עבור לתוכן

מישהו יודע מתי/אם יצא משחק המשך לאלון אין דה דארק?

Featured Replies

פורסם

היי :D

אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... :jump:

טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול בכלל, מישהו יודע אם יצא למשחק הזה משחק המשך?

פורסם

בהחלט סדרה יפה!!! משחק אחלה.

אבל בקשר להמשך אין לי מושג,בכל מקרה אם אהבת את הסגנון...תנסה לשחק ב Silent hill . ממש דומה ויפה מאוד!

פורסם
  • מחבר

סיילנט היל הוא גם כן כזה מבהיל בצורה קיצונית כמו באלון אין דה דארק? כי רק ביגלל הקטעים האלה אהבתי אותו... ולאיזה סיילנט היל התכוונת?

פורסם

סיילנט היל 1 כבר עתיק והגרפיקה גורמת לך לצחוק יותר מאשר לפחד

אבל 2 3 ו4 הגרפיקה כבר ממש טובה והמשחקיות ממש מפחידה

יצאו 5 אלון אין דה דארק עד כמה שאני יודע וניו נייטמר היה האחרון

האחרים מאד ישנים וו4 יצא רק לפלייסטיישן ולסאטורן

פורסם
  • מחבר

חבל... ומה עם סיילנט היל שלוש? הוא גם טוב?

פורסם

כל הסיילנט היל חוץ מ1 ממש טובים

פורסם
  • מחבר

רגע, טובים הכוונה טובים כאילו באופן של המשחק? או טובים הכוונה שהם מבהילים כמו אלון אין דה דארק האחרון?

פורסם

לא שיחקתי באלון אין דה דארק האחרון

והם לא כאלה מבהילים אבל הם יוצרים אווירה מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים