פורסם 2002 באפריל 3023 שנים היום מתקרב, והאמת חשבתי על היום ;Dאני כבר סוחב את זה יותר מדיי זמן ונמאס, אני רוצה לעשות את המוד ללוטז' לסלרון ורציתי לשאול כמה שאלות אם אתם יודעים : האם כל חוט דק יספיק ? כי כרגע אני לא מוצא חוט נחושת דק. האם לא תהייה בעייה להניח את המעבד על הסוקט, הרי החוט מגביה אותו במעט...תודה, מחכה לתשובות מהירות...
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים כל חוט דק יכול להתמודד עם המתחים הללו.לא נראה לי שזה מה ימנע ממנו מלהכנס לסוקט.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים מחבר עוד מתח למעבד, מתח חשוב מאד בלוח TISL2-C אשר בא עם בוט קר למדיי... :-/
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים החוט הזה מספיק, אבל תבדוק שמתי שאתה עוטף איתו את הפינים הוא לא שובר אותם, אחרי שאתה עוטף איתו את הפינים תדביק אותו על ההקטע הירוק של המעבד ולא על ה-IHC. בהצלחה
פורסם 2002 במאי 123 שנים לא!!!!!!!!!!!לא כל חוט מתאים, אתה צריך חוט דק מאוד לזה לא סתם חוט נחושת שפירקת מאיזה מקום. אתה צריך כמו החוטים המאוד דקים שנמצאים בתוך אוזניות שנכנסים לתוך האוזן(ואני מדבר רק על שעירה אחת של החוט). כל דבר אחר יגמור לך את המעבד/לא יעבוד.
פורסם 2002 במאי 123 שנים התכוונת לומר סיב/גיד... לא שערה.ואתה צריך חוט חד-גידי. או להוציא גיד בקבל אלקטרוניקה רגיל.
פורסם 2002 במאי 223 שנים שאלה לKOM ולכל מי שמבין ;D איך עושים את המוד הזה והאם הוא יתאים ללוח של DFI CA64-TC
פורסם 2002 במאי 223 שנים השאלה היא לא אם הוא יתאים ללוח שלך, השאלה היא האם הוא יתאים למעבד שלך? יש לך סלרי טאולטין?והנה מדריך: פה .יש עוד אלף ואחת מדריכים, אתה מוזמן לחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.