פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב...(כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב"ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר?זה לא הורס כלום או משהו?ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב...אז... מה אפשר לעשות?!תודה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים 1) לא,זה לא גורם לשום בעיות,זה בסדר. 2) אם שינית את ההגדרות וזה עושה לך בעיות,אז שנה בחזרה :
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים לא ראיתי מחשב עושה את זה מאז WIN95... אחח הזכרונות. שהייתי צעיר עם רעמת שיער O0זה מה שWIN עשו לפני מארזי הATX ששלטו על החשמל במחשב דרך התוכנה
פורסם 2004 בספטמבר 821 שנים במידה וכמובן אתה רוצה לפתור את זה ושהווינדוס ייכבה את המחשב לבד.גש ללוח הבקרה ומשם ל POWER OPTIONS .בלשונית APM תעשה ENABLE .זה הכל.. מכן זה יעשה את לבדועם טיפה מזל גם יאפשר לך לעשות STANDBY.הביוס לא יעזור לך בהרבה בנושא הזה. אלא אם כן אתה מומחה בביוס.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר תודה לכולם בקשר לתגובה האחרונהזה המ שעשיתי והוא כיבה לי את המחשב טוב....אבל בהדלקה נוצרו כל מני בעיות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.