פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקיםגרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י)בוחרים טנק4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשיםשדה הקרב במרכז העיריש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויריש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצובלאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים.יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה).לבחירתך 4 סוגי טנקיםקל - מהיר אך פגיע מכל הארבעהבינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין)חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותרכבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל)המלצות:החצי כבדשימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל המטרות אך סופם להיגמר ויש לחפש בעיר את התוספות.תוספות במשחקברחבי העיר יש לחפש ולאסוף - סימן ברק צבע לבן מקנה מהירות גבוהה יותר הגנה מוגברת לשיריון חימוש טילים נוסף (יש לאסוף בכל מקרה כדי לא להתקע ללא טילים)סימן הידוע של קרינה - מאפשר (בירי טילים בלבד) לירות טיל ראש נפץ גרעיני(רק יריה אחת הראשונה מיד לאחר שאוספים אותו) יש להשתדל להשתמש בוכשיותר מטנק אחד בסביבה, מפני שהאפקט שלו הרסני משמיד כל מה שמסביב.לא לשכוח לאחר שנפסלים להקיש על S כדי שהציון שלך ירשם - כרגע אני ביןהעשירה המובילה עם קרוב ל-20,000 נקודות, אבל רחוק מהשיא הקיים שהואיותר מ-200,000.משחק כייפי בטירוף.http://www.shockwave.com/sw/content/tankwarsמשמאל הקישור להפעלת המשחק.תיהנו, בהצלחה.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר כזה משחק זבל... למה? אולי בגלל שאין לך את הכישורים המתאימים למשחק? בינתיים כל מי שהמלצתי לו ושיחק מאד אהב ונהנה. טוב נו, כנראה שזה גם עניין של טעם אישי.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אלל תתקינו את זה בחיים זה מביא לכם ספייוארים לא מהעולם הזה!! שנה לקח לי להפתר מאחד שלא היה אפשר להעיף עם שום תוכנה או אנטיוירוס עד שגיליתי אותו מוסתר איפשהוא ומחקתי ידנית בעע
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר אל תתקינו את זה בחיים ...מה פתאום להתקין?אולי התכוונת לא להפעיל את המשחק?אין צורך להוריד אותו ולהתקין כלום.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר האם יש מי ששיחק את המשחק והגיע לשלבים מתקדמים (שלב 15-20)?אשמח לקבל טיפים למשחק, מפני שאני תמיד נתקע בשלבים 8-10.
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים חחחחח מה שלבים?איזה מטומטם אני , ואני היתי בטוח שזה משחק און ליין.ושהטנקים שמשחקים איתי , הם בעצם ילדים כמוני.חחחחחחחחחואני כבר התלהבתי שאני כזה טובחחחחחחחחח :-X :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.