ה-TCP/IP אמור לפתור כזה דבר...

מצד שני אם רק פורט 80 חסום (אתה בטוח? בדקת פורטים אחרים? נגיד 110/25/21) אז זו לא בעיה גורפת ונשמע משהו נקודתי עם תוכנה מרגיזה.

לגבי אפליקציה שאולי עושה שימוש: נסה להריץ netstat -a ב-command prompt כשהכל סגור ברקע ולראות מה קורה שם עם פורט 80.

אני לא הייתי נלחם בזה יותר מידי...*לדעתי*, זה הזמן המתאים לזמן את Captain Format לפגישה! :silly:

פורסם
  • מחבר

ל Fkl0ster קודם כל תודה אחי על העזרה

דבר אחרון לפני הקריאה לקפטן פורמט הפעלתי את הפקודה שאמרת

יש לי כאן TCP וUDP הבנתי שאני מסתכל על הTCP

איך אני יודע מה זה פורט 80 כאן כי רשומים לי כל מיני פורטים כמו 5900 ,5800

איך פורט 80 אמור להיות רשום

אולי נדפקו לך winsock-ים. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל נדמה לי שעצם ההסרה וההתקנה מחדש של רכיב ה-TCP/IP אמור לפתור כזה דבר...

מצד שני אם רק פורט 80 חסום (אתה בטוח? בדקת פורטים אחרים? נגיד 110/25/21) אז זו לא בעיה גורפת ונשמע משהו נקודתי עם תוכנה מרגיזה.

לגבי אפליקציה שאולי עושה שימוש: נסה להריץ netstat -a ב-command prompt כשהכל סגור ברקע ולראות מה קורה שם עם פורט 80.

אני לא הייתי נלחם בזה יותר מידי...*לדעתי*, זה הזמן המתאים לזמן את Captain Format לפגישה! :silly:

פורסם

פורט 80 שלך לא אמור להיות פתוח (כניסה), הוא פתוח אצל השרת אינטרנט.

חפש בגוגל lspfix ותריץ אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים