פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול בכלל, מישהו יודע אם יצא למשחק הזה משחק המשך?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים בהחלט סדרה יפה!!! משחק אחלה.אבל בקשר להמשך אין לי מושג,בכל מקרה אם אהבת את הסגנון...תנסה לשחק ב Silent hill . ממש דומה ויפה מאוד!
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר סיילנט היל הוא גם כן כזה מבהיל בצורה קיצונית כמו באלון אין דה דארק? כי רק ביגלל הקטעים האלה אהבתי אותו... ולאיזה סיילנט היל התכוונת?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים סיילנט היל 1 כבר עתיק והגרפיקה גורמת לך לצחוק יותר מאשר לפחד אבל 2 3 ו4 הגרפיקה כבר ממש טובה והמשחקיות ממש מפחידהיצאו 5 אלון אין דה דארק עד כמה שאני יודע וניו נייטמר היה האחרוןהאחרים מאד ישנים וו4 יצא רק לפלייסטיישן ולסאטורן
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר רגע, טובים הכוונה טובים כאילו באופן של המשחק? או טובים הכוונה שהם מבהילים כמו אלון אין דה דארק האחרון?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים לא שיחקתי באלון אין דה דארק האחרוןוהם לא כאלה מבהילים אבל הם יוצרים אווירה מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.