עבור לתוכן

עזרה בקניית מכונית חדשה (פלוס הסיפור המלא)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה.

עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה!

כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\

זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל)

עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,000 ש"ח מכונית שמורה ובמצב טוב (אח שלי ליפעמים נוסע למרחקים לא קטנים) לא משנה מאיזה דגם, פיאט, סוברו, פולצפאגן וכו" רק שיתאים לתקציב.

*אני מאד אבל מאד יודה למי שיתאמץ ויעזור!

מי שמוצא משהו בבקשה שיפרסם כאן ואני ידבר איתו בפרטי על הפרטים של המכונית ושל האדם שמוכר אותה.

נ.ב

עוד שאלה קטנה, האם אתם יודעים איפה יש מוסך טוב וזול למכוניות פיאט (לדוד שלי יש פיאט אונו והמכונית זקוקה לטיפול קטן) עם אפשר באיזור ראשון לציון, תל-אביב, ונתניה.

ושאלה אחרונה מה אתם מציעים בכדי לימנוע תקרית זו מליקרות שוב (איזה אמצעי ביטיחות אתם ממליצים לרכב, לדוגמה ליקנות את הנועלים האדומים האלו להגה)?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לשים מנעול על ההגה בהחלט עשוי להועיל, להתקין אימובילייזר וזהו.

פורסם

אחי בדוק בלוח פוקוס לוח מוטוקאר ובלוח של לוי יצחק

בטוח תמצא שם משהו אטרקטיבי

פורסם
  • מחבר

איזו מהירות, אני כבר מודה לכם על הזריזות :)

לשים מנעול על ההגה בהחלט עשוי להועיל, להתקין אימובילייזר וזהו.

תודה על העצות אני בהחלט יומר זאת לאח שלי (אתה יכול להרחיב קצת על האימובילדדזר? אני לא ממש מיתמצא בעינייני מכוניות)

אחי בדוק בלוח פוקוס לוח מוטוקאר ובלוח של לוי יצחק

בטוח תמצא שם משהו אטרקטיבי

תודה רבה על העזרה המהירה

אתה יכול לפרט על הלוחות האלו, איפה אני משיג את הלוחות האלו? אולי יש אתר בנושא? (כמו שאמרתי אני לא ממש מיתמצא בעינייני מכוניות :-[ )

פורסם

גש ל http://www.carsforum.co.il,תרשם ושאל את השאלה בפורום ייעוץ.תקבל שם תשובות עניניות.

פורסם

כן מה שהוא נתן זה הפורום הכי רציני של מכוניות

בכל זאת

פיאט אונו זה אוטו לא אמין

פעם הבאה שאח שלך יקנה אוטו שלפחות האוטו לא יצתרך להיות במוסך כל שני וחמישי

פורסם

בוא לא נגזים, הפיאט אונו בעייתי מבחינה חשמלית, על כך יעידו רבים מבעלי הרכב הזה.

מבחינת מכניקה ובריאות המרכב, אחלה רכב שבעולם, עדיף על הפיז'ו 205 הישנות. נוסע ונוסע ונוסע ונוסע ונוסע... והוא מתפקד אחלה בתור "רכב קריעה".

פורסם
  • מחבר

גש ל http://www.carsforum.co.il,תרשם ושאל את השאלה בפורום ייעוץ.תקבל שם תשובות עניניות.

תודה רבה לך! אני עכשיו מפרסם שם את אותה ההודעה (אני יביא גם קרדיט ואגיד שמישהו, אני יפרסם את שמכם הביא אותי לאתר הזה)

מיצטער על העיקוב בתגובה לקח לי קצת זמן להירשם ;)

כן מה שהוא נתן זה הפורום הכי רציני של מכוניות

בכל זאת

פיאט אונו זה אוטו לא אמין

פעם הבאה שאח שלך יקנה אוטו שלפחות האוטו לא יצתרך להיות במוסך כל שני וחמישי

כן יש בזה משהו, בגלל זה צריך ליבדוק את המכונית מכל ההיבטים ליפני שקונים.

מבחינת מכניקה ובריאות המרכב, אחלה רכב שבעולם, עדיף על הפיז'ו 205 הישנות. נוסע ונוסע ונוסע ונוסע ונוסע... והוא מתפקד אחלה בתור "רכב קריעה".

בהחלט.

בנוגע לבעייה החשמלית, מקסימום פעם אחת במוסך מטפלת ברוב הבעיות (ככה זה לפחות היה עם הפיאט של אח שלי :) )

תודה לכולכם על העזרה הרבה עד כה עזרתם לי מאד!

אשמח לעוד עזרה עם אפשר :)

פורסם

אתה יכול להרחיב קצת על האימובילדדזר?

אי-מובילייזר זה משבת מנוע

הוא פשוט מונע מהמנוע להידלק וע"י כך מונע גניבה

זה בעצם קוד שאתה מכניס כל פעם שאתה מצית את הרכב

יש שירות שנקרא איתורן שהם יכולים להשבית את האוטו מרחוק

אתה רק מתקשר אליהם ואומר להם נגנב לי האוטו וישר המנוע נכבה והם שולחים משטרה למקום שבו האוטו נמצא(GPS)

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מבין, תודה על ההרחבה.

הדבר נישמע לי מאד מאד שימושי ביחוד העיניין של איתור באמצעות GPS

אתה יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המכשיר הזה וכמה פחות או יותר הוא עולה?

פורסם

תיקנה Feista

1000 שקל גג :lol:

פורסם

רק באונו טורבו יש לנהוג במשנה זהירות (pun intended ,LOL) עם ה"קריעה". אתה לא רוצה איזה סדק במגדש מנוע... :-\

פורסם

נחמד, חשבתי שהטורבו מספיק חדישה בשביל שתכלול גם מנתק הצתה, מסתבר שטעיתי...  8)

נ.ב, מלבד פרץ כוח שיחסוך לי חצי שניה-שניה אחת בפתיחה אל עבר ה100 קמ"ש, החסרון של המגדש לא ממש יכאיב לי.  ;D

תיקנה Feista

1000 שקל גג :lol:

בהנחה שהתכוונת לזה, רונן ג'וניור... הפיאסטות מסוף שנות ה70 עד אמצע ה80 בעייתיות להחריד, כנ"ל גם לגבי מרבית המכוניות מהשנים הנ"ל. מס' השעות בהן אחיו ייאלץ להיות במוסך וכמות הכסף שהוא ייאלץ להוציא על רכיבים חדשים שימשיכו להתבלה במהירות גבוהה, יהיו עצומים. ממש לא משתלם וכאב ראש לא קטן. אחיו אמנם ישלם מעט, אך זה יעלה לו ביוקר. מומלץ בחום להתרחק.

פורסם

Burton, איתורן (SKYLOCK , POINTER) שמים רק על מכוניות ששוות למעלה מ100 אלך שקל,

הדבר עולה איזה 1000 שקל בשנה.

פורסם

hehe...

מנוע האונו טורבו נחשב עד היום כאחד ממנועי הטורבו הטובים אשר כיכבו במכוניות הסופר-מיני דאז. אין בו זכר להשהיית הטורבו והוא בהחלט מוסיף בוסט רציני בתאוצה, למרות נתון הספק (סופי) צנוע של 105 כ"ס ו-9 ש' מ-0 ל-100 קמ"ש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים