עבור לתוכן

יש צורך בUPS?

Featured Replies

פורסם

האם יש באמת צורך בקניית UPS?

כאשר אני לא משתמש המחשב סגור!

פורסם

אין צורך אם אתה לא עסק או שאין לך מחשב שחשוב לך שיחזיק המון שנים ואתה חייב שלא ייקרה לו כלום.

עדיף להשאיר את המחשב פתוח ומקסימום להדליק ולכבות פעם אחת ביום (זה יותר בריא למחשב).

פורסם

אין צורך אם אתה לא עסק או שאין לך מחשב שחשוב לך שיחזיק המון שנים ואתה חייב שלא ייקרה לו כלום.

עדיף להשאיר את המחשב פתוח ומקסימום להדליק ולכבות פעם אחת ביום (זה יותר בריא למחשב).

אולי, אבל מחשב בשווי 2000 שקל לפחות, לא שווה להוציא עוד 400 בשביל לשמור עליו?

פורסם

לא צריך UPS בשביל לשמור על המחשב, מספיק Surge protector. אם אתה לא רוצה לאבד את מה שtתה עובד עליו בעת הפסקת חשמל, אז אתה צריך UPS.

פורסם

לי נשרפו ספקים ואפיללו ספק hec ar-t 300w אחד אחרי 9 חודשים :) אבל אני גר בגילה הרחוקה שם נשרפים הרבה ספקים והups מצפצף לפעמים... (קפיצות מתח) :)

בקיצור ..  קניתי UPS אחרי שההק נשרף ועכשיו הוא מחובר לשני מחשבים והוא מחובר לשקע עם מגן ברקים ליתר ביטחון.

ד"א- אם יש UPS עדיף לחבר אותו למגן ברקים שאם יהיה איזה נחשול מתח לא נורמלי שהמגן ברקים ישרף ולא הUPS...

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור מה הכי כדאי לי ואיזה חברה?

לא מתחשק לי לבזבז יותר מידי כסף השקעתי הרבה עד עכשיו, אז אני רוצה רק את מה שצריך ולא יותר מזה

פורסם

לא צריך שום UPS

פורסם

זה תלוי אם צריך או לא צריך. אם לפעמים אתה מרגיש בקפיצות מתח או שיש הפסקות קמרמרות כאלה זה ממש לא טוב.

אאבל אני קמצן. מוציא 5000 שח על מחשב חיה ולא מוכן להוציא עוד 200 שח בשביל משהו שישמור עליו... :) למרות שיש לי מפצל עם מגן ברקים.

פורסם
  • מחבר

אז איזה כדאי לי לקנות בהנחה שיש לי ספק HEC 475? ראיתי שיש 400V וכו'...... מה כדאי לי?

תודה

פורסם

האם המחשב יגן על המפצל ברקים ויתפוצץ בעצמו? ;D

פורסם

הUPSים של Advise די טובים. יש לי בבית את דגם PR600 והוא עושה טוב מאוד את העבודה. ציינתי קודם שהוא מחובר לשני מחשבים, והload שלו בערך 50-60% :D

פורסם

אני יושב כל הזמן על מתחים מטורפים הרבה מעל מה שהיצרן מדרג אותם.

לכן אני חייב הגנה מפני קפיצות מתחים והפסקות \ ברקים.

פורסם

ה-PR750 שלי מתחיל לזייף.

כשהפחת קופץ בגלל בעיה במיקרו המעפן הוא עובד כמו גדול, אבל כשיש עומס יתר בבית והתלת פזי קופץ הוא פשוט נכבה.

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את ה IPPON 600V ונקווה שהוא יעשה את העבודה

פורסם

זה פשוט מאוד, אני עובר לאילת, ולמי שלא יודע רשת החשמל שם על סמים. אני רוצה אל-פסק שיגן על המחשב שלי מכל הקפיצות ונפילות מתח. הבנתי שיש שני סוגים, ישיר שמגן מכל הדברים האלה וכזה שרק אחרי שאין חשמל מתחיל להזרים חשמל למחשב. אני צריך את הראשון נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים