עבור לתוכן

rio carbon!

Featured Replies

פורסם

OT

יש לי במחשב בערף 65 אלבומים מלאים שמקודדים ב192-256 KBPS וכם לוקחים רק 4.7 גיגה ! אז איך יכול להיות ש35 אלבומים יקחו 25 גיגה ?

או שהוא התכוון ל דיסקים שיש בהם אלבומי MP3 ?

הוא כבר אמר שהוא התכוון לדיסקים רגילים שמלאים בקבצי mp3... התווכחנו על זה בעמוד השני אני חושב........

• תגובות 46
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דווקא התאורה שלו מאד מרשימה. הנה תמונה בחושך מוחלט.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

וואי בחושך הוא נראה הרבה יותר מרשים עכשיו גם המסך שלו נראה הרבה יותר ברור זה בגלל התאורה או שהתמונה הקודמת סתם לא יצאה טוב?

וואי מצאתי אותו ב250$ באמזון והמשלוח חינם הוא נראה ממש יפה בתמונה שם פשוט מדהים.

תגיד שמעת אותו וגם את הNUMO ? אם כן תוכל להגיד מי לדעתך נישמע יותר טוב?

המגבר שלו מספיק חזק?

אני כבר מת שדוד שלי יבוא לביקור מארצות הברית בנתיים צריך לחסוך כסף לכול השטויות שיש לי בראש.

פורסם
  • מחבר

לא, לא שמעתי את המובו אבל הם אמורים להיות מאד דומים, לשינהם מגבר של 15MW לערוץ. מה שכן לריאו יש אקווליזהר מעולה של 6 ערוצים ככה שאפשר לכוון את הסאונד איך שרוצים.

אבל הגודל, כל פעם מרשים אותי מחדש הנגן הזה כל כך הרבה יותר נוח וקטן מכל השאר...

פורסם

כן עכשיו אחרי שראיתי עוד תמונות הוא הרבה יותר יפה הכסף שלו פשוט מדהים אני חייב אחד נחכה כנראה עד הקיץ בעסה בטח עד אז יצאו עוד 100 דברים חדשים.

פורסם

בל נשכח כי מדובר סך הכל בנגן, ללא פיצ'רים נוספים, לכן אני לא רואה אותו מצליח להשתחל לקטגוריה יחד עם הריבר. אבל מצד שני יש מספיק אנשים שלא צריכים יותר מנגן בסיסי שירגיש קטן...

פורסם
  • מחבר

למה איזה "פיטצרים מיוחדים יש לריבר שאין לריאו מלבד שלט?

הקלטה-יש

פלג אנד פלי-יש

קריאה של טאגים-יש

שני דברים שחסרים לו זה יציאות וכניסות להקלטה וליין אווט. וקריאה לפי עץ קבצים.

פורסם

ורדיו, יציאות וכניסות אופטיות מיקרופון פנימי ואתה יודע שיש עוד כמה דברים שכרגע אין אני זוכר... בכל מקרה אני מוצא את זה דיי מוזר להשוות בינהם. ובמיוחד כשאתה לוקח את המחיר כהשוואה ובמיוחד בחו"ל קשה לי שוב למצוא יתרון של הקרבון חוץ מהגודל, מזכיר קצת את המקרה של הפוד...

פורסם

חה חה....

זה רק ציטוט חלקי, הורדתי את הנתונים הפחות רלוונטיים...

* תמיכה בפורמטים: MP3, WMA, WAV, ASF, OGG

* טיונר רדיו FM מובנה התומך בתדרים מכל העולם

* שימוש ככונן קשיח נייד לכל דבר ללא כל שימוש בדרייברים

* קריאת Playlists של WinAMP

* מסך LCD מואר בעל 8 שורות

* שלט חוטי הכולל מסך LCD מואר בעל 4 שורות השולט על כל תכונות המכשיר

* 5 מצבי אקולייזר שמורים + 1 מותאם אישית

* תמיכה ב-SRS Sound

* אפשרות לקריאת קבצי טקסט פשוטים במכשיר

* הצגת Lyrics (מילות שירים) במכשיר תוך כדי שמיעה (יצירת הכתוביות, בעזרת תוכנה מצורפת)

* כניסת Line-in, יציאת Line-out אנלוגיות

* כניסה אופטית, יציאה אופטית

* אפשרויות הקלטה מכל מקור סאונד, לפורמט WAV או MP3

* אפשרות להקלטת קול דרך מיקרופון מובנה במכשיר

* קידוד MP3 בזמן אמת

PWNED

פורסם

;D

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

א. משום מה אני לא רואה קבצים ששים באתר...

ב. לגבי הפורמטים, רוב האנשים שאני מכיר לא משתמשים בהם אז אוקי נגיד יש בערך 10 אחוז שמשתמשים בהם.

לגבי הטיונר, צודק שכחתי! פשוט אני לא חושב שאיי פעם השתמשתי בזה אז...

גם הריאו כונן קשיח לכל דבר ולא רק זה, הוא מעדכן את הDB אוטומטית אז לא צריך תכנה כדי ליצור ID3 טאגים במכשיר

יש תכנה מצורפת שעושה את זה

מסך יחסית בסדר, ברור שלא באיכות של האייפוד מיני או אייריבר אבל הרבה יותר טוב מהמובו...

אקווליזר מעולה עם מצבים מבנים וידני עם 6 ערוצים

SRS? שו SRS?

נכון המכשיר לא מזהה קבצים שהם לא מוזיקה-לא נוראי אבל קצת מציק

אתה איי פעם הוצאת את המכשיר ושרת לעצמך עם ליריקס אחרי שהשקעת 10 דקות להכניס אותם?

כניסות ויציאות חסר! ויש גם ככה בעיה עם היציאה הנוכחית-אבל זה מאוחר יותר*

הקלטות רק ממיקרופון פנימי

*אם שימים אוזניות עם ג'ק שעשוי כולו ממתכת כולל החלק שנוגע במכשיר (או בקיצור איפה שמתחיל החוט)אז יש רעש סטטי כי זה נוגע בגוף המתכת של המכשיר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי את המכשיר הזה אתמול מארה"ב מ AMAZON עולה כולל משלוח 310-320$

אני אכתוב ביקורת כשהוא יהיה בידי.

תזכרו שהמכשיר הזה לא נועד להתחרות ב IPOD או IRIVER (בשביל זה RIO יוצאים בשבועות הקרובים בדגם החדש שהולך להחליף את ה KARMA חכו ותראו).

המכשיר הוא בתחרות ישירה ל IPOD MINI והוא עולה עליו בכל דבר כמעט (ובכלל זאת הוא יותר קטן, שוקל פחות, הארדיסק יותר גדול, פי שתיים אורך בטרייה, מיקרופון פנימי, מסך עם BACKLIGHT).

אז זהו, אני שוכנעתי ועוד שבוע אני יעדכן (זה מכשיר ה MP3 הראשון שאני רוכש...).

למהדרים אפשר לפרק אותו ולהשתמש בדיסק קשיח של 5GB ככרטיס למצלמה, תראו:

http://www.greghughes.net/rant/PermaLink,guid,e9bdfa3f-da94-4c6e-a2f9-5ff3260040f1.aspx

יש שם גם תמונות יפות של איך נראה המכשיר מבפנים :)

פורסם

תזכרו שהמכשיר הזה לא נועד להתחרות ב IPOD או IRIVER (בשביל זה RIO יוצאים בשבועות הקרובים בדגם החדש שהולך להחליף את ה KARMA חכו ותראו).

המכשיר הוא בתחרות ישירה ל IPOD MINI והוא עולה עליו בכל דבר כמעט (ובכלל זאת הוא יותר קטן, שוקל פחות, הארדיסק יותר גדול, פי שתיים אורך בטרייה, מיקרופון פנימי, מסך עם BACKLIGHT).

זה כבר חכם יותר להגיד...

תתחדש...

פורסם

שמתי לב עכשיו ב ZAP שמוכרים את ה RIO CARBON בארץ במחיר של 1660 ש"ח שזה יוצא קצת יותר ממשלוח מחו"ל אבל עדיין מחיר סביר לדגם הזה, המשלוח יחסית ארוך (14 ימי עסקים) אבל עדיין, לכל המעוניינים...

פורסם

הייתי מעדיף את הCARBON מארצות הברית ב200 דולר (900 שקל) מאשר במחיר כפול !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים