פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים המודינג הראשון שלי נימצע עכשיו בהכנות ורציתי לדעת איך אפשר ליקדוח במארז חור בגודל מדויק ולפי מה שהבנתי מאיפה שקניתי תמאוררים הם 80mm אז תעזרו לי בבקשה
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים שים את המאורר על הפח במקום שאתה רוצה את החור, תעביר טוש מבפנים לסימון העיגול הפנימי, וארבעת החוריםאפשר לעשות את החור עם דרמל וכלי חיתוך בסגנון, אבל הכי מומלץ עם מקדח כוס בקוטר 78ממ שמתלבש על מקדחה..יש עוד שיטות יותר זולות שניתן למצוא בכל חנות אבל זאת תיהיה עבודה קשה וארוכה (לדוגמא חירור הרבה הרבה חורים עם מקדחה, עם או בלי "גזירה" של קאטר, שיוף של ראשי שיוף זולים וכולי...)
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר או קי אני ילך על הקטע של מקדח הכוס אבל הבעיה שהמחשב נימצא אצל אבא שלי במוסך לצביע והוא צריך תגודל המדויק שהוא יוכל לעשות חור בידיוק בגודל המתאים
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים נו מקדח כוס בקוטר 78ממ, חורי ברגים עם מקדח 5ממבפינת המדריכים באתר יש מדריך לעשות חורים, בתוך המדריך יש שבלונה להדפסה, השבלונה של 80ממ דיי מדוייקת, של 120ממ קצת פחות
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים גם אם החור לא יהיה לגמרי מדויק, זה לא נורא.העיקר שהחורי 5 מ"מ לברגים יהיו מדויקים.
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר או קי תודה המחשב כבר פה אבל בלי החורים לאורור מחר אני יביא תמונה כי המצלמה הדיגיתלית של אבא שלי בעבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.