פורסם 2002 באפריל 3023 שנים אוקי אז ככהכל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWNמופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצעSHUTDOWN, RESTART, LOGOFFכאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTARTאז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיללפעמים הוא בכלל נתקע !וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיהמישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים תנסה לבדוק הגדרות power management ב bios וגם ב windows תחת control panel -> power management
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים מחבר אולי לא הבנת אותי... אבל הבעיה היא לא תאימות ב-APM כל פעם שאני עושה RESTART או SHUTDOWN הוא עושה מסך כחול לשנייה של תקלה וממשיך בRESTART גם אם זה היה SHUTDOWN כל סוג של עזרה תתקבל בברכה
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים 1. תבדוק עדכון לביוס ותעדכן2. תשנה את ההגדרות של הצריכת חשמל בSETUP בביוס3. אני כמעט בטוח שזה העניין...4. ביי!
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים אז ככה בצורה כללית היה עדיף שתציין במדויק את השגיאה או את נוסח ההודעה שיש לך כשאתה מנסה לכבות את המחשב והמחשב נתקע. אבל אולי הלינק הזה יעזור לך בכל אופן.
פורסם 2002 במאי 123 שנים מחבר אם הייתי רואה את נוסח הבעיה היה כבר מבין לבד איך לתקן...אבל היא מופיעה רק לשנייה ואי אפשר להספיק.בכל אופן הלינק לא עזר אבל אני אגשש לי לתומי באתר של מיקרוסופט ואנסה למצוא את זה שםאם מישהו עדיין יודע איך לתקןבבקשההההההההה
פורסם 2002 במאי 123 שנים אני ממליץ לך להוריד את התוכנה הזאת והיא תפתור לך את כל הבעיות!ftp://61.131.4.165/system/switch/shdn45.zipקראק:http://tlwcaa.0catch.com/cr_sdn45.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.